Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BackConnect , Athelonious Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
712
Cevap
71
Favori
30.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ..Knight..

En çok merak ettiğim şey takas sisteminin nasıl olacağı. Mağazaya gittiğimizde eski telefonumuzu verip kalan tutarın mı ödemesini yapacağız yoksa mağazaya tam ödeme yapıp Easycep'in vereceğimiz hesap numarasına geri ödeme yapmasını mı bekleyeceğiz? Eğer ikinci seçenek ile ilerlenecekse geçmiş olsun. Saat takasında çok uğraştırmışlardı.
    Easycep devre dışı kalacaktır diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yılmaz058 kullanıcısına yanıt

Benim gördüğüm tam ikincisi de değil gibi ikisi arasında bir şey olacak herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Ben hiç sanmıyorum hocam. Ben Müşteri Hizmetlerine, "Siz ödeme konusundaki şikayetlerin farkında mısınız? Neden hala bu firma ile devam ediyorsunuz?" dediğimde, "Bize yansıyan bir durum yok. Biz de genel olarak takanlar sıkıntısız görünüyor, şikayet yok." demişti.

Ben açıkçası eğer Hepsiburada eğitim indirimli fiyata falan satacak olursa, orayla kapıda takas yaparım. Herkes çok memnun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Kenarda çerçeveleri güzel olmuş ama tutuşta eli rahatsız eder gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 20 Kasım 2024; 21:41:19 >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Bayiler farklı farklı şirketlerin.. ve bu şirketlerin takas için anlaştığı firmalar samsung shopun sitesinde anlaştığı easycepten farklı olabiliyor... kabaca fiyat alıp, değişimde varsa hediye ve ek avantajlar öğrenilip ona göre hareket etmek gerekir.. ama yine de hediyelerin büyüsüne kapılıp aceleci olmaya gerek yok çok çok iyi takas kampanyası yoksa.. 90'a çıkarsa 75'e alırız daha sonra.. zaten takas desteği ile hediyelerin bedeli o paradan daha yükseğe geliyor.. hele ki elde s24 ultra veya s23 ultra varsa hiç acele etmeye gerek yok.. Ağustos indirimi, Kasım imdirimi veya öğrenci indirimi gibi çeşitli kampanyaları kollamak daha anlamlı... gibi..

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. kötü görünüyor.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    açıkçası ben de benzer düşünüyorum. bir çıksın, amazon indirimi bekleyeceğim. s24 ultranın çıkış fiyatını düşünün, şu an 57k civarından satılıyor. ve 57k, cihazın ilk çıktığı zamanki 57k'dan değer olarak da daha düşük. takas indirimi bana mantıklı gelmiyor artık o nedenle. zaten elimizdeki cihazları o ya da bu şekilde satıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akmac A kullanıcısına yanıt
    bir diğer 8 gen 1 vakası olmaz umarım

• chengineer kullanıcısına yanıt

Olmuş gözüküyor, hatta Snapdragon 810 gibi bile olabilir, o yüzden ismini Elite koymuşlar ısınma konusunda bu dönem rakipsiz oldukları için. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

• Ne kadar doğrudur bilinmez ama görseller gelmeye devam ediyor...

https://x.com/theonecid/status/1859451778967761148

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 21 Kasım 2024; 10:26:1 >

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Ultranın 57k fiyatlarına gelmesi şu anı buldu yani kasım sonu, bir yıl bekleyecekmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 21 Kasım 2024; 11:1:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ErKaN-23 E kullanıcısına yanıt
    size kalmış. benim acelem yok :)

• ErKaN-23 E kullanıcısına yanıt
    Hayır, S24 Ultra 74 bin TL ile satışa çıktı. Bir buçuk ay sonra eğitim indirimi ve ayrıca THY personeline özel indirimler ile direkt Samsung Shop'tan takas desteği ile 57-58 bin TL'ye alınabiliyordu.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bu satış stratejisinden nefret ediyorum. Bir ürün lasmanında indirimli olur sonra fiyatı artacaksa artar Samsung Türkiye bunun tam tersini yapıyor. Yapacaksan lansmanda ucuz yap sonra arttır fiyatı. 50 bine S24 Ultra 12/256 satıldı geçen günlerde. Lasmanda daha ürünü anlamadan kronik bir sorunu var mı bilmeden ön spariş yapan kişiler sana koşulsuz güvenenler ve markaya gönülden bağlı olan kişilerdir. En yüksek fiyatı onlara çekiyorsun, insanlar yıl boyunca fiyatın düştüğünü görüp kazıklandığını hissediyor.

S25 Ultra'ya ürünü iyice anlayıp geçmeye kanat getirirsem geçeceğim ama asla lansmandan almayı düşünmüyorum. Bu kafayla devam ederlerse tıpkı S24 lasman döneminde olduğu gibi bir hafta sonra sarı sitede Resmi TR ürünlerini 10-15 bin daha ucuza satacaklar. Lansman hediyeleri falanda umrumda değil aradaki farkı kapattığını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 21 Kasım 2024; 15:51:42 >

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Zaten shop fiyatlandırmaları %15-20 daha fazla piyasaya göre.. o sebeple hediyeleri de alsanız, hediyeleri alıp da satsanız, takas desteği ile telefon verip o takas desteğini de alsanız daha sonraki fiyatlarla başa başı yakalıyor en fazla.. çoğu zaman sonraki indirimler tüm bu satış desteklerine rağmen daha avantajlı hale geliyor.... yazık. S22 ultrayı sıfırdan 25 bin liraya saatle aldığımda da böyle oldu.. 20ye aldı insanlar.. saat 3,5 gibi birşeydi o zaman. S23 ultrayı takasla aldığımda da.. s24 ultrayı takasla aldığımda da.. s24 plusı takasla alfığımda da.. her seferinde avantajlı olduğumu düşünürken sonrasında dezavantajlı duruma düştüm. Özetle kazıklandım.

O kadar doğru ki.. lansmanda koşulsuz alıyoruz.. lansman fırsatları demek sen ömceliklisin ve avantajlısın demek.. lansman oluyor 2-3 gün sonra pazar yerleri indirimli fiyat çakıyor.. bu da bence bir satış stratejisi.. shop kendi üzerinden sattığı cihaz adetinden çok pazar yerleri vb kanallardan TR'de satılan toplam adetin peşinde bence.. shopta pahalı gösterip piyasada indirim var algısı yaratıp insanlara diğer kanallardan çoook daha fazla cihaz satıyorlar... aslında gerçek fiyatı ve ederi pazaryerlerindeki fiyatı sanki.. shop hikaye.. shopa kalırsa fiyat 85 bin.. piyasada 58 bin.. hangi akla mantığa izana sığar??

Ben de bu defa lansmanda elimden geldiğince acele etmemeye çalışacağım.. ama yine sorarım takip ederim.. çoook iyi bir teklif sunarlar belki o zaman süpriz yaparım alırım.. ama sanmıyorum.. cihazdaki kronik sıkıntıları görmek lazım.. hele s25 ultra işlemci konusunda konuşulanlar nedeniyle tam bir saatli bomba.. risk almamanızı tavsiye ederim.

Köşeli tasarımı sevmiştim, oval daha ergonomik ama kişisel beğeni anlamında kendime has çekincelerim var.. telefon s24 plus gibi görünecekse devasa boyutuyla belki kişisel olarak beğenmem.. canlıda görmem lazım. Zira bu sene watch7 ultrayı fiziken görünce yaşadığım hayal kırıklığı iyi bir ders oldu.

Sözün özü. Hep birlikte acele etmeden bu süreci sakince izleyelim.

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Üstelik mesela Reddit'te okuduğuma göre ABD'de yaşayanlar lansmanda almanın aşırı avantajlı olduğunu, Samsung'un lansmana özel bir sürü kupon verdiğini söylüyor.

Bizde ise tam tersi. Diyecek bir şey yok.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    TR'de cihazı alacakların alanların %10'u donanımhaberdeki ana başlıktan bir şekilde haberdar mıdır acaba? Bizlerin bu bakış açımız acaba potansiyel alıcılar kullanıcılar üzerinde etkili midir? Ama genel gözlemim herkesin Samsungun müşterisini üzmesinden muzdarip olduğu ve artık daha temkinli yaklaştığı yönünde.. belki de benim kuruntumdur...

• Samsung musteri hizmetleri ile bu konunun linkini ve yukaridaki 2-3 mesajjn ekran goruntusunu paylasacagim. Insanlarin ne dusundugunu bilsinler.
    Atacagim e-mail ile gercekten lansmana ozel avantajlarin oldugunu gormek istedigimizi bildirecegim. Konuyu onbinlerce kisinin okudugunu ve lansmana kadar bu konunun yuzbinlerce okuma istatistigi olacagini da belirtecegim.
    Almayi dusunen herkese de boyle bir e-mail atmalarini oneriyorum.
    Bu minvalde 300-500 mail gitse, dikkate alinir diye dusunuyorum. Sadece cevremden, bu cihazi Almayi dusunen. 10 kisiye bu maili attirabilirim…
    Konuda en aktif 15 kullanici, surekli aktif olan arkadaslar. Bunlarin da etrafinda en az 3-5 kisi vardir almayi dusunen. Herkesin e-mail attigini dusunun…
    Belki bir farkindalik olusturabiliriz.
    Ne kaybederiz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 21 Kasım 2024; 21:31:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı fikirdeyim. Elimde zaten S23 Ultra gibi muhteşem bir cihaz var. Acelem yok, gerekirse 2 ay daha bekler cihazı iyice anlar ona göre karar veririm.

Bende S22'den beri Samsung kullanıyorum lansman dönemi hep hüsran oldu ve sonrasında cihazlar daha çok daha uyguna satıldı. Samsung TR'nin bu lansman kazığı daha çok konuşulması ve eleştirilmesi gerek. Ben artık lansman zamanı aldığım cihazın ucuzlamasını görmek istemiyorum. Ona göre en başından fiyat belirleyip öyle çıksınlar milletin karşısına. Geçen yıllarda olduğu olduğu gibi aynı saçmalık devam ederse bir lasman sonrası bakarım duruma göre..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.