< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (342. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ahhaha 😄 en gıcık olduğum durum gidiyorum cihazı incelemeye arkana sağına soluna adam dikiliyor satın alıyor musunuz beğendiniz mi vs vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yarın cevahir avmde bulunan personellerin aklını alırım yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını ben de çekiyorum ne var yani 😁
9 şubat... ama belli olmaz samsung işi.. 10 dakika sonra bitirdim diyebilir... ben olsam kartın kesim tarihini öne alır.. maaş gelesiye kadar olan kısmı gerekirse kmhtan veya birinden borçla karşılardım.. bankaların sıfır faizli 3-6 ay kredileri var yeni müşterilere onlara da bakın.. bi şekil bence indirim varken değerlendirin...
Pixel 9 pro XL yd fiyatı ama tek sim bu. Ele oturuşu filan güzel ama detaylı incelemedim saf android sevmiyorum
valla beleş fiyata gürcüye gidip hem gezilir hem telefon alınır ne güzel memleket demi :)
3 gün önce aldığımda sipariş maili geldi ancak Samsung hesabımla siparislerime girdiğimde gözükmüyordu. Sipariş no ile arattigimda da gözükmüyordu.
Samsung müşteri hizmetlerini aradım bir sorun yok siparişiniz var dedi. Ne zaman teslim olacak dedim 30unda teslim görünüyor dedi. Bugün ya da yarın kargoya çıkacak görünüyor dedi.
Muhtemelen aksaklık olur tepki çekeriz filan diye 9 şubat tarihlni verdiler galiba.
Yazılımla kaydı var bunun bu arada
Aynen öyle hocam. Bir rahat bırak arkadaş zaten bir şey bildiğin de yok.
Merhaba kodu olan özelden gönderebilir mi acaba?
-
Arama kaydetme özelliğini test edermisiniz, Arama kaydı yaparken karşı tarafa aramanın kaydedildiği bilgi anonsu yapıyor mu?
-
Hocam bu arada eğer kamu indirimi ya da çalışan indirimi ile aldıysanız o mağazaya gidip siparişlerime bakmanız lazım normal ana hesaptan bakınca siparişlerimde gözükmüyor haberiniz olsun.
Şu kadarını söyleyeyim gerisini siz anlayın; Türk kahvesi benim olmazsa olmazım, burada daha ucuza içiyorum
Hele ucuz uçak bileti bulunursa mis gibi haftasonu tatili olur. Misal mart ayında uçuşum var gidiş-dönüş 1200 tl"ye aldım
Gelmek isteyen olursa özelden her türlü desteği, tarifi sağlarım. İade edilmesi şartıyla otobüs kartı ve sim kartta verebilirim tarihler çakışmazsa
Bilgim yok hiç araştırmadım.
CSC İsrail yapınca yapmiyormuş öyle demişlerdi.
Doğru hocam kamu mağazası ile girdim.
Benim cihazda kayıt destekleyen csc yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X