Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (491. sayfa)

5 sn
10.010
Cevap
283
Favori
318.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genel olarak tüm s25 serisi 1 Şubat tarihinde kargoya verilmesi planlanmaktadır erken bir gönderim durumu olur ise size mail oalrak bilgi verilecektir bu süreçte beklemede kalmanızı rica ederiz.

• Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

Kim söyledi hocam bunu müşteri hizmetleri mi?

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Az önce, bastırmadan kendileri yazdı. Whatsapp MH.

Bu bilgiyi almak için hiç zorlamadım, o zaman genel bir bilgilendirme denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 31 Ocak 2025; 20:18:43 >

işte buuu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pazartesi elimizde  

Oley bee

• Demiştim ben geçen sene de lansman etkinliğinden sonraki gün kargolar başlamıştı diye hatırlıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yazım hatası yok değil mi? 11 Şubat yerine 1 Şubat mı yazdın yoksa doğru mu? 😈

• Arkadaşlar smart switch le aktarım ve kurulum mu mantıklı sizce yoksa sıfırdan elle kurulum mu?

• Ben şu an "hazırlanıyor" aşamasındayım ama bir sonraki aşamaya hızlı geçeceğimi düşünüyorum. Gece siyahı olunca biraz ağırdan alabilirler.

• kenny5 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence elle temiz kurulum en mantıklısı ben sadece yedekten arama geçmişimi mesajlarımı rehberimi ve alarmlarımı geri yüklüyorum. Uygulamaları ayarları ana ekran düzenleme falan baştan kendim ayarlıyorum.

• Arkadaşlar buradaki çoğu kişi eko sistem kullanıcısı, o yüzden buradan bilgilendirmek istedim.
    Samsung Galaxy Book Pro 360 (dokunmatik tablet/pc) laptopumu yeni seriye geçeceğim için satmayı düşünüyorum.
    Düşünen olursa özelden iletişime geçebilir.

Hocam ben iostan geçiş yapacağım sizce sıfırdan mı yapmalıyım yoksa aktarmalı mıyım verileri?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Eyvallah hocam teşekkürler.

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • mehmetpcan1 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bence temiz kurulum her zaman en sağlıklısı rehberinizi falan aktardım mesajlarınızı aktarın bence geri kalanını bırakın tekrardan kurun.

Fotoğraflar içinde şöyle yapabilirsiniz iPhone'u elinizden çıkarmadan Google fotoğraflara yedekleyin hepsini.

Sonra zaten yeni cihazda Google fotoğraflarda otomatik olarak görünmesi lazım sizin fotoğraflarınızın.

Hani tek tek aktarmak istemezseniz böyle yapabilirsiniz ama isterseniz fotoğrafları da direkt taşırken aktarabilirsiniz.

• mehmetpcan1 M kullanıcısına yanıt
    Bir de whatsapp'a aktarırken ben iPhone'dan biraz zorlanmıştım iPhone'daki hesabınızı kaldırmadan önce WhatsApp'ın nasıl taşındığını bir internetten araştırın derim ben de tam hatırlamıyorum ama biraz uğraştırmıştı.

• Yarın hepsi kargolanacak ozaman . Pazartesi bize ulaşır gibi bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi Münih e gidiyorum sabah, Perşembe aksam döneceğim. Ben gelince sonrasında gelir telefon diyordum pazartesi salı ben yokken gelecek bu gidişle :)))

Var ya günün en güzel haberi senden geldi kardeşim sağolasın 🙋‍♂️

• 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.