Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: elw1s Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
714
Cevap
71
Favori
30.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung s25 bence fiyasko olmaya doğru yol alıyor, daha adam akıllı oneui7 bile süremediler.Çinliler lansmanda bile acımadan geçirmişlern😂

Alvin (@sondesix) on Xtwitter
    Alvin (@sondesix) on X
    https://x.com/sondesix/status/1859464279550013935

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

Lansman dönemi cihazı en avantajlı alma dönemi değildir. Ben bundan dolayı firmayı sorgulamam. Tüm telefonlar, dönem içinde tüm dünyada yavaş yavaş düşer. Bakın grafiklere hep böyle. Yani lansmanda alan en düşüğe almalı tezine katılamayacağım. Geçen sene lansmanda iphone aldım, Mayıs ayında hesap ettim 250 usd ye yakın içerideydim. Burada sorun olan şey Samsung TR nin fiyatları düşürme hızı. İkinci büyük sorun ise kendi sitesi ile piyasa arasında oluşan saçma makas.

Şöyle örnek vereyim geçen sene daha lansman bitmeden, bakın altını çiziyorum bitmeden, Thy personel kampanyası yaptı ve %15 indirim verdi. Tüm 2 katı hafıza kampanyası ve takas desteği de vardı. Yani birçok normal şekilde alan arkadaş. daha cihazlarını teslim almadan 10-12k tokatlandı. Bu bitti hemen akabinde öğrenci indirim saçmalığı başladı 70-80k lık telefona öğrenci adı altında indirim yapıldı (ve hala devam ediyor bu). Daha sonra da piyasaya cihaz pompalamaya başladı ve kendi sitesindeki uçuk ve gerçek dışı fiyatlar ile piyasa arasında devasa bir makas oluştu. Kendi sitesinde 82k dediği cihazı, resmi başka bir firma 57k ya satıyor. Böyle bir firmanın güvenirliğini sorgularım ve hiçbir dediği/yaptığına da inanmam.

Ben bundan dolayı kimseye lansmanda almasını önermiyorum. En azından 1 ay bekleyin öğrenci indirimi ile alın.

Edit: Samsung her sene lansman yaklaştığında bir önceki amiral gemisi cihazının fiyatını şişirir sitesinde. Hep yapmıştır bunu. Bu fiyatlara bakınca S25U nun 100k ve üzeri bantta geleceğini görmek lazım. Buna hazırlık yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 21 Kasım 2024; 23:17:48 >

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru ç, zamanla fiyatı düşer orada sıkıntı yok. Hatta iPhone’ 15 PM’ler Apple’ın sitesindeki fiyatın 10k altına alınabiliyordu birkaç ay sonra. Ben de o şekilde aldım.

Sıkıntı dediğiniz gibi fiyatın düşme hızı ve aradaki makas. 10 düşer tamam ama 20-25k fiyat farkı oluyor siteyle diğer siteler arasında.

100k civarı çıkarsa bu bir ay sonra bilmem ne kampanyasıyla 85k civarlarına alabiliriz anlamına geliyor gibi. Yalnız bu fiyatlarla bilmiyorum işi zor. Şuan mesela S24 Ultra fiyatıyla cidden iPhone’a çok iyi alternatif. 60k’ya 15 Pro Max ayarında telefon alıyorsunuz, 15 PM ikinci elde bile 70k civarı ama eğer eğitim indirimiyle bile S25 Ultra 85k olursa o fiyatta iPhone 16 Pro var.

Fiyat rekabetiyle nasıl satar bu şekilde bilmiyorum ama zaten bana Samsung S serisini çok satmak istiyormuş gibi de gelmiyor. Asıl bu A serileri çok satılıyor heralde oralara odaklanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 22 Kasım 2024; 1:13:28 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Her sene aynı şey olmaya başladı. Şimdi çıkacak S25U 100k bandına, herkes diyecek o fiyata Pro Max var. Sonra işte Eylül-Ekim ayı gibi S25 Ultra kampanyalar ile 70-75k ya satılacak, o ara 17 Pro Max çıkacak e tabi enflasyon, kur vs. baz fiyatı 120k civarı olucak. E 70-75k bandındaki S25U yine f/p cihazı olacak. Ben böyle tahminliyorum. Samsung, amiral gemisinde son quarter da f/p cihazı oluyor artık.

Evet doğru. Bu sene de öyle oldu. S24 Ultra fiyatları hiç artmadı aksine düştü. Dönem dönem 57-58’e pazar yerlerinde satıldı. Yine öyle olur.

Şu enflasyon dursa kur sabit kalsa ne güzel olacak. Yurtdışında her sene hangi fiyat olacağı belli. Biz sürekli kaç olacak diye tahmin yürütüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 22 Kasım 2024; 1:17:17 >
    Hele bi gelsin cihaz.. ben geçen sene aldığım bayiye bi sorarım.. bi siteye bakarım.. bi de ilk hafta amazonda hepsiburadada ve trendyolda resmi pazaryeri markası satıcısında kaça neye veriyorlar bakarım.. vatanda teknosada mediamarkta da olur fiyatlar ve kampanyalar.. buraların durumuna ortalamasına göre karat veririm...
    Telefonu verip üzerine 40 bin vermek makul gelmiyor artık.. 25 belki.. o da imkansız gibi.

Bu mantıkta halen 2025 yıl ortasına kadar s24u alınır gibi duruyor. Hem s25u yu gözlemlemek hem fiyat politikasının oturması. Bilemedim

Fiyat düşmesinden kastım zaten buydu. Ürünün fiyatı yerel ekonomik realiteye ve piyasa rekabetine göre artar azalır bu olağandır, firmanın buna yönelik adım atmasını kastetmedim. Kastım sizinde örneğini verdiğiniz gibi genel müşteri kitlesinin yararlanamadığı kampanyaların sağladığı avantajın saçmalığıydı. S24 lasman zamanıda bunu eleştirmiştim. Bazı arkadaşlar şırf bu yüzden ürün iadesi yaptıştı. Forumda THY'ye çalışanı arayışları olmuştu. Bir indirim yapılacaksa bunu lansman zamanı satın alanların hakkettiğini vurgulamak istedim çünkü lansman zamanı yapılan kampanyaları yeterli bulmuyorum..

Ek olarak bu forumun hem teknoloji basını hemde hemde Samsung TR çalışanları tarafından sıklıkla takip edildiğini düşünüyorum ve bu forumun dışında daha kaliteli geri bildirim verilen başka bir platform olduğunu da sanmıyorum. Umarım bu Lansman ve Kampanya konusu daha geniş kitlelerce tartışılıp tüm detaylarıyla masaya yatırılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 22 Kasım 2024; 16:42:1 >

+1111 katılıyorum , lansman a özeli görmek hissetmek lazım. Pişmanlık değil :)

• Not alin;25u almak için 45-50k eklemeniz gerekicek:) Takas desteği 40+8 yaparlar:)
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

O kadar olmaz bence  muhtemelen 25-30 arası olur...

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 29 verdik.. bu sene 30-45 arası para isterler fark olarak kesin.
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Cok iyi niyetlisin:) inş dediğin olur,58,60k arasi giriş seviye de samsung da 83k 25u o fiyata cikmasi için 80k cikmasi gerek:) Samsung bilerek istiyerek 10k 15k keyfi keder zam yapti zam yapmasini gerektirecek artişlar olmadi,samsung ah samsung:))

• 25 Ultra'nın test örneklerinden birini kullandığını iddia eden bir kişi cihazın üst yarısının görüntülerini sızdırdı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 3:32:55 >
    ice universe cihazın bu olduğunu doğruladı.
    ama snapdragon elite işlemci çok ısınıyor gibi maalesef
    Ultraya yani ultra kimliğine note tarzına pek benzemiyor sanki.. iphone gibi.. kamera çerçeveleri de buysa pek güzel değil sanki.. tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz ama kendi adıma gördüğüm kadarını pek beğenemedim...

Cihaz gözüme çok kalın geldi, kamera çerçeveleri filan da bi tuhaf. Şahsen bu videoda bulunan cihazın fake olabilme ihtimalini sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 26 Kasım 2024; 9:4:28 >
    S24 Ultra'dan çok daha iyi görünüyor bence.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.