Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: plextor Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.784
Cevap
375
Favori
568.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CODm
    SPECBORGyoutube
    Galaxy S25 & S25 Ultra - Call Of Duty Mobile Gaming Test | OVERHEATING 🔥?
    https://www.youtube.com/watch?si=FvAnLHfGFkXwS02I&v=7onH8vVbIO0&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Kimden bahsediliyor?

Burak Şolt mu yoksa?

Tek dikkatimi çeken yıllardıraynıolan "herkese" yi h söylemeden " erkese " diye gırtlaktan konuşuyor gibi gibi. Böğürüyor gibi . Ama şahsen içeriğe bakarım özel durumu vs dert etmem ama fark ederim. İşitsel terapi değil nede olsa.

Hoparlör üst ahize kısmı kısık demişti. Belkide sorunlu cihaz gelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Sürekli devrik cümleler vs çok uzun zaman önce Bi yorumuma artist artist cevap verince izlemeyi bırakalı çok oldu. Bu tür sayfalarda düzgün, doğru şekilde açıklayan çok az kanal var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

Hocam zaten youtube vb platformlarda yayın-inceleme yapanların tamamı böyle. Seneler önce izliyordum, baktım hiç bir faydası yok izlemeyi bıraktım. Çoğumuz cihazın özelliklerini inceleyince ne ile karşılaşacağımızı az çok anlıyoruz zaten. O yüzden "benim için" bu videolar zaman kaybı.

• merhaba arkadaşlar bende dün aranıza katıldım

ben kamu indirimi ile aldım

eski a7 tabbleti takasta kullandım

1600+8000 takas desteği gelecek ve neredeyse 60000 tl ye almış olacam cihazı

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

hocam geçmiş mesajlarda bulamadım. kaça almıştınız acaba ? bende gürcistandan almayı düşünüyorum da .

• 16 pro var 256gb elimde temiz sorunsuz takasa vermek istemedim nasıl nakite çevirmeli önerisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Byblack58 kullanıcısına yanıt

Buds 3 pro hediyesiyle 45-46 bin tl'ye geldi. Fakat zoommer'de stok yok şu an, onlara gelirse yanında hediye olmaz ve fiyat 40-42 bin tl aralığında olur diye tahmin ediyorum.

• Samsung şeffaf kılıf almıştım ama dün spigen tough armor da aldım telefonla aynı zamanlarda gelir heralde.

• Bize de bir sürpriz olur mu acaba 😊

hardware plus - hwp
    S25 ön siparişleri teslim edilmeye başlandı! Samsung hızlı! - Hardware Plus - HWP
    https://hwp.com.tr/s25-on-siparisleri-teslim-edilmeye-baslandi-300340

• Lansman kodu olan var mı arkadaşlar özelden atabilir mi Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam. cihazınızı güle güle kullanın. ben sizin yerinizde olsam gece gündüz yanımdan ayırmam gece beraber yatarım

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] öyle efsane bi cihaz yapmışlar gerçekten

• Her kamu çalışanı tek bir sipariş mi verebiliyor, bunun bir limiti var mı?

• bado6100 kullanıcısına yanıt

3 tane alma hakkınız var

• Bayi ile görüştüm. Telefonları girmeye başlamışlar envantere. Sanırım bayilere ulaştı demek bu. Hepsiburada gönderime başlamış dedim, 1 saate döneceğim satışa açılıp açılmadığının bilgisini vereceğim dedi. Bakalım gelirse bugün bir uğrarım mağazaya.

• termomuk kullanıcısına yanıt
    HB bugün kargolarken kendi mağazalarına 3/02 den önce satmayın der bunlar:)))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Haftaya pazartesi verilir hocam (hep iyi ihtimali yazıyorum çok söylersen olurmuş 😀)

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Kamu çalışanı indirimi ile alındığı zaman Fatura İsmi kamu çalışanının ismi mi oluyor otomatik olarak?

• Selamlar. Kamu indirimi için hakkı olup yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.