hanıma 16 pro 512 aldık 10 gün önce. ona vermeden 2 gün ben takılayım sonra onun ip13 ünü kullanırım dedim yok abi ilk günün yarısında sıkıldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (332. sayfa)
-
-
Bu hikayeyi çok duyuyorum.. telefon kiralama vs hizmeti bulup iphone kiralayayım ben bari.. yoksa ölü yatırım olacak herhangi bir iphone benim için...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapmıyor evet. Arkadaş Buds için sormuştu, o konuyla ilgili yanıtladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sil sil sil buraları.. arkanda delil bırakma bari :)
kablosuz şarj cihazının kutusundan 25w adaptör ve 45w kablo çıktığı doğru mu
Bugün inceledim. Cihaz gerçekten kaliteli hissettiriyor. 13 Prodan elimde hafif geldi ki süper yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
25w adaptör 25w kablo
yapamadım,yarın tekrar denicem tşk.
-
iphone asla ölü yatırım olamaz bizim ülkede. kullananları anlamıyorum hadsizliğini yapmayacağım tabi , tamamen zevk işi. androidin kullanım keyfi "bence" bir başka. :)
Son çıkan S25 Ultra ve stabillik ile artık Samsung’un Apple’ı geçeceğine inanıyorum. İlerde daha da oturacaktır yazılımı.. Video çekiminde de artık geçecektir diye düşünüyorum. (Lens geçişleri bile daha yumuşak olmuş. Çekimi de güzel olur yakında..)
yarın bakıcam tekrar bulurum belki samsung müşteri hizmetleri 31 Ocak son dedi kamu indirimi 01 şubatda eğitim öğrenci vb.başlıcak dedi..
-
Abi fırsat bulursam nasıl yapıldığının videosunu çekip atarım buraya.
Eğitim indirimi ile alabilecek miyiz? S25 serisini hocam. Bana öncesinde olmuyor demişlerdi ama..
9 şubat son indirim günü deniyordu..hmm erkenden bitiriler mi ki?
Erken bitirmeyi bırakın uzatırlar bile. Beklenen ilgiyi görmedi. Kamu indirimi olmasa alım az olacaktı
8500 liraya aldığım huawei watch gt 5'e 12000 tl teklif veriyor, kafamı kurcaladı şimdi bu iş
512gb 'ın yanına, 256gb s25u alsam 71 bin liraya , 12 bin çıkınca 59 bine geliyor ama 2. s25u'yu ne yapacağımki onu düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 26 Ocak 2025; 23:13:42 >
-
Kamu indirimi kalksa bile yine gelir. Sırayla yapıyorlar. Satışlar istedikleri gibi gitmeyecek mecbur devam edecekler
Belli olmaz bunlara, 2 ay indirimsiz devam edebilirler. Talep bence var gibi + mağaza satışlarıda başlamadı daha.
Saatinizin 2.eli 4200TL altında ise mantıklı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X