Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ErdemCirit Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
71
Favori
30.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tıpkı dediğiniz gibi olacak.

Vallahi şu 6.000 mAh pille gelen cihazlar iştahımı kabartıyor. Samsung nasıl rakipleri bu kadar donanımı artırırken böyle sabit kalabildi, akıl almaz. Satışlar düşmeden icraat yapmayacaklar donanım da belli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

Nasıl olsa satıyoruz diye düşürüyorlar galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Samsung tarafında beklenen kâr gelmemişti hatta özür yazısı yayınladılar , işler iyi değil, o yüzden maliyetsiz ne varsa onu kullanmaya çalışıyorlar diye düşünüyorum, +olarak Çinli rakipleri bu sene çok büyük sıçrama yaptı bunu tahmin edemediler.One ui7 bile geç çıkmasının sebebi bu sıçrama.panik oldular bence😂

Daha niş markaların ürünleri gelmedi bile , Nubia z70 mesela çok başka bir cihaz geliyor gibi, Özetle Çinliler Gümbür geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 2 Kasım 2024; 21:25:5 >

Note 7 faciasından sonra aynı durumu bir daha yaşamamak adına kapasiteyi ve hızlı şarjı risksiz alanda sunuyor. Bu da düşük hız ve düşük kapasite demek.

• C. S C kullanıcısına yanıt

Ben şarj hızı ve batarya kapasitesi hakkında internet ortamında uydurulan bu görüşe katılmıyorum.

Koskoca firma bu sorunu çoktan çözmüş olmalıydı. Belli ki çözemedi ve bu daha vahim. bütün Çinliler çözdü senelerdir kullanıyor bizim Koreliler yatıyor.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Bu ciddi bir haber ve DH de kimselerce haber dahi yapılmamış!

S25 serisindeki işlemci de dahil olmak üzere başka markalardan da aynı işlemcili ve hepsinde de ortak payda aşırı ısınma problemi var!

Samsung bu ısınmayı esaslı bir soğutmayla çözmeli artık kalınlığı mı artar bilinmez :/

sammobile
    Galaxy S25’s Snapdragon chip may have potential heating issue
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-snapdragon-chip-may-have-potential-heating-issue

digital trends
    I used the first Snapdragon 8 Elite phone, and it's hot stuff | Digital Trends
    https://www.digitaltrends.com/mobile/i-used-the-first-snapdragon-8-elite-phone-and-its-hot-stuff/

Samsung under clock ile hızları düşürerek te çözebilir ama S24 Ultra dan ne ciddi bir farkı da kalmaz ... Diyelim ki başardı ama sürdürülebilir birazcık uzun kullanılsa termal darboğaz olmayacağının garantisi var mıdır ?

Kamera video veya foto çekimlerinde de keza aynı sorun yaşanabilir ...

Telefonda hız babında bir atlama yaşanacak ama ilk çıkanlara karşı her daim temkinli olmak lazım . İlla da alınacaksa beklenilmeli 1 ay geçsin öyle karar verilir. Mümkünse yabancıların incelemelerine bakılarak. Türkiye'de nedense kimse yoğurdum ekşi demez veya sponsorludur olayı ya hafiften alır ya da hiç oralı olmayabilir de ...

O yüzden Samsung ile direk veya dolaylı kim varsa şüpheli yaklaşılmalıdır ...

Yazım ortaya olsun .

Aman dikkat ...

Hocam Çinli markalar Samsung'un rakibi değil. Olamaz da. Samsung kendine rakip olarak yalnızca Apple'ı görüyor. Apple'dan da kat ve kat daha iyi şarj konusunda. Apple ve Samsung sırf 15 dk daha hızlı olacak diye watt değerini yükseltmez. O riske girmezler. Kullanıcılar için watt değeri bir seçim sebebi değil. En azından azınlıkta o kısım. Yani bu konuda bir adım beklemeyin. 45w olayı daha en az 3 model devam eder. Zaten üstüne gerek de yok.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Avrupa ve ABD pazarı için durum böyle ama Çin pazarı başka bir dünya.

Apple inanılmaz indirimler yapıyor mesela oralarda pazar payı gerilediği için. Kim takar Çin pazarını diyebilirsiniz ama oradaki pazar Avrupa kadar büyük.

Ben de Çinli telefonlara çok uzağım ama bence kim takar olayı pek doğru değil. Bence baya takıyorlar, takmazlarsa birkaç sene sonra mecburen takarlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz ya :)

Çinli markalar rakibi değil dedikten sonra düşünce ve fikirleriniz artık benim için önem arz etmiyor.

teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Çinli markalar apple ve Samsung tan çok daha iyi cihazlar yapıyorlar. Bu hızla giderlerse bu iki şımarık firmayı geçmeleri uzun sürmeyecek.

Otomobil devleri de Çin li markaları küçümsedi, şimdi Çin lileri durdurabilmek için ekstra vergiler getirdiler ama çare olmadı.

volkswagen tarihinde ilk kez fabrika kapatacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qkhn83 -- 3 Kasım 2024; 15:40:2 >
  • eğer ciddi ısınma sorunu olursa sorunsuz olan sd8g3 işlemcili güzel bir model alıp geçmek ne mantıklısı

Çinliler çözdü Koreliler çözemiyor dediğiniz an ben de aynı şeyi sizin için düşündüm ama sizin gibi yazmadım. Cevabınız büyük bir hayal kırıklığı. Cevap verirken biraz dikkatli olmakta fayda var.

İyi forumlar.

Oneplus, oppo, vivio vb. Donanim olarak belki bir Samsung’u, Apple’i yakalayabilirler hatta gecenilirler fakat yazilim/stabilite ve guvenlik olarak boyle bir sey mumkun degil…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten asıl sebep bu. Bunu yapamadıkları için en azından şimdilik, 10 saniyede şarj olan cihazlar yapmaya çalışıyorlar. Bu arada o cihazları kullananlara da saygım sonsuz.

• Bir ricam var konu sahibi sanırım iphone kullanıyor s25 ultra çıkınca telefonu kullanan tecrübeli bir arkadaşa devredebilir mi?

• blacksss kullanıcısına yanıt

Konu sahibi apple ında samsung unda üst seğmentlerinin hepsini kullanıyor ve gayet tecrübeli bir arkadaş. devredemez.

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Sana kim söyledi samsung kullandığını?

kuşlar.

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Bu cevapla yaşını veya beyin yaşını en azından belli ettin çoluk çocuk ile muhatap olmuyorum kal sağlıcakla 👋

Hadi Allaha emanet ol aspirin al geçer.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.