< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (509. sayfa)
-
-
öyle mi tamam ediyorum ozaman teşekkür ederim
-
Ekran ve hoparlör bayağı iyi stes testi kötü kameralar da orta derece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gelir o tarihte...
İşte o soğutma olmadığı için ilk yüksek puanı koruyamıyor.
Eğitim indirimi mağazasına fiyatlar yansımış. Ancak ek takas desteği veya başka bir kampanya yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlısı abi, takılmıyorum pek. Ön sipariş döneminde 16pm sipariş edip bir ay bekleyen tanıdıklar var. O yüzden umudum da yok
Biliyorum o mevzuyu burada arkadaşlar çok sabırsızlanıyor, hatta siteye girip sürekli f5 yapanlar bile var
Kamu da devam ediyor mu 2 katı hafıza kampanyası?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamu hesabım maalesef yok, fiyatları göremiyorum. Eğitim indirimi mağazasında fiyatları görüyorum. Onda da ek takas olmayınca anlamı kalmıyor eğitim indiriminin
Hocam bu incelemede hoparlörün dahada kötü olduğunu belirtmiş inceleyen arkadaş.
Donanım HaberyoutubeBu videoda Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kutusunu açıyor, S24 Ultra ile kıyaslayıp ilk izlenimlerimizi aktarıyoruz. Yapısı ve ergonomisi, yonga, kamera, hoparlör performansı, tüm detaylar videomuzda. 00:00 - Giriş 00:57 - Kutularını kıyaslıyoruz 01:23 - Tasarım, ergonomi, ağırlık ve eldeki hissiyat! 04:19 - S24 Ultra'nın ekranı çok kolay çizilmişti 04:56 - Yansıma engelleyici filtrenin testi 05:11 - IP68 sertifikası ve birtakım tavsiyeler 06:11 - Yonga değerlendirmesi 08:09 - Termal stabilitede bir sorun var! 08:57 - Arayüzde basit geçiş hızı testi 09:16 - 25 Ultra'nın kamerası S24 Ultra'yı üzüyor mu? 10:25 - Kamera geçiş hızı testi 11:14 - Ön kameranın performansı değişti mi? 11:37 - Ön kamera video performansı testi 12:46 - Ses performansına ne oldu böyle... 14:27 - Kablosuz bağlantı hızı testi 14:51 - Batarya testi değerlendirmesi 15:51 - Yapay zeka ile duvar kağıdı oluşturduk 16:32 - Kalemin Bluetooth özelliği gitmiş... 17:16 - Samsung'un yapay zeka özelliklerinin tümü 18:14 - Ben S24 Ultra'dan S25 Ultra'ya geçer miydim? Türkiye'nin en büyük Teknoloji Portalı Donanimhaber.com'un Youtube kanalına hoşgeldiniz. Güncel teknoloji haberleri için https://www.donanimhaber.com/teknoloji-haberleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Portal: https://www.donanimhaber.com/ Forum: https://forum.donanimhaber.com/ Bizi aşağıdaki hesaplarımızdan takip edebilirsiniz; donanimhaber.com/videolar instagram.com/donanimhabercom/ twitter.com/donanimhaber facebook.com/Donanimhaber.Livehttps://www.youtube.com/watch?v=ZuH2xlA1wH0 -
Seni de aramıza bekliyoruz en kısa zamanda. O puro makis midir nedir, satıp gelesin inşallah. 😂😂
Keşke bizim gece siyahları da kargo aşamasına geleydi yahu... onlinea özel de neden neden nedennnnn :)
eğitim indirimi mağazası boş eğer iki katı hafıza kampanyası gelmezse kamudaki adam 71k ya 512gb alıyor eğitimdeki adam 77-78k ya alıyor kamuda tanıdık da yokki kamu mağazasından alalım indirimi mecbur eğitim mağazası yada diğer sitelerden en uygun fiyatı yakalamaya çalışacağız
Sipariş Hazırlanıyor diyor ama iade kısmı da görünüyor. Ne anlama gediğini anlamadım.
-
Üstteki ahizeden daha az ses çıktığını söylüyor s24 ultraya göre. Gsmarenaya gore 24.6 LUFS S24 ultra ile aynı.
Notebookcheck testi çıkmadı daha ona da bakarız çıkınca. Ufs, wifi, ekran testleri, batarya testlerini tam anlamıyla öğrenmiş olacağız notebookcheck testi çıkınca
nasıl yani s25u ahize sesi s24u ya göre daha mı düşük?
nasıl iade ediyoruz iade butonu yok
-
Ahizeden gelen müzik çalma sesi. Müzik çalarken iki farklı yerden ses geliyor ya. Bir alttaki hoparlörden diğeri üstteki ahizeden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X