< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (463. sayfa)
-
-
konudan bağımsız lansman zamanı aynı anda 3 canlı yayın izleme linki yapan arkadaşlar vardı 3 takımımızın maçını aynı anda izleyebileceğimiz link var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın bende media markt ta inceleyeyim
Oo süper bu,şu hale bak önceki özellikler gitmemiş diye seviniyoruz, saolasın Samsung
Ben olsam hepsini kalemli yapar ama kutuya kalem koymam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın her yerden alıma müsait olacaktır. Kesin bilgi.
Yarın ayrıca Türkiye lansmanında otel de yapılacak bilgisi paylaşılmıştı Online deki kampanya ve hediyeler geçerlidir. Cumartesi de son gün. Samsung bayilerinden isimle kayıt yapılıyor istediğiniz saatte .
Şuan mobildeyim otel konumu filan birileri atarsa teşekkürler şimdiden.
Kurumsal değildir sorun değil yeterki sabredemiyorum diyenlere önce alma fırsatı.
Ben bekliyorum mesela. optik zoom kabiliyeti olan ince ve hafif cihaz. telefonlarımı kılıfla kullanmam ve s24 ultra'nın ebatları ve ağırlığı rahatsız ediyor.
S25 Edge yani halk diliyle slim modeli esas yeni teknoloji bataryalı gelirse anlamlı olacaktır. O da anca en iyimser seneye beklenir . Bu yılki bataryası vasat alınmaz.
Lansman hangi otelde bende bilmiyorum hemen alırsın ama indirimden faydalanamıyorsun
Lansman feriyede
S25 ultrayı alacaklar kılıfsız kullanmayı denesinler tabi cesaretli olurlarsa😃 s23 ve 24 ultraya göre kenarlarından dolayı tok hissiyatı var ve kılıfa ihtiyaç duymazsınız bence kaplama falan yapılabilir ama telefonun bide sağlam yapısı var
İp varsa çoklu erkan yapabilirsin
Burada lensler arası geçişte bir sıkıntı görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 31 Ocak 2025; 0:58:7 > -
Yurt dışından samsung shop hocam.
-
Bu tarz bir çözümle devam edeceğim ben , ergonomi olarak süper olur ama düşerse sıkıntı olur gibime geliyor :) Zaten küçük ekranlı bir telefondan geçeceğim için kılıflı kullanıp dahada boyutlarını büyütmek istemiyorum .
-
Ben kılıfsız kullanıyorum. S24 ultrayı da öyle kullandım, s23 ultrayı da ve daha niceleri arada heves edip kılıf alıyorum iki gün sonra çıkartıp atıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 31 Ocak 2025; 1:4:3 >
Buna hiç takmazsınız o zaman
-
Bi ihtimal mavi veya gri deri kılıf alır bir kaç gün takılırım.
Kaplama da yok dimi 😁 ben de yapıyorum da arada 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X