Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (378. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 22 Misafir (9 Mobil) - 23 Masaüstü15 Mobil1 Android
5 sn
18.108
Cevap
377
Favori
579.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi.. bi kez daha sevdalandım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spigen thin fit yanına bu kılıfıda aldım, s24 plus ile kullanıyorum. Malzeme kalitesi, kesimler harika.

amazon
    JETech Slim Fit Kılıf için Samsung Galaxy S25 Ultra 5G, Kamera Lensi Tam Koruma, Yumuşak TPU İnce Koruyucu Telefon Kılıfı ile Mat Kaplama, Darbeye Dayanıklı (Titanyum Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPKN6RNX?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_56WVFV3X29VVAKMFPBP6&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_56WVFV3X29VVAKMFPBP6&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_56WVFV3X29VVAKMFPBP6&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

• Titanyum gümüş ve titanyum gri diye satılan renkler birbirine çok yakın. Benim aldığım white silver renkten renge giriyor. S24 ultra grisi gibi bu da.

Ayrıca az önce s24 ultrayı tekrar inceledim, elime alıp biraz kullandım. Daha öncede dediğim gibi s24 ultra'nın ele oturuşu çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

hahah valla ben bu koyu renklerde hiç yokum :D

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Herkesin hayatına kimse karışamaz zaten :) :)

• Arkadaşlar kamu maili ile kaydoldum fiyatlar değişmedi herhangi bir indirim de yok mt ye yazdım dönüş yapılacak dedi kaldı öyle başına gelen var mı? Bir de takas desteği var evde boşta a32 vardı 11200tl ye geliyor hafıza kampanyası olmuyor ama böyle olunca da mantıklı mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androjenex -- 28 Ocak 2025; 21:16:47 >
  • androjenex kullanıcısına yanıt

https://shop.samsung.com/tr/multistore/trepp/tr_kamu_avantajlari/registration

buraya tıkalyın egerki dogrulama işlemini geçtiyseniz kamuya özel fiyatlar açılacaktır

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Zamanla o köşesi batmaya başlıyor ele, bir de destek parmağı serçe parmağının anasını ağlatıyor. Uzun süreli elde kullanımda bence S25U lehine oluşur fark. (Hem Oval hemde daha hafif) Yine sizin deneme imkanı olduğu için bu gözle bir inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Ocak 2025; 21:21:13 >
  • androjenex kullanıcısına yanıt
    %15 ile hoşgeldin5 birleşmez

%15 ile doğumgünü kodu birleşmez

%15 ile 8.000 takas desteği birleşir

%15 ile iki katı hafıza birleşir

İki katı hafıza ile takas desteği birleşmez

%15 indirimli fiyatları üzerinden; şeffaf kılıfı + %50 indirimli veya watch ultrayı + %20 indirimli sepete ekleyebilirsiniz.

Lansman kodu varsa tüm senaryolarda şarj ve tag alırsınız..

Lansman kodu 22 ocaktan önce siteden kayıt yapanlara geldi.. yani birisi size kodunu hibe etmedikçe şu an kod alamazsınız

%15 harici normal mağazadan alım yaparsanız yukarıdaki gibi takas desteği veya iki katı hafıza kampanyalarından birinden yararlanırsınız. Bunun yanında uygulamadan alımlarda 1 adet tag kendisi hediye eder.. lansman kodu girerseniz.. 2 adet tag 1 adet şarj alırsınız hediye olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 28 Ocak 2025; 22:49:51 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Zamanla buna da alışırız elbet...

Benimde takip ettiklerinden biri, iPhone 16 ile karşılaştırma var , hala iPhone daha doğal, keskin çekiyor, Samsung da ki yumuşatma geçmemiş sanırım, yine güncellemeler beklenecek demek.

https://www.youtube.com/watch?si=kTAn-lFgia_uZUeH&v=KXGCqxe75Yc&feature=youtu.be

• 31 Ocak' a kadar geçerli %10 indirim kodu var elimde. Kullanmayacağım, telefonu daha sonra fiziki olarak gördükten sonra mağazadan alacağım. Elinde lansman kodu olan birine (kablosuz şarj ve tag hediyesi ile takas yapabilirim. Düşünen olursa DM atabilir

• Lansman kodunu özelden paylaşabilecek arkadaş var mı? Belli bir ücrette isterse kabul edeceğim. Cenazemden dolayı alamadım hata vermiş farketmedim. Samsung note fe telefonumu emekli etmek istiyorum.Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• optimus95 kullanıcısına yanıt

bugün bir kör test paylaşıldı burada. şimdi bulamadım. benim seçimlerim gündüz çekimlerinde %70 s25u ve %30 9xl oldu. gece çekimlerinde %70 ip16pm, %20 9xl, %10 s25u oldu. bol ışıkta samsung, düşük ışıkta iphone her türlü dövüyor. samsung buna çözüm bulursa 1-2 nesil sonra kamera karşılaştırmalarında tulum çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Benimde takip ettiklerinden biri, iPhone 16 ile karşılaştırma var , hala iPhone daha doğal, keskin çekiyor, Samsung da ki yumuşatma geçmemiş sanırım, yine güncellemeler beklenecek demek.

https://www.youtube.com/watch?si=kTAn-lFgia_uZUeH&v=KXGCqxe75Yc&feature=youtu.be

Hocam ben sizden birşey rica edeyim, siz benim mesajları alıntılamayın. Kendiniz yazın ortaya fikrinizi. Çünkü ben sizin almayacağınız telefonun konularına girip, hastalıklı, kaotik ve de sürekli Samsung da sorun arayan dünyanızdan rahatsız oluyorum ve uzak durmak istiyorum. Ben zaten iPhone 16 Pro kullanıyorum, neyin ne olduğunu da biliyorum. O yüzden benim mesajımı alıntılamayın lütfen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifa

Zamanla buna da alışırız elbet...

Renk için yorumunuz nedir? Ben beyaz düşünüyorum. Renklerde gri denen renk bana biraz koyu böyle kahverengi tonları gibi geldi, mavi renk bazı ışıklarda metalik gri güneş ışığında mavi gibi. Sizin fikriniz nedir canlı gördüğünüz için?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mavi renk güzel duruyor, şık duruyor ama bu cihaza yakışmamış gibi duruyor. Yani A serisi rengi gibi, canlı görünce ne demek istediğimi anlarsınız.

Ben bu rengi geçici olarak aldım ama çok beğendim. Çok tatlı bir tonu var; tam beyaz değil, tam gümüş değil... Ve yan çerçeveyke çok uyumlu. Dediğiniz gibi gri biraz daha koyu duruyor ama onun da değişik bir tonu var.

• Bende black iptal edip jade green sipariş vereceğim sanırım ona daha çok ısındım:))))

Merhaba

Sizin beğendiğiniz aldığınız Titanyum Gümüş mü?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

A35 Mavisi mi yoksa ondada buna benzer bi renk var biraz açıgı gibi

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.