< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (346. sayfa)
-
-
Sordum yapmıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle olmuyor hocam.
-
Bu arada Tech Spurt Youtube Kanalı da ısınma konusunu apayrı sevdiğini dile getiriyor.
%40 büyüyen buhar odasının harika işler çıkardığını ve saatlerce oyun oynansa da bariz bir sıcaklık artışı olmadığını dile geitrmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 28 Ocak 2025; 11:17:48 > -
Eyvallah hocalarım. Üzdü keşke daha erken görseydim kampanyayı
Zaten genel testler de onu gösteriyor hocam. Isı konusu mükemmel olmuş. Oyunların bazıları için ise optimizasyon şart. GPU'yu %100 kullanmaması gereken yerlerde kullanmaya devam ediyor. İşlemci de cihaz da çok yeni. Oturur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 27 Ocak 2025; 14:36:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🤣🤣🤣
Umarım bazıları ısınma konusunda cihaza pislik atmayı bırakırlar artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 27 Ocak 2025; 14:37:39 >
Hayl's ablamızın ufak bakış videosu Hayls WorldyoutubeSamsung Galaxy S25 ULTRA - TOP FEATURES !!!https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=HqaHAO8B2yg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 27 Ocak 2025; 14:38:3 >
Valla Edge falan beklerim diyordum ama veteriner olan teyze oğlunun da indirim için geçerli bir kamu mailine sahip olduğunu bugün muhabbet ederken öğrendim. Gece yeşil renk siparişle gemiyi yakacağım herhalde :)
-
Yak yak yakkk! Bekleme yakk şimdi yakk.. ya da en azından doğrulama işini yap mesai saatleri içinde.. çoğu kurum mailine kurum dışından ulaşamıyor...
Ne yapmak gerek peki varmi bir fikriniz bu konuda spam bölümünde görünmüyor çünkü hiç bir şekilde gelmedi mail şuana kadar.
-
Bilgi işlemle görüşün böyle bi mail var mı takılan gelmeyen deyin.. veya bu mail özelinde istisna eklenebiliyor mu diye sorun spamda yoksa
lansman kodu olan bir yardımsever özelden iletebilir mi lütfen? şimdiden çok teşekkürler
Doğrulama işi tamam. Sipariş için geceyi bekliyorum ki, kart bugün kesiliyor, durduk yerde 8-10 gün sonra ödemeyelim :)
-
Şu gece siyahın, youtube videsou denk gelen var mıdır?
-
Paylaşılmıştı bir iki kez başlıkta
Arkadaşlar Samsung ta Hepsiburada gibi çoklu kredi kartı ile ödeme durumu var mı? Ya da buna imkan sağlayan bir teknik bilen var mı?
Hadi bakalım şimdiden aramıza hoş geldin :) :)
harika inceleme olmuş. bütün bilgileri özet şekilde gösteriyor.
-
Hesap hatasıyla cihazı ekstre kesildiği gün aldım ben 40 gün sonra öderiz derken 10 gün sonra ödeyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X