+8k destek verdiği için her türlü mantıklı geliyor hocam |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (333. sayfa)
-
-
İyi o halde.
-
tşk şimdiden.
-
Satilmaz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple kullananlar hariç tutarsak, S10-20-21-22 veya daha eski bir seri kullananlar için satışlar olağan devam edecektir. Ancak 23 ve 24 kullananlar için cazip fiyat çok önemli. Örnek vermek gerekirse lansman akşamı saat 23 civarlarına kadar bir tane sipariş emaresi göremedik. Sonra farkettik ki kamu indirimi var. Ondan sonra çatır çatır almaya başladı millet. Öbür türlü takas üstüne 30-35k fark vermek çok büyük bir israftı. Tekrar söylüyorum bu durum 23-24 kullananlar için geçerli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
büyükşehirde yaşasaydım satılırdı da küçük bir şehrin küçük bir ilçesindeyim o yüzden imkansız hocam :)
-
Katılıyorum, muhtemelen s24u için yaptıkları 16000tl ek takas desteği filan gelir ilerde.
Gelmezse almam 😁 forumda benim siparişimi bekleyen birkaç arkadaş var pusuda bekliyorlar 😁 çok beklerler 😋
keşke s24 ultrayı diğer siteler indirmişti samsung inatla devam etti yüksek fiyata :(
-
lansman kodu olan bir yardımsever özelden iletebilir mi lütfen? şimdiden teşekkürler.
Ben Samsung'u tanıyorsam olacaklar belli. Kampanyalara devam. Sadece ara verilir ama devam eder.
Kamu indirimyle alip elden satsan uzerine 15 gibi olur s24u nun. Bana cazip gelen bu olsu yoksa degismeyi düşünmüyordum ben de
ben samsung yerinde olsam kamu falan yapmazdım cihazı 75 den satışa koyardım direk pazar yerlerine indirim barem i kalmazdı örneğin fiyat da değişemzdi amiral pazarda gerçekten iş yapardı
-
onuda sordum ürün grupları değişebilir dedi.:(
-
Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Önce alıcı bulup sonra almak. Ama gene de bunun için cihazı bir elime alıp bakmam gerekiyor. S24U alırken de acele etmedim teşhir inceledim sonra aldım
55e versem s24u 1gb ucuza mi gider yoksa yeni cihazi gelenler piyasaya satisa cikardikca daha da duser mi:))) yedek telefonla idare edebilirim bir kac hafta.
Her kategoride 3 defa hakkınız var. Örneğin mobil (telefon) üç adet, aksesuar 3 adet, giyilebilir teknoloji ( saat, ring vb) üç adet, ev aletleri 3 adet, tv projeksiyon vb üç adete kadar satın alma yapabilirsiniz.
Anladım hocam. Çok sağolun. İnşallah bize de verirler bir indirim. Bekleyelim bakalım. Çok aradayım şu anda, indirime göre S25 Ultra veya S24 Ultra..
Teşekkür ederim bilgi için
-
Aynı şekilde bende. Mavi mi beyaz mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X