Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: termomuk , canozturk21 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
714
Cevap
71
Favori
30.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
79. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nihayet cepteyken bacağa batmayan kıvrımlı köşeler ve dümdüz kavissiz ekran. Bir de ekranı 10 bit yaparlarsa acımam 16 pro max'i hanıma verir geçerim.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

Panel s24 ile aynı 8 bit m13 hocam yazılımla m13+ şeklinde gelecek, kamera sensörleri ve batarya değişiklik yok, sadece işlemci ve kasa değişiyor.

• optimus95 kullanıcısına yanıt

banding ve kumlanma çözülecekse ona da kabulum, bir yandan da xiaomi 15 pro eğer garantili olarak distrubutor güvencesiyle gelirse onu da değerlendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 26 Kasım 2024; 11:24:32 >
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt

Samsun ürettiği en kaliteli panalleri kendisi kullanmıyor rakiplerine satıyor hocam apple gibi :) O yüzden çok beklentiniz olmasın.

• Yerimizi alalım ufaktan Allah nasip eder değişim kampanyasında çok uçuk bir fark istenmezse geçmeyi düşünüyorum 24 Ultradan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt

Öyle bir durumda bence s24 ultra kampanya dan alınır geçilir s26ultra ya bakılır :)

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    merakla ne zaman kibar tasarımlara dönüş yapacaklarını bekliyorum. bu cihazlara kılıf da takıyoruz, bunu bir düşünemiyorlar. telefon daha da kalınlaşıyor. cebe koysak dert, elde taşısak ayrı dert. gerçekten, nedir bu yani çok mu güzel bu kalınlıkta cihaz yapmak. batarya batarya diye oldu olacak 500 sayfa roman kalınlığında olsun cihazlar. fazladan 1.5 gün kullanırız şarja takmadan. yanımızda da maaşla birini tutar telefonu ona taşıtırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Samsung ve Apple'ın 2025 yılı içinde ince bir model çıkarma planı var gibi gözüküyor. Anladığım kadarıyla Samsung tıpkı Fold 6'da yaptığı gibi S25 Ultra'nın kalemli olmayan daha ince bir versiyonunu çıkaracak gibi duruyor. Tabi bunlar şuan net değil ama geçtiğimiz günlerde ünlü tipster'lardan iceuniverse S25 Ultra ile aynı kamera alt yapısını kullanan daha ince bir modelin olacağını net bir şekilde ifade etti. Belki o cihaz sizin beklentilerinizi karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 14:29:42 >

S25 slim çıkacak galiba. S25 ultra ile aynı işlemci ve ram ile çıkarsa ultra satışlarını baltalar diye düşünüyorum. Ultranın boyutlarından şikayetçi çok fazla kullanıcı var...

• CooLBye kullanıcısına yanıt

%99 bu şekilde hocam 😁 m13+ , aynı sensör ve aynı batarya kapasitesi / şarj hızı vs s23 ve s24 ile aynı donanım özetle , daha önce de bahsettiğim gibi , Samsung işin kolay tarafında yapay zeka Samsung Aı yükleniyor, çünkü maliyetsiz 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun, gelişmeleri takip edelim.

Keşke batarya gelişmiş olarak gelse ama öyle olmayacak.

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 8 Elite işlemcisinin çok ısındığına şu ana kadar ki gelen bilgiler ışığında katılmıyorum. TechDroider kanalının ekran süresi testinde Pubg oyun testi sonrasında 8 Elite kullanan cihazların Apple'ın A18 Pro işlemcisi ile benzer sıcaklıklarda gezdiğini gördüm. SD Gen 3 ve Tensor işlemcisinin daha çok ısındığı görülüyor. Ek olarak, S22 serisi hariç sonraki Samsung S serisi cihazlarda sıcaklıktan şikayet edildiğini pek duymadım. Hele S23 serisinde ki SD Gen 2'nin çok iyi performans gösterdiğini bizzat gözlemlediğimi söyleyeyim

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

Gene aynı teste cihazların çıktığı en yüksek sıcaklarının karşılaştırılmasında ise 8 Elite işlemcisine sahip cihazların daha iyi sonuç aldığı görülüyor.

Kaynak link:
    TechDroideryoutube
    ONEPLUS 13 vs Xiaomi 15 Pro vs iPhone 16 Pro Max / Samsung S24 Ultra - BATTERY DRAIN TEST
    https://www.youtube.com/watch?si=huSUVIsesSX74ukP&v=RWmGAbCg9f0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 15:55:0 >

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Samsung'un S25 Slim'e Exynos koyma durumu yok. Ya 8 Elite koyacak yada Dimensity 9400 koyacak o kamera donanımı daha düşük yonga seti kullanılmasını engeller. Aynı şekilde 12 GB Ram'lı bir varyantı da olacaktır. Satışların S25 Ultra'yı baltalaması konusunu da bir tık daha pahalı yada benzer fiyatlandırma yaparak rahatlıkla çözerler. Ayrıca bu cihaz dahili Spen'e sahip olmayacak ki ben sırf bu sepepten bu cihazı almam çünkü Spen'i aktif olarak kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 15:56:1 >
    spen olmadıktan sonra anlamı yok eski note kullanıcıları için

spenin olmadığını kim söyledi? resmi bir kaynak varmı bunu doğrulayacak?

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Slim model için muhtemelen olmayacak dedi. Bence de olmaz. Mesela Fold SE’yi inceltmek için kalem desteğini kaldırdılar.

İnsanlar uzun süredir Ultra’nın Ram ve Kameralarıyla daha küçük bir model istiyordu. Oraya hitap eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    umarım dediğiniz gibi olur.
    s25 ultra serisinden umutluyum samsung soğutma konusunda başarılı

hardware plus testi
    Hardware Plusyoutube
    EN İYİ İŞLEMCİ HANGİSİ? | A18 Pro vs Snapdragon 8 Elite vs MediaTek Dimensity 9400
    https://www.youtube.com/watch?v=FbUr56cC6UI&feature=youtu.be

x (formerly twitter)
    Ben Geskin (@BenGeskin) on X
    https://x.com/bengeskin/status/1858273062170317134

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Bu muhtemelen Realme ile alakalı bir durum, çok etkili bir termal çözümü olmadığını düşünüyorum.

Samsung, S22'den beri cihazlara giderek büyüyen Buhar Kazanı (Vapor Chamber) adını verdiği bir soğutma çözümü uyguluyor S25 Ultra'ya da muhtemelen bu çözümün daha gelişmiş halini uygulayacaktır. Kesin sonucu cihaz çıktığında öğreneceğiz ama ısınma konusunda kötümser olmamız için bir neden görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 26 Kasım 2024; 23:22:6 >

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    kalem için ultra modeli alıyordum eğer olmayacaksa almanın hiçbir mantığı yok diğer markalardan ayıran tek özellik oydu zaten umarım kalemli gelir s25 ultra

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Kesin öyle gelir hocam merak etmeyin. İnce ayrı bir model daha gelecek diyorlar ben onun için söyledim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.