Lansman kodu olan varsa alabilir miyim acaba? Satın alma ekranındayım :) |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (383. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Maillerde spam junk gereksiz mail gibi klasörlere düşebiliyor.. mailinize giriş yapıp oraları bi kurcalayın kesin gelmiştir.. tabi tüm iletişim ve pazarlama izinlerine ok dediyseniz başvuruda.. bi de mailinizi doğru yazdıysanız..
Ben samsungun kampanya ve iletişim mailleri ayrı ayrı vip olarak işaretledim kesinlikle gelen kutusundan başka bi yere düşmüyor tanıtım da olsa ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5M migros içindeki Samsung mağazası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamadan kamu mağazına girişi nasıl yapabiliriz ? Ben bulamadım. Eğitim yazıyor ama kamu çıkmadı.
Son kararım silverwhite:))) jatblack yarın iptal edip rengi değiştireceğim bir daha da renge bakmayacagim:)) telden arayıp şuan da iptal edebiliyor muyuz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamadan olmuyor web sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden uygulamadan gitmek istiyorsun ki? Aramaya kamu yaz hiçbirşey çıkmadığını göreceksin uygulamada.. oradan ulaşılamıyor bir nedenle
Reis gel beni dinle kalsın siparişin.. kampanya biter o saniye.. kod çalışmaz.. hata verir.. kargon siparişin ötelenir.. gecikir.. samsungun işleri karışık.. sen siyahtan devam et :)
Karar senin en nihayetinde :)
Şu an dediğim gibi MTV taksitini de göstermediği için geçici bir hata diye düşünüyorum. İyzico aracılığı ile alınca 1000 TL İyzico'ya anında yansıdı ve o alışveriş provizyondan normale geçtiği halde Garanti kendisi vermedi. Siz yine de deneyin ama Bonusflaş açıklamalarında en altta "finans kuruluşları ile ödeme hizmet sağlayıcıları üzerinden gerçekleşen harcama işlemleri kampanyaya dahil değildir" diye yazıyor. Deneyip olmazsa sadece İyzico'dan 1000 TL gelir, Garanti'den gelecek ekstra puanlardan da olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 28 Ocak 2025; 23:1:51 > -
Diğerini alıp öyle iptal ederse bir şey olmaz bence.
Kartında yer varsa mantıklı.. ama gecikme ve karışıklık ihtimalini azaltmaz.. :)
Uygulamadan siparişte 1 smarttag daha veriyor demiştiniz ondan sordum. İmkan varsa alım için onu da değerlendirelim diye:)
Tamam o halde. Ben direk kart ile alayım, teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: civcivxŞu an dediğim gibi MTV taksitini de göstermediği için geçici bir hata diye düşünüyorum. İyzico aracılığı ile alınca 1000 TL İyzico'ya anında yansıdı ve o alışveriş provizyondan normale geçtiği halde Garanti kendisi vermedi. Siz yine de deneyin ama Bonusflaş açıklamalarında en altta "finans kuruluşları ile ödeme hizmet sağlayıcıları üzerinden gerçekleşen harcama işlemleri kampanyaya dahil değildir" diye yazıyor. Deneyip olmazsa sadece İyzico'dan 1000 TL gelir, Garanti'den gelecek ekstra puanlardan da olabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekstra lansman kodu gerekir:))
Yooook öyle diil ;) uygulamada normal mağazadan alırsan 1 smart tag veriyor.. 83,5 tan alcan yani 512yi :) kod girince de sepetinde 1 telefon 2 adet tag 1 adet şarj oluyor... 83,5a
Reis girme işte o toplara.......
Görüntü paylaşır mısınız? Bana gelen son düzeltme mailinden alıntı paylaştığım görüntü.
İptalden hemen sonra, daha önce kullanılan kod tekrar aktif oluyor. Bir iki saat önce yaptım.
-
Katırlar yolu geçmiş 3 iş günü kargoda diyor tabiki Yd alıcam ama fiyatın biraz daha düşmesi lazım😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X