Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (440. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 28 Misafir (7 Mobil) - 32 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
17.608
Cevap
374
Favori
562.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar hocam. 15Pm'i de tutuyorum. Facetime şart :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Kardeşim merhaba :)

Çok şükür iyiyim, sende ailende iyisinizdir inşallah.? Görüşemedik bayadır evet.

Yeni cihaz alacaklar elbette düşünebilir fakat indirimli halleri ile. Direk satış rakamları bana yüksek geldi.

SD Elite ise gerçekten çok güçlü bir yapıda fakat ısınma durumu can sıkıcı. Exynos bile ısınmıyor o kadar. Takasla ve indirim sonrası plus dan plus geçişinde 19k fiyatı yüksek buldum ve düşünmüyorum. S24+ ile hiç bir sorunum yok, ve oldukça memnunum. İşlemci değişikliği için de 19k veremem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Uyumsuzluk durumunu bilmiyorum, oynadığım bir oyun değil açıkçası. Diğer oyunlarda gayet güzel performans ve sıcaklık değerleri vermiş.

Bir kaç güncelleme ile daha verimli olacağını düşünüyorum. Elite den ciddi manada performans fışkırıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Yani hocam zaten GTA5'i emulator ile ısınmadan oynatan Fortnite'ta 90FPS stabil oynatan cihazın Warzone'da görece ısınması sizin de aklınıza yatmıyordur. Yorumları da okursanız daha net anlarsınız. 3'tür Warzone'da ısınma videosu atıyorsunuz sanırım fakat cihaz özelinde bir durum değil. Sd Elite kullanan tüm cihazlarda böyle. Oyun update alacaktır.

Selamlar abi
    Şükür abi Bizler de iyiyiz

Ilk çıkan fiyatlar gerçekten facia idi
    He bir de hala cihazın 128 GB'lık versiyonla satışa çıkması da bence kabul edilebilir bir durum değil orası da ayrı artık 128'lik kalkmalı En azından üst seviye cihazlarda
    Evet 19.000 bence de yüksek bir rakam şöyle 10.000 falan olsa duruma göre geçilebilir
    Tabii bu kişiden kişiye değişir
    Ama hani 24 Plus'ta güzel cihaz o yüzden devam etmek mantıklı
    Ben de makul fiyata denk getirip yurt dışı Z fold5 aldım
    Kullanması çok zevkli müthiş cihaz fakat bir o kadar da riskli tehlikeli
    Biraz Narin olmak lazım
    Bir süre kullanıp zevkimi alıp satarım muhtemelen

Ayrıca 25 Ultra ile kalemden Bluetooth modülünü kaldırmış Samsung, diyecek bir şey bulamıyorum tamamen saçmalık
    Tamam belki çok az kişi kullanıyordu bu özelliği ama ne diye kaldırırsın
    2 yıl sonra tekrardan yeni bir özellikmiş gibi getirirse hiç şaşırmam

• Athelonious kullanıcısına yanıt
    ilk defa izledim bu cocugu.
    Baris Ozcan cakmasi gibi geldi bana. Cok itici, sanki onu taklid etmeye calisiyor gibi. Yapmacik bir ses tonu. Tonlamalar keza oyle…
    2-3 dk zor katlanabildim. Kapattim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x (formerly twitter)
    ₦Ø1 十 ⱤɆVɆ₦₳₦₮ ™ (@NoI_Revenant) on X
    https://x.com/NoI_Revenant/status/1883835208363061427

Rdr2 ayağınıza geldi...

COD ile alakalı ilk defa paylaştım sanırım. Cihazlarda en dikkat ettiğim 2 husus, ısınma ve pil performansı. Her ne kadar yoğun şekilde oyun oynamasam da, ısınan bir işlemci olduğundan sıcaklık durumunu önemle takip ediyorum haliyle.

Burada sadece bir kaçını paylaştım. Fazlasını da izliyorum. Oyunlarda Genel ortalama 42c civarı sanırım. Performansına zaten lafım yok ama keşke biraz daha az ısınıyor olsaydı.

Note modeline zaten bakmıyorum hiç. Plus dan bir tık fazla olabilir. İşlemci için takas konusunda heyecanlıydım fakat fiyat farkı hayal kırıklığı oldu ne yazık ki. Şimdilik 24+ ile devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 30 Ocak 2025; 2:22:22 >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Allâh iyilik versin Recebim sevindim.

Evet haklısın 128 GB konusunda fakat herkes yoğun şekilde foto video çekmiyor. Uygulamalar içinde oldukça fazla bir alan. Fiyat konusunda cazip geliyor.

Yeni cihazını da güle güle kullan

Ben şimdilik beklemedeyim. İşlemci sebebi ile o kadar fark mantıklı gelmiyor.

• Samsung Shop online iki kredi kartı ile ödeme var mı

Bu arada cihazın genel çalışma sıcaklığı 42 değil. Bunlar yük altında uzun süre kullanım senaryoları. 1 saat oyun oynayıp 35 derece çalışmasına zaten imkan yok.

Genel de hiç biri o sıcaklıkta çalışmaz zaten. Farklı bir Video da Boşta 31-32c civarı çekirdek sıcaklıkları. Oyun ortalaması için demiştim 42c civarını. Sürekli bu seviyede olması pek mantıklı değil zaten. Nasıl bu kanıya vardınız anlamadım. Öyle bir şey de yazmadım.

Edit; "Genel ortalama" yazdığım için düşündüğünüzü anladım tekrar bakınca. Oyun oynayanlar içindi kastım. Eksik yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 30 Ocak 2025; 2:21:54 >
  • gltknugr kullanıcısına yanıt

Amazon nasıl daha ucuza satıyor? Fiyat aynı.

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Yinende Samsung Un 2.el değerinin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    bende var 16 pro max. ekran samsung denk geldi. burada yazılan problemlerin hiçbiri yok. ama video çekimi ve hoparlör dışında sıradan modellere çok yakın artık bu paralar kesinlikle etmez.

hangi cihaz uygunsa onu tercih edin akıllı telefon sektörü resesyona girdi artık :)

• saitates kullanıcısına yanıt
    ben refersan kodunu girmeyi unutmuşum banka kartım ile ödemiştim askıda kaldı diyorlar hızlı yatırırlar mı sizce kampanyaları kaçırtır mı bu hata bana uyku uyuyamaz oldum para da gitti şu an

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

75.499 a sattı şuanda aynı fiyat.

• Paylaşan oldu mu bilmiyorum ama hepsi buradada 512Gb 83.000'e satılıyor ve bugün kargoya verileceği yazıyor. Demek ki stoklara girdi. Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB 12 GB Ram (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s25-ultra-512-gb-12-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00007MIDSU?ftid=2epe50dzq3skql5d&url_src=ios-product-detail

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.