Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (219. sayfa)

5 sn
12.591
Cevap
322
Favori
406.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya hocam bir şey olmaz ne olacak kullanmıyorum tadına bakarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lansman rengi titanyum siyah mı ? Hangisini alalım karar veremedim, kamu indirimini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler almaktan vazgeçmiştim ihtiyaçta var çok mantıklı oldu

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun reis.. inşallah kumlu çakıllı çakmaktaşlı ekran gelmez bize ya :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bmw. kullanıcısına yanıt
    Valla özel renk siyahtan başkasına gönlüm gitmedi.. sanki enn güzeli oymuş gibi geldi.. ama lansman rengi diil..

• Bmw. kullanıcısına yanıt

lansman rengi mavi muhtemelen fotoğraflarda mavi kullanılmış websitesinde

• ismailmar86 İ kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim.

• Orgulas27 O kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Güzel günlerde kullanın.

• Kamu indirimi ile ben de aranıza katıldım. İlk paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Ayağına taş değmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamu mail desteği sağlayacak iyi yürekli arkadaş var ise bende sipariş vereceğim mesajım burda bulunsun

• Athelonious kullanıcısına yanıt
    Dur unuttum o arkadaşı bulcam üşenmeyip..

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Paylaşım için teşekkürler.

Bizim bakanlığın mailini kabul etmedi nedense.Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

512 lik versiyonu 71 bine tag, şarj aleti, kılıf ile sanki alınabilir bir hale gelmiş.. Yıl ortasından sonra 60-70 arası satılır büyük ihtimalle. Ben hanımın maili ile siparişimi vereceğim bugün.

• Bizim takası easy cep mi alıyor, telefon sıfırsan farksız bi yerden kırmaya çalışan tipler mi, samsung kendisi alırken sorun yaratmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 23 Ocak 2025; 11:6:4 >
  • Bu kamu işi ne kadar sürer acaba? Kapatmaz İnşallah biz mail bulana kadar

• erditepe kullanıcısına yanıt

hocam kurum mailini kabul etmiyor ben denedim erişimim de var. kamu meb mailler kamu kampanyasına dahil değil.

• Kamu indiriminde ilk kuruşunu hasan tahsin misali @erditepe kardeşim sıkmış.... ayağına taş değmesin işin gücün rast gitsin :)

Ondan sonrasında da arkasından @sky_walker kardeşim atağa çıkıp düşmanın boynunu vurmuş...

Bu iki arkadaşımızın kardeşimizin dostumuzun bilgilendirmeleri ile kamu indiriminden haberimiz oldu ve bu sayede cihazlar alınabilir seviyelere geldi...

Büyük forumculuk örneği gösterdiniz dostlar.. sağolun var olun....

Hayır duaları sizlerle :) :)

Teşekkürler + Allah sizden razı olsun..

Bence @Ali Koç İstifa reis benden önce bu arkadaşların ismi ana başlığa teşekkür olarak ilk mesaja girmeli :)

Heytt beeee... helal olsun ;) Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 23 Ocak 2025; 11:27:50 >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

İptali nasıl yaptınız, iptal butonu göremiyorum

• saitates kullanıcısına yanıt

hesabınız eğitim indirimi tanımlıysa olmuyor bende de aynısı oldu. yeni shop hesabı açıp onda denedim kabul etti

• funnel kullanıcısına yanıt
    Ben shoptan iptal butonunu gördüm iptale bastım.. doğumgünü indirimi ile vermiştim o siparişi.. harcama kartın provizyonundaydı.. hatta provizyona iptal kaydı da düşmüş bankada kart hareketlerinde... gelen mailde de 3 gün sürer bankanıza göre değişir diyordu.. ama sanırım daha harcama provizyonda olduğu için iptal de hızlı oldu...

• erul kullanıcısına yanıt
    Kıymetli bilgi...

• Samsung sitesinde takasa S23U'yu ortalama takas desteğiyle 39 bin falan yazıyordu. Ama işte easycep sıkıntısı mevcut..

Dışarıda satmaya kalksam ederi ortalama 42-45 bin TL gibi..

Bilemedim napsam.......

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.