Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (382. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
17.786
Cevap
375
Favori
568.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte bu kılıf kendi rengi ile güzel duruyor ondan sevdim.. hem kasanın rengi de bi nebze bütünleşmiş olur kılıfla.. şu an fotolardan gördüğüm kadarıyla beğendim... bakalım inşallah buluruz bir tane.. deriyi de hemen açmam sanırım.. satarım belki de deri olanı grip case bulursam...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu 256 GB fiyatina 512 GB alma kampanyası ne zamana kadar devam ediyor bilej varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

İyzico da 300 ilk sipariş olanı vermedi sadece 1000tl iade verdi, bu şekil garanti hepsini birleştirir mi bilemedim

• lansman kodu olan var mıdır paylaşabilecek kaçırmışım :(

• Blueye kullanıcısına yanıt

Ben birazdan alacağım, öğreneceksiniz :) yazarım son durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Ocak 2025; 22:43:57 >
  • Kamu maili bulup telefonu almıştım, şimdi merak edip giriş yaptım aynı hesapla kılıflara bakmak için. Bilmediğimden soruyorum kılıflar da indirim olmuyor mu %15 veya başka şekilde?

• saitates kullanıcısına yanıt

Hangi bayii hocam bende Antalya dayım. Bi incelemek istedim ama fırsat olmadan alacağım sanırım yoksa stok filan bitecek indirim gidecek.

+ Ön sipariş için kod olan varda yarın kullanabilirim muhtemelen özelden atan olursa belki bir şarj istasyonu olur yoksa artık yapacak birşey yok ben kayıt oldum da kod gelmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 28 Ocak 2025; 22:44:43 >
  • Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Evet başka ürünlerde de indirim var kamu mağazasında

• Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler. Yarın ben de arayıp konuşayım. Umarım bana da gönderirler.

Olmuyor. Kaynak bizzat kendim :) İyzico aracı kurum olarak göründüğü için Garanti kendisi hiçbir puanı vermiyor.

Şeffaf kılıfı seçtim ödeme aşamasına kadar geldim fiyat aynı kaldı, hiç bir indirim uygulamadı vazgeçtim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Olmuyor. Kaynak bizzat kendim :) İyzico aracı kurum olarak göründüğü için Garanti kendisi hiçbir puanı vermiyor.

Hadi ya, üzüldüm :(( iyi bir kombin olacaktı.

• burak_5866 kullanıcısına yanıt
    Alırken yazıyor hocam. Kılıf ve watch ultra indirimi birleştirilemez diye. İlk sayfada watch ultrayı seçince ikinci sayfada kılıf seçerken yazıyor üst kısımda.

• tubytube kullanıcısına yanıt
    Şehirle sıcakla alakası yok.. tamamen kullanım amacı ve tarzınızla alakalı.. mesela yatak yanına priz var.. takın fişe şarj pedini.. koyun üzerine şarj olsun sabaha kadar.. ara ara gece kalktın su içtin uykun kaçtı saati merak ettin kaldır bak geri yerine koydun hop şarj.. aldım kabloyu çekiştirdin biraz da öteki tarafa döneyim dedin kabloyu çıkar tak derdin olmaz.. ofiste masa başı çalışıyorsun.. şarj pedini el göz hizana konumlandır.. telefonu kullanmadığın pc vs çalıştığın zamanlarda hızlıca üzerine koy şarj olsun.. telefon geldi azcık kurlaman gerekti al.. bu şekildeki kullanımları pratik hale getiriyor.. ama 45w şarj olabilen telefonu ya benim şarjım bitti bi şarja koyayım kablosuz da şarj olsun dersen anlamsız (bence). O şekildeki şarljar için en güzeli 45 - 50w kablolu şarj... 50-55 dakikada hazırsın.

• arkadaşlar kamu maili için yardımcı olabilecekler var mı?

Hatta ben sonradan direkt KK ile aldım ama daha önce de yazdığım gibi, Garanti kendi puanlarını da hala vermedi, provizyondan çıksın ne olacak diye bekliyoruz bakalım. Ama sistemsel bir hata galiba, MTV kampanyasına katılıp 3 taksit yaptım o da görünmüyor.

Kılıflar da %15 indirimli

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Hatta ben sonradan direkt KK ile aldım ama daha önce de yazdığım gibi, Garanti kendi puanlarını da hala vermedi, provizyondan çıksın ne olacak diye bekliyoruz bakalım. Ama sistemsel bir hata galiba, MTV kampanyasına katılıp 3 taksit yaptım o da görünmüyor.

E kendisi de vermedi ise nerden anladınız olmadığını? BonusFlaş dan genelde bildirim geliyor puan kazandınız diye. O mesaj geldi mi?

• Qauze Q kullanıcısına yanıt
    Samsung son attığı maillerin genel koşullar kısmından "Öğrenci, kamu ve şirket özel indirim programı kampanyalarından alım yapanlar kampanyalardan faydalanamaz" cümlesini kaldırmış.

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.