Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (246. sayfa)

5 sn
15.195
Cevap
347
Favori
481.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsiburada da ki gibi iyi oluyordu aslında 2 kartla işlem yapabilmek.

kamu indirimleri Samsung mağaza da kullanılmıyor değil mi? Sadece online özel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hsyn14v H kullanıcısına yanıt

Ne kodu

• tlserkan kullanıcısına yanıt

Evet sadece onlineda geçerli.

• tlserkan kullanıcısına yanıt

güncelleme alacak daha yeni çıktı hep aynı oluyor

• mikarichi kullanıcısına yanıt
    bu muhabbetin aynısını s24u lansmanında da konuşuyorduk. s24 ultra ara model s25 ultra alınır diye. Ben en çok düz ekran olduğu için s24uya geçtim ancak s25 ultraya geçmek için kendimi bi türlü ikna edemiyorum. Kamu indirimim de var hatta s23udan s24uya geçmek daha maliyetliydi bu sene s24udan s25uya geçen kamu mail sahipleri daha ucuza geçebiliyor ancak yine de tasarım dışında bir değişiklik göremiyorum. Eminim hala banding sorunu devam edecek. Çok sinir bozucu yani renk geçişleri yumuşacık olması gerekirken çizgi çizgi geçiş efekti yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • millet yine ürüne şöyle böyle deyip yüklenmiş anlaşılan. walla easycep olmasa düşünürdüm ama şimdilik beklemedeyim. dışarıda satmakta çok sıkıntılı. bir kaç ay sonra bakarız uygun kampanya falan olursa. alanlara hayırlı olsun.

• Merhaba, lansmandan önce kayıt olmama rağmen bana kod gelmedi. Elinde olupta kullanmayacak olan varsa pm gönderebilir mi çok makbule geçer. Teşekkürler.

• Ağalar sipariş vereceğim bir tane kod lazım ihtiyacı olamayan yazabilir mi? İyi forumlar dilerim.

• 10bit hdr video kaydı default olarak verilirken ekran neden hala 8 bit ilginç. Banding sorununa en kesin çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 23 Ocak 2025; 21:56:57 >
  • Yaptıkları saçma iş sebebiyle bana da kod gelmedi. Kaydoldunuz dedi o kadar.. Benim suçum neydi şimdi? Ben de lansmandan önce kaydoldum ama Samsung işi becerememiş. Belli tarihler arasında alan herkese veya ön sipariş yapanlara ver işte şu hediyeleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 23 Ocak 2025; 21:59:14 >
  • tahice T kullanıcısına yanıt
    Abi şakamısınız işlemci farkının farkında mısınız? Nasıl fark yok

• Kullanılmayacak kodu olan var mı 😢

• quverty2007 Q kullanıcısına yanıt

Hepsiburada üzerinde nakit ya da kupon ile de verebiliyordunuz hatta kapıda alım gibi birşey de var. Orayı araştırdınız mı?

• Ben Edge modelini beklemeye karar verdim. Nisan'a kadar bunun sorunu vb varsa ortaya çıkar, Edge fiyatını da görüp ona göre karar veririm. Gümüş renk Edge çok tarz duruyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 23 Ocak 2025; 22:10:34 >
  • Alikaptan9876 A kullanıcısına yanıt

Özel mesajınız kapalı.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Açtım

• Ön siparişle alırsak parayı hemen mi çekiyor teslime yakın mı?

Bir se piyasa rengi hangisi olacak mesela16pm çöl titanyumdu s25ultra da bu yılın tutulan rengi hangisi olacak ?

• Eğitim indiriminden yararlanmak için barkodu giriyorum ama hata veriyor. Bu sorunu yaşayan var mı başka?

• crashris kullanıcısına yanıt

lansman rengi mavi olan

ama hangisi tutulur bilinmez tabi

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Uçuk mavi olanı mı diyorsunuz size hangisi güzel mesela buradaki arkadaşlar da alıntılar beğendikleri rengi söyleyebilir

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.