nihayet cepteyken bacağa batmayan kıvrımlı köşeler ve dümdüz kavissiz ekran. Bir de ekranı 10 bit yaparlarsa acımam 16 pro max'i hanıma verir geçerim. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (20. sayfa)
-
-
Panel s24 ile aynı 8 bit m13 hocam yazılımla m13+ şeklinde gelecek, kamera sensörleri ve batarya değişiklik yok, sadece işlemci ve kasa değişiyor.
-
banding ve kumlanma çözülecekse ona da kabulum, bir yandan da xiaomi 15 pro eğer garantili olarak distrubutor güvencesiyle gelirse onu da değerlendirebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 26 Kasım 2024; 11:24:32 > -
Samsun ürettiği en kaliteli panalleri kendisi kullanmıyor rakiplerine satıyor hocam apple gibi :) O yüzden çok beklentiniz olmasın.
-
Yerimizi alalım ufaktan Allah nasip eder değişim kampanyasında çok uçuk bir fark istenmezse geçmeyi düşünüyorum 24 Ultradan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle bir durumda bence s24 ultra kampanya dan alınır geçilir s26ultra ya bakılır :)
-
merakla ne zaman kibar tasarımlara dönüş yapacaklarını bekliyorum. bu cihazlara kılıf da takıyoruz, bunu bir düşünemiyorlar. telefon daha da kalınlaşıyor. cebe koysak dert, elde taşısak ayrı dert. gerçekten, nedir bu yani çok mu güzel bu kalınlıkta cihaz yapmak. batarya batarya diye oldu olacak 500 sayfa roman kalınlığında olsun cihazlar. fazladan 1.5 gün kullanırız şarja takmadan. yanımızda da maaşla birini tutar telefonu ona taşıtırız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung ve Apple'ın 2025 yılı içinde ince bir model çıkarma planı var gibi gözüküyor. Anladığım kadarıyla Samsung tıpkı Fold 6'da yaptığı gibi S25 Ultra'nın kalemli olmayan daha ince bir versiyonunu çıkaracak gibi duruyor. Tabi bunlar şuan net değil ama geçtiğimiz günlerde ünlü tipster'lardan iceuniverse S25 Ultra ile aynı kamera alt yapısını kullanan daha ince bir modelin olacağını net bir şekilde ifade etti. Belki o cihaz sizin beklentilerinizi karşılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 14:29:42 >
S25 slim çıkacak galiba. S25 ultra ile aynı işlemci ve ram ile çıkarsa ultra satışlarını baltalar diye düşünüyorum. Ultranın boyutlarından şikayetçi çok fazla kullanıcı var...
-
%99 bu şekilde hocam 😁 m13+ , aynı sensör ve aynı batarya kapasitesi / şarj hızı vs s23 ve s24 ile aynı donanım özetle , daha önce de bahsettiğim gibi , Samsung işin kolay tarafında yapay zeka Samsung Aı yükleniyor, çünkü maliyetsiz 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajım bulunsun, gelişmeleri takip edelim.
Keşke batarya gelişmiş olarak gelse ama öyle olmayacak.
-
Snapdragon 8 Elite işlemcisinin çok ısındığına şu ana kadar ki gelen bilgiler ışığında katılmıyorum. TechDroider kanalının ekran süresi testinde Pubg oyun testi sonrasında 8 Elite kullanan cihazların Apple'ın A18 Pro işlemcisi ile benzer sıcaklıklarda gezdiğini gördüm. SD Gen 3 ve Tensor işlemcisinin daha çok ısındığı görülüyor. Ek olarak, S22 serisi hariç sonraki Samsung S serisi cihazlarda sıcaklıktan şikayet edildiğini pek duymadım. Hele S23 serisinde ki SD Gen 2'nin çok iyi performans gösterdiğini bizzat gözlemlediğimi söyleyeyim
Gene aynı teste cihazların çıktığı en yüksek sıcaklarının karşılaştırılmasında ise 8 Elite işlemcisine sahip cihazların daha iyi sonuç aldığı görülüyor.
Kaynak link:TechDroideryoutubeONEPLUS 13 vs Xiaomi 15 Pro vs iPhone 16 Pro Max / Samsung S24 Ultra - BATTERY DRAIN TESThttps://www.youtube.com/watch?si=huSUVIsesSX74ukP&v=RWmGAbCg9f0&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 15:55:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Samsung'un S25 Slim'e Exynos koyma durumu yok. Ya 8 Elite koyacak yada Dimensity 9400 koyacak o kamera donanımı daha düşük yonga seti kullanılmasını engeller. Aynı şekilde 12 GB Ram'lı bir varyantı da olacaktır. Satışların S25 Ultra'yı baltalaması konusunu da bir tık daha pahalı yada benzer fiyatlandırma yaparak rahatlıkla çözerler. Ayrıca bu cihaz dahili Spen'e sahip olmayacak ki ben sırf bu sepepten bu cihazı almam çünkü Spen'i aktif olarak kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 15:56:1 >
spen olmadıktan sonra anlamı yok eski note kullanıcıları için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
spenin olmadığını kim söyledi? resmi bir kaynak varmı bunu doğrulayacak?
Slim model için muhtemelen olmayacak dedi. Bence de olmaz. Mesela Fold SE’yi inceltmek için kalem desteğini kaldırdılar.
İnsanlar uzun süredir Ultra’nın Ram ve Kameralarıyla daha küçük bir model istiyordu. Oraya hitap eder.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
umarım dediğiniz gibi olur.
s25 ultra serisinden umutluyum samsung soğutma konusunda başarılı
hardware plus testiHardware PlusyoutubeEN İYİ İŞLEMCİ HANGİSİ? | A18 Pro vs Snapdragon 8 Elite vs MediaTek Dimensity 9400https://www.youtube.com/watch?v=FbUr56cC6UI&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
kalem için ultra modeli alıyordum eğer olmayacaksa almanın hiçbir mantığı yok diğer markalardan ayıran tek özellik oydu zaten umarım kalemli gelir s25 ultra
Kesin öyle gelir hocam merak etmeyin. İnce ayrı bir model daha gelecek diyorlar ben onun için söyledim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X