S26u geri getirecekler şu btu.Onunla etkisi vardir herhalde hiç kullanmadim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1204. sayfa)

-
-
Son iki gündür pilde anormallik var, olması gerekenden çok daha az gidiyor. Farklı bir ayar falan da değiştirmedim, böyle bir durum yaşayan önerisi olan var mı? Çözülmezse nisan güncellemesini sıfırlayarak yüklemeyi planlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok çok eksik bir özellik değil bana göre ha olsa iyi olurdu ama bu sefer s26u da Bluetooth özelliğini getirirler başka bir özelliği kaldırırlar bu hep böyledir. s24u da ekran iyi değildi ama Bluetooth vardı spende. s25u da ekran iyi bu seferde Bluetooth yok spende. şirket maaliyetleri kısmak için var gücü ile çalışıyor maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler Merhaba.
Ben Spigen'den başka kılıf kullanmam. Yakın zamanda aldığım 3 kılıf ile ilgili notlarımı paylaşmak istedim ki düşünen varsa yardımımız dokunsun.
Spigen'in 3 kılıfı var şu anda.
Liquid Air Matte Black
Zero One
Nano Pop
Liquid Air: Hemen hemen tüm telefonlarda kullandığım standart kılıfım. İyidir ama beni biraz sıktı hep aynı model :)
Zero One: Videolarda ve resimlerde çok çekici gözüküyor doğrudur ama Kaba gösterdi ve ağırlaştırdı telefonu. Ama yine de güzel.
Nano Pop kılıfını aldım. Mükemmel, tavsiye ederim. Bu zamana kadar kullandığım en iyi hissettiren Spigen oldu. Çok zarif ve hafif bir kılıf olmasına rağmen koruyuculuğunun iyi olduğu belli. Diğer kılıflar gibi ağır ve kaba değil
Eldeki hissiyatı mükemmel ve renkleri çok hoş.
Görmek isteyenler için fotoğraflar...
(Liquid Air foto çekmedim)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aynı geçişi bende yaptım. Apple watchı da sattım huawei gt5 pro aldım. Herşey on numara fakat tek eksik iphone a yaklaşamayan video kalitesi. 4k 60 veya 120 fps de çekim bile yapsak dalga dalga titreşimli kötü çekiyor. Videoda İphone da ki yağ gibi akma durumu yok maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: oguz_km
İphone 16 prodan , S 25 ultraya gectim. Belki Samsung'un daha once ki amiral gemisi cihazlarida Apple gore daha iyiydi, bunu bilemiyorum ama S 25 ultra, İphone 16 pro'ya gore çok çok harika bir cihaz. Pil, ekran, yapay zeka, stabil calismasi, ergonomi cihazda harika. İphone hep en iyisidir algisi çok yanlişmiş, gec fark ettik. Bir ekosistem hikayesidir Apple da anlatiliyor fakat S 10 ultra ve Galaxy watch da kullaniyorum, ekosistemden gayet memnunum. Fotograf kalitesi elestiriliyor tamam da profesyonel fotografci değilim ben, fazla fazla bu kalite bana yetiyor. Sene olmus 2025 , hala 60 hz telefon cikartip 50 bin tl ye satiyor Apple, yapay zeka konusun da verdikleri sozlerde yasanan beceriksizlikleride cabasi, bence bunlar kitlesine yaptığı bir saygısızlık.
Tek elestirim lansman doneminde Samsung' un sadık kullanici kitlesine cihaz teslimati konusunda yaşattigi rezillik olabilir, saglam bir beceriksizlige imza attilar veya aksesuar konusunda neden Avrupa' da ki Samsung shoplarda olan cesitler burada yok.
Örn şu video :
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
haklisiniz , bana samsung yetiyor ama iphone bu konuda bariz onde evet.
Sana ben tavsiye etmiştim buff ekran koruyucuyu 🙂 gerçekten çok iyi bir malzeme yapmışlar.Koruma için buff yada orjinal AR alınır diğerlerine tonla para vermeye gerek yok.
Mart güncellemesi 1 tık da olsa etkiledi hocam hergün full aktif kullanıyorum.Hatta geçen gece ilk defa bir sıkıntı yaşadım.Hergün aynı senaryo gece sabaha kadar 1080p youtube video izliyorum.Geçen gece ilk defa ısınma oldu ve normalden 2 kat fazla hızlı indi şarjım..Ama sorunun nedenini çözdüm.Orjinal youtube kullanmıyorum.Kullandığım youtube uygulaması önbelleğine bir baktım 2.1 gb dı ön belleği temizledim düzeldi telefon.Şuda var bulunduğum yerde ufo çalışıyordu ve ortam küçük ve sıcaktı.Ama aynı senaryoda geçen gece ilk defa yaptı.Bazı uygulamalar bildirim yada hata vermese bile arada kontrol edilmeli bence.Ekleme mobil veri ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ocelot35 -- 3 Nisan 2025; 0:4:59 >
Birşeyler yanlış gibi videoda. Benim çektiklerimde hiç böyle bariz titreme yok. Ayarlarla alakalı bişey midir acaba?
Katılıyorum ben böyle birşey yaşamadım bu video da bir gariplik var sanki.Yani ayar yada başka bir sıkıntı ve bu telefon video stabilite testlerinde en iyi puanları alıyor.
Evet hocam Allah razı olsun 🙂
-
tam aradığım mesaj. nano pop en iyisi demişsiniz gördüğüm kadarıyla, koruma açısından düzgün bir kılıf arıyordum ben de. renk seçeneği var mıydı acaba? amazondan mı aldınız?
Beyler size bir sorum olacak. Arkaplanda müzik açıkken özellikle Twitter, insta vb sayfalarda dolaşırken videoları açmasam bile önizlemesi oynatılırken müziğin sesi saniyelik olarak azalıp artıyor. Sanki müziği kapatıp hemen açmışım gibi oluyor nedenini bilen var mı? Çok sinir bozucu bişey ve 1 2 defa değil hep oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow2525 -- 3 Nisan 2025; 8:34:40 >
Bu hiç normal değil. Bariz OIS çalışmıyor gibi bu onun titreşimi. Genel olarak video kalitesinde iphoneler bir tık iyidir evet ama böyle bir fark olmaması lazım.
Telefonunun ilk geldiği haliyle bluetooth müzik kalitesi bana kötü gelmişti fakat mart ayında yapılan güncelleme ile ben baya bir iyileşme hissettim yada bana öyle geliyor.
Blueberry/Navy diye geçen tek renk vardı Hepsiburada'da. Spigen'in kendi sitesinde alternatif iki renk daha var fakat 1000 TL fazla fiyat 😅
-
Hocam ben sık seyahat ediyorum, Almanya'dan yeni döndüm bir süre gitmicem ama yakında Bulgaristan/Yunanistan planım var. Oralarda bir zincir tekno markette bulursanız seve seve bagaja atıp getiririm size.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X