Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tamehliyetsiz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
71
Favori
31.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #36
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazı sıfırladığım günden itibaren konuya hiç giriş yapmadım Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

• cidden çamur gibi görüntüsü olan m13 panel ile mi gelecek s25 ultra? kesinleşmiş bilgi yokmu acaba? eğer m13 ise büyük hayal kırıklığı boşa bekledik gibime geliyor..
  • caryting C kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159876965
    Ben 2026 Ocak - Şubat dönemini beklemeye başladım bile.. :) her sene değişimde upgrade hissedilmiyor kullanıcı olarak.. çünkü milim milim ilerliyorlar.. operasyonel olarak haklılar da belki.. adam üretim bandına ve üretim modeline bir yatırım yapıyor.. her sene değilse muhtemelen maliyetleri karşılamıyor.. daha esnek oldukları alanlarda örneğin çerçeve formunu değiştirmek gibi değişikliklerle ürünleri stokları eritiyorlar.. o tarafı da anlıyorum.. biz de kendi pozisyonumuzu ona göre alacağız napalım... tüm bunları söyleyip Ocakta telefon alırsam lütfen kızmayın :) al sat tut tavsiyesi değildir çünkü :) :)
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    tamam iki taraf var ikisi de farklı konuşuyor kesin bir bilgi yok anladığım kadarıyla bari ekran netliğini değiştirselerdi eğer m13 panel kullanacaklar ise S24 ultra daki ekranın aynısı gelecekse S25 ultra almanın hiçbir anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 28 Kasım 2024; 14:54:0 >
    Son çıkan söylentilere göre, M14 panel değil fakat "grainy display" sorununu tamamen çözen "M13+" panel kullanılacağı yönündeydi. Bu iki görüşü de destekliyor.
    Dikkat ederseniz, iceuniverse panel konusunda doğrudan bilgiler veriyor ve belirgin iyileştirmeler olduğunu söylüyor. Tatmin edici olup olmadığına çıktığında bakacağız fakat iceuniverse'ın verdiği bilgiler doğrultusunda S24 Ultra'ya göre ciddi bir bir ilerleme olacağı konusunda iyimser olabiliriz.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

Benim için kumlu görüntü olayını çözsünler yeterli. Ice Universe çözüldü demişti. Keşke artık banding olayını da halletseler. Cidden bazı uygulamalarda banding aşırı rahatsız edici.

Ben bu sene ana kamera sensörünü artık yenilerler diye çok umutlanmıştım. Kamera heralde S26 Ultra'da yenilenecek bu gidişle.

Samsung'un en zayıf karnı kamera. Özellikle kamera arayüzü bazen kasıyor gibi oluyor. Özellikle uygula ayı aç kapa yaparken. Lens geçişleri görüntüyü çok bozuyor. 3x-5x arasında renk ton farkları oluyor. Bunların en geriye düştüğü taraflar.

Arayüzdeki smoothluğu One UI 7 ile halletmişler gibi görünüyor bir bunlar kaldı.

Cidden şaka maka adamlar 4 senedir aynı kamerayla devam ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 28 Kasım 2024; 15:7:57 >
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    15 Pro Max'i iki haftada bir satma perileri geliyor bana, eşim durduruyor. Aslında memnunum, Mac Mini de aldım ama yine de dönüp dolaşıp Samsung kullanıyorum.

Tablet zaten Samsung ve memnunum, onu değiştirmem. Özellikle video çekimi için şu an iPhone'u kullanıyorum. Onu da telefonu satıp bir tane GoPro alıp vs. halletsem mi diyorum.
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Onunda çözüleceğini düşünüyorum, iceuniverse şimdiye kadar iki konuda çok olumlu konuşuyor;

1. One UI 7 (Yazılım)
    2. Ekran

Ek olarak ekranın harika olduğunu da özellikle ekledi. Umalımda söylemleri doğru çıksın.

Kamera konusunda bende aşırı bekletiye girmiş ve değişim olacağına neredeyse kesin gözüyle bakıyordum ama rakipler özellikle de Apple bu konuda belirgin bir ilerlemeye gitmedi ve Samsung elinde daha iyisi varsa bile bence maliyet açısından yenilemeye gitmedi. Belki de buna 1 inç sensörden geri adım atan bazı Çinli üreticiler sebep olmuş olabilir.

Her ne kadar S25 Ultra'da aynı/benzer? ana sensör olacak olsa da S23 Ultra'da benim canımı sıkan bir konu var, biraz da bu beni değişikliğe itiyor. Biliyorsunuz S23 Ultra'da fotoğrafta oldukça güzel çalışan 10x lens var fakat bu lensi videoda özgürce kullanamıyoruz. 4k çekime 10x'de başlamadığınız sürece bu lensi kullanamıyorsunuz. S25 Ultra'da tüm lensleri özgürce kullanacak olmak S23 Ultra'dan geçmeye değer bulanlar için dikkate değer bir ilerleme olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 28 Kasım 2024; 18:25:31 >

Ipadleri hiç sevemedim, mac denemek istiyorum ama cesaret edemedim yine. Tablet s9 ve s9 plus vardı, s10 plusa geçtim. Galaxy booku da çok sevdim. Mevcut cihazı elden çıkarıp, galaxy book 4 pro alıp telefon hariç teknoloji defterini bir kaç sene kapatmayı düşünüyorum artık Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

Bugün de bunlar geldi kargodan Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 28 Kasım 2024; 15:41:2 >

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Nazar değmesin :) güle güle kullan reis.. ;)
  • Son mesajlar tüm arkadaşlardan çok kaliteli bir şekilde akıyor.. buradaki üst seviyeyi çok seviyorum, çok öğretici ve bilgilendirici gerçekten.. herkese kendi adıma teşekkür ederim...
  • Kamera konusunda sensör seviyesinde herhangi bir değişiklik beklemeyin dostlar. Olsaydı çoktan sızardı, Tüm sızıntılar sensörün aynı kalacağı yönünde.

• Iceuniverse One UI 7'nin kilit ekranındaki yeni mediaplayer animasyonunu paylaştı

ICE: Tarihin en zarif One UI'yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 28 Kasım 2024; 18:13:22 >
  • the_tourist kullanıcısına yanıt
    umarım çözülür ya S24 ultra yı iade etmemdeki tek sebep buydu diyebilirim. m14 olmayacaksada şu sorunun çözülmüş versiyonları ile gelirse mükemmel olur
    kamerada iyileşme olması gerekirdi ama şirket sürekli tasarruf modında devam ettiği için 25 ultra da kamera yükseltmesi olacağını düşünmüyorum yine 200 mp ile gelecek kumlanma sorununu ve az da olsa ısınma sorununa el attılar ise sağlam bir cihaz geliyor gibime geliyor 16 ram de olacak deniliyor zaten bakalım neler olacak
  • Arkadaşlar merhaba.
    Haftaya pazartesi telefonumu yetkili servise vereceğim. 2-3 saat sürer dedi.

Benim sorum şu: WhatsApp'a şifre kilit koyuyoruz ya; fotoğraf ve video klasörleri için de böyle bir şey yapabiliyor muyuz?
  • Meçukecu M kullanıcısına yanıt
    Cihazınızı bakım moduna alarak servise verebilirsiniz.

Nasıl yaparım:https://www.samsung.com/tr/support/maintenance-mode/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 28 Kasım 2024; 20:26:46 >
    Çok teşekkür ederim sağ olun.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.