Böyle diyor ama sistem izin veriyor ve sistemde sipariş onaylandı ya düşüyor. Bence herkese sorunsuzca gönderecekler. Denemekten zarar gelmez zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Böyle diyor ama sistem izin veriyor ve sistemde sipariş onaylandı ya düşüyor. Bence herkese sorunsuzca gönderecekler. Denemekten zarar gelmez zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bekledikçe renge takıyoruz siyah yeşil gümüş derken kararsız kaldım yine:)))) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yüzde 10 indirim, doğum günü kodu ise lansman kodu ile birlikte olmuyor. Aynı anda sadece 1 kod girilebiliyor, ya o ya bu diyor Samsung. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 28 Ocak 2025; 22:13:17 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Benim memurum işini bilir demişti rahmetli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
%15 indirim sağlayana lansman kodu verilir :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihaz kapalıyken kablosuz şarj başlıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi canım sıkıldı,Bu bilginin linkini de paylaşırmısın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün müşteri temsilcisine canlı chatten lansman kodu ile kamu kampanyası birleşir mi diye sordum. Sarj aleti ve tag2 ücretsiz verildiğini berlittim. Birleşir dedi. Sorun olacağını sanmıyorum. |