Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (464. sayfa)

5 sn
9.908
Cevap
282
Favori
315.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatler süren testi bitti. Ekran konusunda takıntılı olduğum için geçen sene S24 Ultra'yı aldığım gibi iade etmiştim. Boş yere vakit kaybı oldu. Amerikada çoğu kişi siparişi teslim aldı zaten. Kuma, taşa, toza, karıncaya dair bir şey olsaydı reddit de onlarca paylaşım olurdu.

Buraya fotoğraf falan eklemeyeceğim. Her yeri karıncalı olarak görüyorum zaten. Testi S23 Ultra, S24 Ultra ve S25 Ultra ile beraber yaptım. S23 Ultra da hiçbir zaman kumlanma konusu geçmemişti.

Tasarım: Telefonu eline aldığın anda premium hissiyat veriyor. Bir tık hafif gibi sanki. Elde tutuş açısından çok daha konforlu.

Ekran: S25 Ultranın ekranı ilk anda farkı hissettiriyor mükemmel. Video testlerinde fark rahatlıkla belli oluyor. S25 Ultra açık ara önde, ekran böyle daha bi pürüssüz daha bir net gibi sanki. S23 Ultranın ekranın sadece bir tık daha beyaz.

Her türlü renkte ve parlaklıkta tamamen karanlık odada saatlerce kullandım. Kum yok,S23 Ultra gibi. S24 Ultrada hemen fark ediliyordu zaten.

Telefon akıyor kaymak gibi. Animasyonlar fazlasıyla pürüzsüz. Zaten bunu önceden öğrenmiştik. Başta biraz kurulum yaparken ısındı. Daha sonra herhangi bi sıcaklık fark etmedim.

Pil: Batarya tek kelime ile efsane. İlk sarjdan sonra %10 için 1:30 saat ekran süresinden fazlasını verdi. 1-2 hafta sonra daha da oturur. Gereksiz uygulamaları adb ile silince bir tık daha da artacaktır. Ayrıca Ram plusı kapattım.

Samsung mesajlar uygulaması artık yok sadece google mesajlar var. Ülkeye göre değişir mi bilmiyorum.

Quick panele biraz alışması zaman alacak gibi. Ama isterseniz ilk kaydırma hareketi için eski halindeki gibi yapabiliyorsunuz.

Goodlock navstar calısmıyor.

• Luminouse L kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru mu anlıyorum siz geçen sene S24 Ultra'da kum görüyordunuz ama S25 Ultra'da görmüyorsunuz değil mi?

Edit: Tam okumamışım. Dediğim gibiymis. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ram plus kapatma sebebi neydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

henüz canlı denemedim ama arkadaşa özellikle ekran ve kumlanma konusunda katılıyorum reddit hiç bununla ilgili şikayet yok çünkü adamlarda trollük yok adam gibi fikir paylaşıyorlar. s25 ileride gelecek güncellemeler ile çok daha iyi performans ve iyileştirme sunacağından şüphem yok.

batarya testlerinde bile şuan çok iyiki bu bataryanın oturması 5-6 şarj desek haftaya çok çok daha iyi olacaktır.

şunu da açık açık söyleyim Türkiye de iphone 17 serisi 115 falan olarak çıksa her sene böyle artıyor çünkü, seneye samsung serisi de 100k ya denk gelir kamu olur olmaz bilmiyoruz bu sene iyi bir amiral gemiyi ben 64 e aldım, genel ortalama 71 e aldı (banka kampayaları ve hediyeler hariç bu)

bu yüzden bu sene s25 alanların çok pişman olmayacağını düşünüyorum.

Tek sorun samsung TR nin işleyişi Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] bu arada HB de de teslimatlar 11 şubat a gelmiş, biri bir hata yapıyor yıkıyoruz ortalığı.

Yazılım konusuna gelince de one ui / android 15 neyse işte yeni çıktı ise uygulama geliştiriciler buna göre update çıkarakcak 2-3 hafta idare edeceksiniz bu gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 31 Ocak 2025; 1:49:7 >

• Passenger kullanıcısına yanıt

Hocam ben ilk gün aslında kullanmayacağımı anlamıştım. yukarda arkadaşın dediği gibi aslında bir çok temel ve hayatı kolaylaştıran şeylerin hala olmaması benim için çok sıkıntıydı.

sırf reklam engelleme yapamadığım için chrome bile kullanamıyorum. brave ile idare etmeye çalışıyorum ama o da çok içime siniyor diyemem. alışılmış bir back tuşunun tam olarak karşılığını bulamamak telefon kullanımını zorlaştırıyor. klavye bile problem bemce. SwiftKey i entegre etmek için bile uğraştım yine de istediğim performansı alamıyorum. teknolojiyi dibine kadar kullanmayı seven bir bilgisayar mühendisi olduğum için apple ın kısıtlamaları beni boğdu açıkçası. kamerası iyiymiş hoşmuş diye övüyorlar ama ben beğenmedim. pro camera uygulaması satın aldım ama o bile samsung daki en temel işlevlerde bile karmaşık bir deneyim sunuyor. Yani sadece sosyal medya kullanımı ve iletişim amaçlı kullanılacaksa iyi olabilir. eşim biraz o kafada olduğu için ona vereceğim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jet black rengi reddit'te teslim alan birkaç kişi atmış. Cidden efsane olmuş.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Link var mı:)

• Blueye kullanıcısına yanıt

google yazsan bile .çıkıyor hocam :O

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]reddit
    From the samsung community on Reddit: Samsung S25 Ultra Titanium Jetblack
    https://www.reddit.com/r/samsung/comments/1i9qpu8/samsung_s25_ultra_titanium_jetblack
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Bazılarının yorumlarına da bakın hocam fotolarda var.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• @Prfssr Doğrudur hocam. Kum yok.

@atabey444 Genelde kapatılması gerektiğini söyledikleri için kapatıyorum. Pile faydası oluyor demişlerdi önceden.

@headhunter Aynen hocam öyle. Rekor ekran süreleri gelecektir.

#Usb hata ayıklama modunun açılmasını sistem izin vermiyordu çözümü;

Ayarlar > Güvenlik ve gizlilik > Otomatik engelleyiciyi kapalı konuma getirin

Adb ile silmiyorum hiç faydası oluyor mu acaba. Zaten kullanilmayan uygulamalar uyku moduna geçiyor:))

İyki jet black almamışım🤣. Şuanda iptal için yazmak istiyorum 🤣🤣🤣
    Cidden güzel renk

• Zevkler ve renkler asla tartışılmaz, herkesin zevkine saygı duyarım.

JetBlack olanı sadece ben mi sevmedim acaba? Sıralama yap deseniz son sıraya bile koymam :)

Örneğin arabada da siyah rengi sevmiyorum ben. Ama siyah giyinmeyi severim, bu da ayrı bir kafa :)

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

genel bir oylama da genel zevkler bu şekilde

• bjkali kullanıcısına yanıt

Hocam bazıları sevmiyor. Tamamen zevk meselesi aslında. Ben de çok renkli sevmem sadece S23 Ultra'da yeşile bayılmıştım onu aldım. Eğer Navy Blue gelse onu alırdım ama kesin.

• Benim aldığım renk Titanium Mavi

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Ya şu yorumu bile yazarken çekindim, JetBlack'iler birazdan gelip linçleyecekler :)

• bjkali kullanıcısına yanıt

Bu sene çok alan var linç gelebilir:)

Ben kılıflarla telefonun renk uyumuna da çok takılıyorum hocam. O kamera kısmından telefonun rengi görünüyor ya, kılıfla uyumsuz olursa çok rahatsız oluyorum:) bende de var gariplik işte.

Seninki doğru olan
    Birde jet black alıp iptal edip titanium mavi alan garipler var 🤣

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] abi yok yok sen ilk mavi alacaktın zaten. Mavi de güzel. lansman rengi her zaman tutar.

• 
Sayfa: önceki 462463464465466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.