< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kardeşim merhaba :) Çok şükür iyiyim, sende ailende iyisinizdir inşallah.? Görüşemedik bayadır evet. Yeni cihaz alacaklar elbette düşünebilir fakat indirimli halleri ile. Direk satış rakamları bana yüksek geldi. SD Elite ise gerçekten çok güçlü bir yapıda fakat ısınma durumu can sıkıcı. Exynos bile ısınmıyor o kadar. Takasla ve indirim sonrası plus dan plus geçişinde 19k fiyatı yüksek buldum ve düşünmüyorum. S24+ ile hiç bir sorunum yok, ve oldukça memnunum. İşlemci değişikliği için de 19k veremem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 30 Ocak 2025; 2:22:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 30 Ocak 2025; 2:21:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Amazon nasıl daha ucuza satıyor? Fiyat aynı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yinende Samsung Un 2.el değerinin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
75.499 a sattı şuanda aynı fiyat. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |