Fiyat kırarlarsa takas desteğini alamazsınız ona dikkat edin. 1000 tl altı fiyatlarda takas desteği olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (330. sayfa)
-
-
1 tane daha alma hakkim varken 256lik mi alsam saati takasa verip 62ye felan gelir hakket:))) satilir mi sonra 256lik?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Ben en son yolladığım cihazın kutusunun içine not yazıp bu durumu söyledim lütfen 1000 altında değer vermeyin diye. Tam 1000 verdiler🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun bro.
Teşekkürler hocam, gelince bi buds pro deneyeyim
-
avantajix de sadece 1 kereye mahsus mu bu geri ödeme yoksa başka zamanda da oluyor mu acaba?
bu iş ortaklarına özel ve kamululara özel indirimli shop da nekadar alışveriş yapacağımıza dair kota görünmüyor nasıl anlıyacağız nekadar hakkımız olduğunu bilginiz var mı.
-
kameraya zoom yapınca akşam titreme muhabbeti hiç normal gözükmüyor
https://youtu.be/RFYTJ0oyALk?si=-SBNbIo574F47m9K&t=548
9:10 dakikada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedomfighter -- 26 Ocak 2025; 22:1:9 > -
S25 şeffaf kılıf , %15 kamu +%50 ek inidirim ile 550 TL ye geliyor Samsung'un sitesinde. Kullanan var mı , kılıf nasıldır acaba .şeffaf kılıf kullanmadım pek
1 hesapla 3 ayri siparis verilebiliyormus
Avantajx ne kadarla sınırlı kamuya indirim yapmıyor gibi
mrwhosetheboss videosunu izledim. samsung şu selfie kamerasını güncellese ve gece çekimlerini düzeltse iphone a diz çöktürecek. aah ah
Elinde lansman kodu olan kaldi mi?
Arkadaşlar bu ay doğum günüm ve mailime doğum günü kodu geldi. sadece https://shop.samsung.com/tr/dogum-gunu-kampanya linkinde yer alan cihazlarda geçerlidir diyor ama sayfa boş. Bunları görünce olmuyor diye düşünmüştüm. Kodu girince "Girdiğiniz kupon kodu hatalı. Lütfen kupon kodunuzu kontrol edin ve tekrar deneyin." diyor. Web'ten de denedim uygulamadan da denedim sonuç aynı. Neden olabilir, bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar S25+ mı almak mantıklı S25 Ultra mı sizce?
-
teşekkür ettim
-
İphone 14 ve Apple Watch se2 40 mm cihaz var ikisi takas desteği ile beraber 40.000 takas desteği sağlıyor s25 256 gb için 55.000 fiyat belirlenmiş sizce mantıklı mı ?
-
Avantajix sitesinde, Samsung diye aratın, şartlar yazıyor orda.
İkisi de mantıklı.. ihtiyacın ne onu düşün taşın.. önceliklerine göre karar verilir..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X