< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (329. sayfa)
-
-
Uyarı için teşekkür ederim,düzelttim
-
avantajix ve izyco adımları tam olarak nasıl olacak acaba? daha önce tecrübe etmedim, cahilliğime verin 🥲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ustad benim hesapla bitane daha alabiliriz alalim sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisine de ayrı ayrı üye olacaksınız.. sonra kampanyaların detaylarını okuyun.. ödemeye avantajx sitesinden gidip iyizico ile ödemeyi seçin.
S26Ultra Konu Başlığını en kısa zamanda ben açacağım
Tam olarak hangi kapasite ve hangi alım şeklinden bahsediyorsunuz? 256 veya 512 olanı 71 bin liradan daha aşağı ödeme ile alabilen olmadı diye hatırlıyorum.
256 olan model + takas desteği ile 62küsüre geliyor. 512 seçerseniz zaten takas desteği sağlamıyor sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 26 Ocak 2025; 21:38:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var
256 yı alıyor ve üzerine 8k takas desteğini düşüyor. Bu hesaplama doğru olması için verdiği telefonu piyasada satabileceği aynı rakama takasa veriyor olması lazım ancak ozaman 8k daha düşüğe mal ettim denilebilir. Birde tabii parayı easycepten alması lazım.
Öyle hesap yanlış olur. Sonuçta en başta 71 bin lira ödeniyor. Artı takas destekli rakam ile zaten piyasa fiyatına yakın denk getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 26 Ocak 2025; 21:42:6 >
Telefonu göndermedim, bedeline yakın verdi apple saat için. Telefonda filan çok kırıyor .
Tabii easy cepten parayı alabilirsek
Avantajix ben de kullanmadım daha önce buds pro alsam %40 iade eder mi gerçekten? Bir de ne kadar sürede geri yatırıyorlar biliyor musunuz?
-
Hocam kimse piyasada apple watch se modeline 12000 vermez:) Neyse , bakacağız artık.🥶
Mesela S24U 512 için takas destekli 53 bin veriyor. Tabii Easycep bu bedeli kesintisiz onaylarsa. Piyasada satsan 48-49.a rahat gider sanırım.
Ha, öyle para etmeyecek bir cihaz verildiyse o başka tabii.
kamu mağazası vb indirimli bir mağazadan almazsanız evet yapıyor kendi mağazasında. Ben tablet almıştım yaptı. Aşağıya resim ekliyorum, giriş tarihi ve güncelleme tarihinden bakarsınız. Bu hafta ödenecek mesela bu bakiye.
genel mantık şu ödediğiniz bakiyeden kdv yi düşün, kalan meblağ üzerinden % kaçsa işte onu veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 26 Ocak 2025; 21:46:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen, risk alıp elimdeki s23U vermedim mesela. Piyasadan satılabilir sonuçta.
Takasda telefon vereceksen +8 ile anca piyasa degerinde oluyor. ama soyle huawei gt2 pro saatim var mesela 1600e sayiyor onun gibi dusuk degerli bir takasda alsan 256 olani, 7bin daha indirimli geldi denilebilir. Saati zaten satacagin max 2 3k.
Şu avantajix bir ben kullanmadım herhalde şuana kadar.
Elite işlemcili tablet gelsin Avantajixle alacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X