Çıksada şu apple garabetinden kurtulup s25+'a geçsem. Eşek bilmediği otu yiyince başı ağrırmış, eski xiaomi telefonumu bile özledim şu ip13 belası yüzünden. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (17. sayfa)
-
-
İşlemci farkı belki düşündürücü olabilir.. standart kullanıcı olarak s24 plusta sıkıntı yaşamadık ama cihazı da zorlamadık oyun render vs.. orada ağır kullanıcılar bi tık memnun değil sanırım.. ama günlük telefon sosyal medya dizi film vs içerik tüketecekseniz çoookça yeter.. elbette özellikleri daha düşük ama fiyat olarak bakınca aradaki özellik farkı fiyat kadar fazla gelmiyor bana.. ama herşeyij en en eni olsun bi de kalem olsun ekran da hayvani olsun pc gibi tablet gibi rahatça ger işimi göreyim diyorsan üstat s25 ultra derim.. ama tuzluya gelir.. şu ara 39-40'a s24 plus mı alınır yoksa çıkış fiyatına 80-90 bine ultra mı alınır tamamen kişisel bir tercih olur.. rasyonel olacaksak s24 plus çokça yeter.. amaaaan bi teknoloji zevkimiz var şimdi burada da pintilik yapmam parası neyse en tepe en yeni modeli kullanırım derseniz benim gönlümde s25 ultradan yana.. ama s24 ultra değil....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben S25u ile daha iyi değişiklikler bekliyordum ama asıl şey yazılım ve işlemci olacak herhalde. En azından ana kamerayı güncelleselermiş iyi olurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 serisi tanıtılınca çoğu kişi major güncelleme s25 serisinde olur diyordu. Hatta bazıları daha da ileriye gidip büyük değişim tekli rakamlarda olur diyorlardı ama herkes ters köşe oldu
-
kötü bir haber işlemci için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu tasarım gayet güzel gibi. Görseller ne kadar gerçek acaba?
-
Net lansman tarihi belli oldu mu? 2 şubat gibi birşey duydum ama ?
-
Geçen sene sanki aralıkta sızmıştı görselleri. Bu render görüntülerinden biraz farklıydı. En son, cihazı direkt elinde tutanların görüntüleri sızmıştı. Onlar doğru çıkmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 19 Kasım 2024; 12:31:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 Ocak hocam.
-
22 Ocak tarihide dolaşıyor ortalıkta...
-
Evet, birkaç bilgi sızmış ama o kadar beklemez herhalde Samsung. Çünkü her sene biraz daha öne çekme stratejisi güdüyor. S23 Ultra 24 Ocak gibiydi, 24 Ultra ise 17 Ocak. Öne alabilirler yani.
-
Her gün kontrol ediyorum net bilgi var mı diye 11 ocakta uçağım var, lansman tarihine göre bileti revize etmem gerekecek
-
S25 çıktığında elimdeki yeni aldığım S24+ cihaz ile takas vs kampanyasi olur mu bilginiz var mı?
kampanya gelir fakat cihazı ölü fiyatına alırlar yine
-
S24+ ile arasinda pek bir fark olmayacak gibi diyorlar…
Siz memnun degil misiniz s24+ ile?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük geldi hocam bana. S25 alıcam. Üste 10-15 falan veririm alabilirim gibi çıkınca
En çok merak ettiğim şey takas sisteminin nasıl olacağı. Mağazaya gittiğimizde eski telefonumuzu verip kalan tutarın mı ödemesini yapacağız yoksa mağazaya tam ödeme yapıp Easycep'in vereceğimiz hesap numarasına geri ödeme yapmasını mı bekleyeceğiz? Eğer ikinci seçenek ile ilerlenecekse geçmiş olsun. Saat takasında çok uğraştırmışlardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen yıl lansman zamanı direkt mağazalarda (takas desteği ve hediyelerle) değişim yapılmıştı. Bu yıl nasıl olur bilemiyorum ama easycep dahil edilirse çorba olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
S24 Ultra Alma arifesindeyim lansman fiyatı bütçemi aşar gibi 90/95 k olur ise ... Kararsızım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizHn26 -- 20 Kasım 2024; 14:18:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X