< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1205. sayfa)

-
-
Hocam iphone video'da daha iyi ama sizin videonuz bu konuyla alakalı değil. Bu telefon resmen arızalı.
-
OIS özelliği çalışmıyor kameranın. Arıza var hocam, garantisi varsa garantiye başvurun.
-
bu samsung müşteri hizmetleri ile deposunun birbirinden haberi yok herhalde siparişi iptal etmiştim iptal işlemini gerçekleştirdik dediler hatta saat tarihte verdiler. ama depo ürünü kargoya vermiş ücrette iade olmadı 10 günü geçti
-
-
Kapatıp açmak şart değil. Bazen ara ara çıkıyor ben de farkettim. İlginç bir bug. İlerleyen güncellemelerde düzeltilir sanırım 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de mart güncellemesinden sonra kötüleştiğini fark ettim, ilk sürüm oldukça iyiydi. Sıfırlayacağım aslında ama nisanı bekliyorum tam sürüm olarak çıkacak gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim.
Evet ben de siyah mouse imleci çıkıyor. Virüs programı kullanıyor musunuz?
-
Bütün S25 ler de var ara sıra çıkıp kayboluyor sebebi S25 ler hala tam olmamış Android 15 kullanıyor ondan..
Sert kılıfla cihazı çizdikten sonra şöyle bişey aldım çok güzel
190 liraamazon
Rongep Samsung Galaxy S25 Ultra İçin Şeffaf Kılıf Magsafe Aksesuarları ile Uyumlu Arkası Sert PC Köşeleri TPU Darbe Emici Silikon Sararmaya Dayanıklı Kalın Koruyucu Güçlü Manyetikli Hybrid Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DTXK36SD?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GCPV3M9RT8M62J0CJ7YH&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GCPV3M9RT8M62J0CJ7YH&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GCPV3M9RT8M62J0CJ7YH
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiç karşılaşmadım bu sorun ile.
-
önceki alıntıladığım mesajınızdan sonra baktım kılıflara, amazonda papaya gray rengi 1.799 TL'den 999 TL'ye düşmüş, ilk online alışveriş ve ekstra indirim fırsatı da varmış, 874 TL'ye sipariş ettim sabah 7 gibi, hemen de kargoya verilmiş, bakalım geldiğinde değerlendireceğiz nasıl bir şey olduğunu
-
Hiç kimse dikkat etmemiş ama 4g simgesinin yanında ki volte simgesi gitmiş, az önce s25 ultra geçtim one ui 7 bana göre hayal kırıklığı oldu. Mesela uygulama menüsü hep alfabetik sıraya göre olur bende ama alfabetik sıra yaptın mı soldan sağdan sola değilde yukardan aşağı oluyor. Samsungun kendi mesajlaşma uygulaması gitmiş google gelmiş, yıllardır hep samsungun uygulamasını kullandım. Uygulama simgelerimi büyütüyorsun ama sadece uygulama menüsündekiler büyüyor ana ekranda değişen yok
Goodlock ile düzenlemeyi denediniz mi?
Goodlock da quickstar uygulamasından hepsi açık onda sorun yok
Sadeleştirmeye çalışmışlar, kontrol panelini açınca hepsi orada görünüyor iOS gibi çaresi yok sanırım
Çaresi yok, çok detaycı birisiyim açıkçası pek sevemedim one ui 7 yi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X