Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: WEAS , Vyndra Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.783
Cevap
375
Favori
568.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kimse aksini iddia edemez herhalde zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam.ben kamu personeliyim.%15 indirimden nasıl faydalanabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt

samsung sitesine girin kendi hesabınıza giriş yapın

aşagıda paylaştıgım linke tıklayın kamu mail adresinizi girin oraya bir dogrulama linki gelecek ondan sonra kamu magazasından alabilirsiniz.

• answer my question kullanıcısına yanıt
    İki kredi kartı ile ödeme olmadığını söylemişlerdi önceki mesajlarda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt

samsungda gece modu açık. izlediğim 50 tane incelemenin bir tanesinde bile düşük ışıkta Samsung daha iyi foto çekmedi. yemesinler bizi

• Mezamorta008 M kullanıcısına yanıt
    Anında iptal ediyorlar, para hızlıca geri dönüyor merak etmeyin

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam cihaz oyunlarda da genel olarak 42lerde gezmiyor.

Bu sizin attığınız videodan.

Yük altında olmadan cihaz sıcaklığı 24 derece

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Fortnite 45 dk sonucu 90 fps ile 41.2

Gta 5 45dk 53fps ile 39.5

Genshin İmpact 30 dk 37.3

Cihazın ısınan sorun çıkaran bir işlemcisi yok. Warzone ise Sd elite için update almalı.

Ek olarak stres test ve ağır yük performansları dereceleri Apple'ın mükemmel iş çıkardığı A18Pro ile aynı. Ağır yük altı puanları da aynı. Bu aslında SD ve Samsung'un iyi bir iş yağtığını gösteriyor çünkü Apple, daha düşük bir çözünürlük ve hz ile bu testleri tamamlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 30 Ocak 2025; 8:32:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• HB 5 saat içinde sipariş verirseniz bugün kargo diyor. Özel bir anlaşmaları mı var acaba?

• saitates kullanıcısına yanıt
    Gelmez o sanmıyorum, aynı gün kargo gösterip geç gönderdiği ürünler olmuştu

• Blueye kullanıcısına yanıt
    Hata olsa bu saate kadar düzelirdi, bence gönderirler. Samsung sosyal medya hesabına yazacağım bakalım ne cevap gelecek:)

• Varsa hiç hb den alan görürüz:) Samsungdan daha erken gönderirlerse cidden büyük ayıp ve fiyasko

• Windows 11 kullanıcısına yanıt
    Geri alımda s24 128gb 27505₺+8000₺ ile 35505₺, bu telefon daha dün amazonda 31000₺ye satılıyordu şaka gibi. S24 ultra lansmanında s23 için böyle bir fiyatın yanından bile geçemedik.
    24 serisini verip alanlar iki katı takas desteği alıyor gibi olmuş. Fiyatları şişirilmiş çok açık, lansmandan sonra 6-10 arası geriye saracaktır.

• Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

s25 edge de 3700mah batarya olduğu açıklandı yanılmıyorsam yani alınmaz o da

• HB müşteri hizmetleri ile şimdi görüştüm üstüne basa basa stokta var diyor ama yine emin olamadım. Sizde arayın.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Günaydın

Bur yerde kopukluk oluyor ve anlaşamıyoruz ama neresi bilmiyorum.

Öncelikle siz cihazı savunan, bende sanki kötülemeye çalışan konumunda gibi oldum. Bunu bir düzeltmekte fayda var çünkü öyle birşey yok.

Evet ultra fiyatından dolayı benim için oldukça pahalı, vermem o kadar para ama plus biraz uygun olsa sırf işlemci için geçmek istedim daha çıkmadan uzun zamandır. Fakat makas en düşük 19 binlere dayanınca gerek görmedim şimdilik.

Benim en merak ettiğim konu ise, S25 serisi çıkmadan önce Elit kullanılan cihazlardaki ısınma durumuydu. Haliyle S25 serisi çıkınca ilk takip edip beklediğim kısımda tam olarak burası oldu.

Yukarıda da belirttim, bu video üzerinden değil de, izlediğim farklı bir kaç video için yazdım ortalamayı çünkü oyunlarda genelde 40-44c arası değişiyor sıcaklıkları. Tek tek videolara bir daha bakmak istemiyorum şimdi.

Bu videoyu da paylaşan benim ve izledim öncesinde. COD ile alakalı sorunu bilmiyordum oynamadığım ve takip etmediğim için. Bir tek onda bu denli yüksek ısıları gördüm paylaştım. Diğer oyunlarda dengede ve makul seviyede zaten.

Farklı incelemelerde 2-3c daha yüksek olduğunu gösteren videolar da var. O sebeple garipsediğim için paylaştım. Ultra konularına normalde uğramam bile.

Yani çok uzatmak istemem, amaç kötüleme değil. Bir sürü de video geziniyor. İsteyen zaten açar bakar.

İyi forumlar.

• F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Vardır , o kadar acemi değillerdir. Aralarında muhtemelen bir anlaşma var.yüksek fiyattan satabildiği kadar satmaya çalışıyor sanırım Samsung

• FerhanK kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene S24U için S22U'yu takas desteği ile 38 bine verdim Samsung'a. O da çok iyiydi.

• FerhanK kullanıcısına yanıt
    Şu anki takaslar easycep üzerinden değil mi? Fiyat kırabilirler ufak şeylere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Ben Samsung un lansmanlarını s10 plus dan beri takip ediyorum.kimi serisini aldım kimini almadım.
    Ama gördüğüm eskiden shop aktif değilken mağazalara geç ulaşıyordu,tekno marketlerin ellerine daha önce ulaşıyordu ve internet siteleri daha hızlı yolluyordu.
    En son s22 ultra da lansman günü Samsung shop dan almıştım,mediamarkt dan alan arkadaşımdan 10 gün sonra elime ulaşmıştı.Sinir sahibi olmuştum.
    O yüzden s23 ultra yı fiziki olarak Samsung mağazasından almıştım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.