S23 Ultrada 20-30 tane silmiştim faydası olmuştu. Şimdi sadece google meet, google photos, samsung interneti ve 1-2 tane daha uygulamayı sildim. Kaldırmama izin vermediği için böyle yaptım. Bu sefer pek bir etkisi olmaz gibi. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (465. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hb de 11 şubata çekmiş bir anda herkes tepki yağdırdı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam tepki ile alakası yok onnu giren de adam sadece 1 renginde 31 ocak kargoda yazıyordu adam 11 yerine 31 yazmış yıktık ortalığı amazon da fiyat hatası yaptı sipariş geçenlere ne oldu bilmiyorum ama düzelttiler hemen.
-
O hata mıydı bilinçli miydi acaba hala emin olamıyorum ama demek ki bir iki aya o fiyatlara satılacak.
-
Şu Galaxy Ring'e saat gibi %20 vs. indirim yapsa alırdım. Onunda fiyatları ilginç şekilde düşmedi bir türlü.
Abi maçlar bitti boşver futbolu
Gürcü'de de mi pahalı Ring?
-
Beşiktaşlı olduğuna emin misin? :)) siyah ve beyaz harici her renk bir süre sonra sıkıyor bence. Sadeliğin zarafeti her zaman farklıdır diyorum ve oyumu jetblack siyahtan yana kullanıyorum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de aynısını diyecektim ama ben de Galatasaraylıyım fakat kıpkırmızı telefon yapsalar asla almam herhâlde
Navy Blue yapsalar alırdım kesin.
-
-
Titanyum Gece Siyahı Jet Black diye geçiyor yurtdışında hocam.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 31 Ocak 2025; 2:41:42 > -
gsmarena.com
Samsung Galaxy S25 Ultra reviewhttps://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_ultra-review-2793.php
Gsmarenada incelemiş cihazı özellikle kameranın gece performansını eleştirmişler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
zaten fiyatlar samsung sitesinden 15k - 17k aşağıya düşüyor tüm modellerde böyle hocam 91.5 - 15 = 76.5 yapar 75 e düşecektir mutlaka ama ilk.2 ay da bu rakama düşmez.
-
Amazondan alıp iptal edilen oldu mu acaba
Ben acaba yarın siparişleri kargolamaya başlarlar mı diye umut ediyorum.
bilmiyorum birisi gündüz henüz iptal olmadığını söylemişti
-
cumartesi kargolamazlar kargolanmadan 1-2 gün önce hazırlanıyor a geçmesi lazım öncelikle. gelecek hafta içi çarşamba - cuma yollarlar diye düşünüyorum ben. tabii bundan önce olursa sürpriz olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 31 Ocak 2025; 3:8:6 > -
O zaman ben anca yurtdışından dönüş yaptıktan sonra alabileceğim gibi..
Bireccük fazla vermişler diyecemde hiç biri doğru düzgün donanım gelişmesi veremedi bu yılki amirallere xiaomi hariç. S24 ultra almayıp s25 ultra beklesem keşke diyordum iyiki beklememişim 🤪
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
jet black açılışı
Shane Symondsyoutube
Pre-order Jet Black S25 Ultra (Get $900 trade-in & $300 credit) here ➡ https://howl.link/xce6g4lvjekqc In this video we are going to be unboxing the new Samsung Galaxy S25 Ultra in the Samsung.com exclusive Jet Black color. I will also compare it to every previous Ultra in addition to the S25 Ultra Silverblue. Thanks for watching! Timestamps: 0:00 Galaxy S25 Ultra (Jet Black) Unboxing & First Impressions! 0:22 Unboxing 0:36 First Look 1:52 S24 Ultra Comparison 2:31 S23 Ultra Comparison 3:40 S22 Ultra Comparison 4:25 S21 Ultra Comparison 5:53 S20 Ultra Comparison 7:08 Outdoor Shots #galaxys25ultra #samsung #s25ultra Affiliate links are in this description. I may earn a small commission at no extra charge to you.https://www.youtube.com/watch?v=-Xq1zrOx0a4 -
HB hepsinde 4 şubat teslim diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X