s20+ den s25 geçmek için bekliyorum |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (15. sayfa)
-
-
Dün gece havalimanında uçağı beklerken biraz içim geçmiş rüyamda s25 serisini görüyorum mağazada istridye kapaklı versiyonu vardı, blackberry 9800 torch benzeri tuşsuz modeli vardı ama hepsi gold renkti -
Konu sahibi olmanın hakkını veriyorsun Hocam
-
Takipteyiz
-
-
Slim diyorlar ama çokta ufak durmuyor...
-
-
-
Bu sene S25 Ultra diyorum yerimi alayım yavaştan herkese merhaba
-
Yerimizi alalım One plus 9 pro dan geçmeyi düşünüyorum
-
Bu tarih yanlış diye yazılmıştı sonrasında
-
Evet, fake olduğunu söyleyenler var.
Muhtemelen daha önceki seriler gibi Ocak 3.-4. hafta tanıtılacaktır.
Güncelleme..
Bazı kaynaklara göre 22 Ocak'ta tanıtılacağı söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_tourist -- 14 Kasım 2024; 22:11:31 > -
22 Ocak tarihini bende gördüm. Bu tarih daha mantıklı gibi... -
İki yıldır lansmanın ilk gününden alan biri olarak insanlara tavsiyem telefonu çıkar çıkmaz almamaları. Genelde 1-1,5 ay içinde fiyatlar 10.000 liraya yakın düşüyor. Sabırlı olup biraz kampanya beklemek daha mantıklı oluyor.
Ben herhalde bu sene pas geçeceğim. Sızıntılara göre kamerada bir güncelleme yok. Ben artık kamera sensörü değişmeden telefonu değiştirmeyi düşünmüyorum. Yazın çıkacak olan yeni Fold serisini bir alma niyetim var. Eğer orada ciddi bir iyileştirme olursa belki oraya geçerim. Ama yine de her ihtimale karşı takipteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 15 Kasım 2024; 12:16:41 > -
Sanırım ben de bu seneyi pas geçerim.. s26 ultra olursa ve ciddi iyileştirmeler gelirse verdiğimiz paraya da değer.. ihtiyaçkar hiyerarşisinde şu an araç telefonun önünde.. araba beni bırakmak üzere ama telefon aslında en az 4 sene rahat gider :) -
Cidden şu telefon olayına harcadığım parayla az yatırım yapsam diyorum, kızıyorum kendime ama hastalık gibi bir şey😀 -
quote:
Orijinalden alıntı: Prfssr
Cidden şu telefon olayına harcadığım parayla az yatırım yapsam diyorum, kızıyorum kendime ama hastalık gibi bir şey😀@Prfssr Benim istanbulda orta halli bir ev parası rahat çıkardı LG V10 çıkana kadar en uzun süre kullandığım cihaz 40 gündü o da ericsson reis t28
@ugurtunc ön siparişte top 10'da olursun diye tahmin ediyorum, @Halk Kütüphanecisi 'de listeye girer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 15 Kasım 2024; 15:10:34 >
-
Her telefonu aldığımda söz veriyorum. S25 Ultra almayacağım diye çok söz verdim kendime ama geçen ne olur ne olmaz diye eşime şimdiden sen bana güvenme belki alırım diye yol yapmaya başladım 😀
Beni bu kez tutarsa Fold'u denemeyi çok istediğim için Fold tutar. Uzun süredir çok istiyorum. Onu beklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 15 Kasım 2024; 15:44:8 > -
Bence işlemci bu senenin en büyük değişikliği. Kağıt üzerindeki gibi gelirse hem pil, hem performans muazzam olur. Bizim gibi kullanıcılar için değilde uzun soluklu kullananlar için değerlendirilebilir. Son zamanların en büyük sıçraması olacak. Birde kasa değişimi olacak gibi gözüküyor. Zaten artık büyük değişiklik beklememek lazım. Kayda değer değişimler görmek için 3 senede bir değiştirmek lazım. Zaten normal insan hareketi de o olur ama işte ....
-
Söz veremiyorum ama almayacağım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X