Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (335. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 26 Masaüstü12 Mobil
5 sn
7.783
Cevap
253
Favori
257.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm, lansman 31 ocak ise belki o gün tüm kargolar da çıkabilir. Bir umut var:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caryting C kullanıcısına yanıt

Abi mağaza ortamında anlamaz zaten. Bir de bence geçen sene bunu yaşamış birinin bakması lazım.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    yok akşam cihazı eve getirip bakacam demişti o yüzden söyledim o anlar bence ya durumu

• saitates kullanıcısına yanıt
    S25 serisi ile birlikte alırsanız o fiyata düşüyor. Bluetooth versiyon. Normalde ayrıca alırsanız saatte kamu indirimi yok.

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    Kamu ile alındıysa maks bu kadara gelir yine... başka kampanya yapsalar da.. pazar yerlerinde ben yine 68 bekliyorum sene içinde 512gb için...

Geçen sene de 74ten çıktı 512gb 63 bine alınmış.. hediyeler de 2-3 bindi işte cihaz da zaten 57,5 - 58 gördü en az... bu seferde böyle olur muhtemelen.. 71e hediye veriyorsa hediyeleri çık 68e kadar yolu var cihazın.. 65 görür müyüz emin değilim.. cihaz bana kuponuyla hediyesiyle kart puanıyla 69a geldi.. Allah bereket versin.. köpük fiyat olsa da 91,5 nere 69 nere...

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Evet, öyleymiş. Ayrı satmıyor. Yeni farkettim. Geçti artık, telefonu sipariş etmiştim zaten. Neyse piyasadan düz 7 alalım artık 8000 tl civarı ortalama fiyatlar

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    Hocam neden 256 sepette 512 256 fiyatına diyor neden 256 alıyorsunuz ben o kimi çözemedim

Hocam geçen sene ben telefon tanıtıldığı günün ertesi günü lansman etkinliği oldu gittim cihazı aldım. Uğur abi de mağazadan aldı. O günlerde kargolamalar da başladı diye hatırlıyorum. Benim beklentim bu yönde.

Huawei gt5 pro nasilsir kullanan var mi konu disi ama:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurundur_21 U kullanıcısına yanıt

Takas yapilacaksa 256 almak mantikli oluyor x2 hafiza veya takas ikisinden biri kullanilabiliyor

• Şimdi beyler çok kafam karıştı kamu indirimi ile cihaz 71 e mi geliyor 512 GB... sepette 256 fiyatına diyor 11700 de watch 7 takas desteği veriyor toplam 59 a mi gelecek simdi

• Blueye kullanıcısına yanıt
    Valla Huawei kesinlikle iyidir, kulaklıkta Huawei tercih edeceğim ama saatte wear OS olmasından dolayı Samsung alayım diyorum,

• Blueye kullanıcısına yanıt
    Ha anladım teşekkürler o zaman 256 olan 59 a gelir takas desteğiyle mantikli

Hayır kargolar geç çıkmadımı hatta ben şey yazdığımı hatırlıyorum yedinci sekizinci gün ohoo ben aldım eskittim samsung daha kargo yapacak falan....

• Birde sizce bu cihazın yurt disi iraq fiyati ne olur acaba

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Abi bir hafta sürdü mü ya emin misin. Geçen sene lansman gecesi sipariş veren biri baksa bari ne zaman teslim edilmiş. Eski siparişlerde görür.

ben vermiştim bakayım

• eski siparişleri göremiyorum

Huawei gt2 pro vardi bende 3 yildir, hanimin telefon icin takasa verince simdi bide.saat bakmam gerekecek. Huawei gt pro5 e gecsem diyorum. Samsung watxh alirsam ne artisi olur ki ekstra fonsiyonalite anlamında?

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Zaten hocam siz de 3 Şubat gibi kargo olur demiştiniz.

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.