Evet baktım sitede 24 saat yazıyor şimdi bende bir şansımı deneyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (496. sayfa)
-
-
Umarım gelir ama bugün bir arkadaş 1 hafta da bu durumda beklediğini söylemişti önceki siparişlerinde..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kotu hocam. Telefonun ozelligini goturuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlıyoruz Çook iyi oldu bu haber, herkesin gözü aydın. Yalnız ben de daha 1 haftadan fazla var diye Buds 3 Pro ve Watch 7 ve kılıf siparişi geçmek için uygun fiyat kolluyordum. Biraz hızlanmak gerekecek anlaşılan.
Bu akşam Marmara Forum Media Markt'ta cihazı biraz kurcaladım. Bana müthiş hafif geldi. Şu an iPhone 13 kullanmama rağmen sanki çok yakın bir ağırlıkta gibi geldi. Cihaz gerçekten cillop gibi. Akıcılığını çok başarılı buldum. iPhone'dan farkı yoktu. Son Samsung telefonum Note 5'ti. Güzel bir geri dönüş olacak benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 31 Ocak 2025; 21:45:18 >
-
O zaman başka tabi bilemiyorum bizimki sadece umut ve hayal:)))
Kargo hangi firmayla geliyor bilgisi olan varmı. Önceki yıllarda nasıldı
hocam teknosa internet sitesinde da satıyor teknosa mı hb mı sizce
hediye beyaz şarj aletini denk getirebilen varmı? nasıl yaptığını anlatırsa çok sevinirim
-
Hadiyede renge takılmadı kimse, eklenince öpüp başımıza koyduk:)))
hocam ben de buds3 pro almak istiyorum siz ne yapacaksınız watch ultraı s25 u ile sipariş geçtim
Önce beyaz rengi sepete normal ekleyip sonra lansman kodu uygulayinca oluyor sanirim
O daha iyidir hocam. Benim icin magsafe sartti ondan bunu aldim
https://app.hb.biz/8lu7H0hZ53iv bu fiyata falan siz ne dersiniz alınır mı
Teşekkür ederim.. bunlar yurtdışıymış.. yurt içi geçici ekran koruyucusu önerisi de alabilir miyim mümkünse. Destek için tekrar sağolun.
Spigenin Glass Tr cam ekran koruyucusunu s24 ultrada kullanan oldu mu var mıdır bir handikapı acaba?
-
ben az önce aldım aynı renkten 28 Şubat diyor
Hepsiburada, trendyol, amazon bizzat kendi satıcısı olacak.. Samsung Türkiye diyenlere de bakın.. adamlar dükkan isimlerini bi şekilde öyle veya benzeterek alabiliyorlar...
Başka satıcılarda bedava verseler de alma..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 31 Ocak 2025; 21:50:15 >
orijinal silikonda temassız şarj veya magsafe sıkıntı mı oluyor hocam
Temassız şarjda sıkıntı yok ama magsafe yok kılıfta
-
tepeteknoloji diye biri satıyormuş sıkıntı mı olur sizce hocam teknosada satıyor internet sitesinde olmadı onu mu almalıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X