< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (442. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Görseldeki telefon s24 ultra gibi duruyor
amazon
Microsonic Samsung Galaxy S25 Ultra Kılıf Groovy Soft Lacivert [Galaxy S25 Ultra ile Uyumlu Kılıf - Lacivert]https://www.amazon.com.tr/Microsonic-Samsung-Galaxy-Groovy-Lacivert/dp/B0DR5TPHK5/ref=mp_s_a_1_9?crid=2LXFRP1Y22JD0&dib=eyJ2IjoiMSJ9.phRTAVKLVMbK0JwgwcDbQ_z9VrOArRh5X28Ji1Q9Z2sNZO3oSBWOR2FHJ_jAlhkjpo-lawRqO_ier9-wu-rIadwg9TnHJo3rtEjDoq4hwPPIha8mMV9vf7j_XeonV2jiwA1Z3QGow0WT2Mn4Uejxy0jSnebubG1OffQq0tLIyndHptiSSRi5kLqXTiq5pff9ePm86eyRfKcoIbvgx7ONjw.IuwaImKmp0NEi0d8IP3mfQDyXi5OsdPKSURzlO3qEP4&dib_tag=se&keywords=Samsung+galaxy+s25+ultra+512&qid=1738219953&sprefix=samsung+galaxy+s25+ultra+512+%2Caps%2C162&sr=8-9
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kimden bahsediliyor?
Burak Şolt mu yoksa?
Tek dikkatimi çeken yıllardıraynıolan "herkese" yi h söylemeden " erkese " diye gırtlaktan konuşuyor gibi gibi. Böğürüyor gibi . Ama şahsen içeriğe bakarım özel durumu vs dert etmem ama fark ederim. İşitsel terapi değil nede olsa.
Hoparlör üst ahize kısmı kısık demişti. Belkide sorunlu cihaz gelmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli devrik cümleler vs çok uzun zaman önce Bi yorumuma artist artist cevap verince izlemeyi bırakalı çok oldu. Bu tür sayfalarda düzgün, doğru şekilde açıklayan çok az kanal var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zaten youtube vb platformlarda yayın-inceleme yapanların tamamı böyle. Seneler önce izliyordum, baktım hiç bir faydası yok izlemeyi bıraktım. Çoğumuz cihazın özelliklerini inceleyince ne ile karşılaşacağımızı az çok anlıyoruz zaten. O yüzden "benim için" bu videolar zaman kaybı.
-
-
hocam geçmiş mesajlarda bulamadım. kaça almıştınız acaba ? bende gürcistandan almayı düşünüyorum da .
-
16 pro var 256gb elimde temiz sorunsuz takasa vermek istemedim nasıl nakite çevirmeli önerisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buds 3 pro hediyesiyle 45-46 bin tl'ye geldi. Fakat zoommer'de stok yok şu an, onlara gelirse yanında hediye olmaz ve fiyat 40-42 bin tl aralığında olur diye tahmin ediyorum.
-
Samsung şeffaf kılıf almıştım ama dün spigen tough armor da aldım telefonla aynı zamanlarda gelir heralde.
Bize de bir sürpriz olur mu acaba 😊
hardware plus - hwp
S25 ön siparişleri teslim edilmeye başlandı! Samsung hızlı! - Hardware Plus - HWPhttps://hwp.com.tr/s25-on-siparisleri-teslim-edilmeye-baslandi-300340
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lansman kodu olan var mı arkadaşlar özelden atabilir mi
-
teşekkürler hocam. cihazınızı güle güle kullanın. ben sizin yerinizde olsam gece gündüz yanımdan ayırmam gece beraber yatarım
öyle efsane bi cihaz yapmışlar gerçekten
-
Her kamu çalışanı tek bir sipariş mi verebiliyor, bunun bir limiti var mı?
-
3 tane alma hakkınız var
-
Bayi ile görüştüm. Telefonları girmeye başlamışlar envantere. Sanırım bayilere ulaştı demek bu. Hepsiburada gönderime başlamış dedim, 1 saate döneceğim satışa açılıp açılmadığının bilgisini vereceğim dedi. Bakalım gelirse bugün bir uğrarım mağazaya.
-
HB bugün kargolarken kendi mağazalarına 3/02 den önce satmayın der bunlar:)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haftaya pazartesi verilir hocam (hep iyi ihtimali yazıyorum çok söylersen olurmuş 😀)
Teşekkür ederim.
Kamu çalışanı indirimi ile alındığı zaman Fatura İsmi kamu çalışanının ismi mi oluyor otomatik olarak?
-
Selamlar. Kamu indirimi için hakkı olup yardımcı olabilecek biri var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X