Bildirim
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (21. sayfa)
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada
bugün en iyi #30
Giriş
-
Mesajım bulunsun, 14 pro Max ten geçmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de düşünüyorum, lakin fiyatı aşırı absürt pahalı olur ise S24 Ultra 512 GB alsam yeterli olur gibi, gerçi Samsung da zamanla düşüyor fiyatlar, belki öyle bir durumda da alabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yuvarlatılmış köşeleri beğendim mi beğenmedim mi karar veremiyorum. Bir güzel geliyor, bir gelmiyor.
Her türlü kilifla kullanicaksin,elde iyi hissetiricek kilif araman daha mantikli:)) köşeli oval keskin vs etkilemez seni:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru :)
Ben beğenmedime daha yakınım ama canlıda görmeden ön yargılı olmamaya karar verdim.. görmeden alacağım bir telefon değil ama.....
Öyle deme abi.. köşeli karizmatik duruyor.. nasıl söylesem, cihaz gibi, mini bilgisayar gibi.. tablet gibi de değil, tam anlatamıyorum.. bir de ben kapaklı kılıf kullanıyorum, bu hissiyatı artırıyor.. yani herkeste telefon var, iphonecular dahil :) ama bende başka birşey var, telefon değil... :) işte öyle birşey... kapaklı kılıf özellikle yuvarlatılmış köşelerde komik duruyor bence.. önceki plus ve düz serilerde vardı, ultranın kapaklı kılıf havası ile alakası yoktu.. tabi tüm bu söylediklerim renkler ve zevkler kategorisinde, hepsi kendimce.
Sen iphonedan devam et abi :) :) Samsung seni çok üzdü, aslında tekrar bulaşmasan daha iyi taa ki Samsung sende özür dileyip maddi manevi zararını tazmin edene kadar :)
Eee ne diyosun iphone tarafında durumlar nasıl.. 15ten memnun musun? 16 tarafında extra bişi var mı?
Bulaştı bile
-
Yıllar önce samsungla maceram S6 ile başlamış ve onunla sona ermişti. şimdi bakıyorumda Hızlı şarj: 45w koymuşlar ama günümüzde 67 watt bana göre yeterli ama samsung bunu bile yapmıyor.Bu gidişle yollarımız yine keşişmeyecek.
-
Süreci takip edememişim :)
Abi iPhone 16’da ekstra hiçbir şey yok net geçilmez. Hele 15Pro falan olan biriysen gerek yok. Orada 17’de değişiklik olacak diyorlar. Bir de 16 serisinde ekran sorunu var bazılarında benim geçen sene yaşadıklarımı mumla aratır öyle söyleyim. Bir konuyu okusan inanamazsın😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi ki elden çıkarmışım 16 pro maxi hemen
5.5 inc ve ustu ekranlar phablet oluyor normalde ama anormal bi teknoloji caginda oldugumuz icin artik kimse soylemiyor 😊
Hocam konuyu okuyor musun bilmiyorum ama 16 serisine geçecek olsam kesin vazgeçerdim herhalde😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X