Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (510. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 32 Misafir (9 Mobil) - 39 Masaüstü13 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
16.819
Cevap
364
Favori
537.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bedavadan 10 bin tl işte. Sadece mail ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamu vs indirimi ile alanlara cihazlar hemen ulaşmıyor ama dimi ? 12si falan denmiş genelde kargolarda.

şuan bile telefoncu dahi bir sürü sarı sitede yurtiçi kapalı kutu satan var ?

bunlar bu kamu vs indirimsiz alınan cihazlar değil mi ?

yoksa online için özel renkler mi geç geliyor ? Kamu ile standart renk alana cihazı sevk oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 1 Şubat 2025; 11:42:58 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Siz nerede yaşıyorsunuz?

Satış sözleşmesi yapılır alırken. Faturaya şu tc no ile şu kişiden kendi rızası ile şu fiyattan satın aldım diye alan kişiden imzalı bir şekilde alırsın. İstersen imza atarken video kaydına alırsın. İbana da açıklama kısmına da yazarsın ne aldığını

• Shadzzo kullanıcısına yanıt
    Dostum cok aciklayici oldu, cok tesekkurler. Ben o vergi vs kismini doldurdum hallettim. Demek ki bir mail daha geldi ona bakalim. Cok tesekkurler, sagolun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Bu işlere hiç bulaşmadım. Sadece ortada piyasada kurumsal indirimi ticari gelir amaçlı kullananlar var ve bunu basitçe asıl fatura kimin üzerine talep edilmesini ifade ettim. Hiç açılmamış kutulu ise faturasını da verir. Tekrardan fatura kesilmesiyle yoksa Samsung larda garanti başlangıcı yeni tekrardan alandaki faturaya göre mi başlanacak ?

• corsairms kullanıcısına yanıt

Sıfır fiyatına gider amazondan alırım. Kendi adıma fatura olur. Ekranda problem çıkarsa iade ederim. Bunların yaptıklarının bir mantığı yok. Alanın da yok

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Samsung bu şekilde satın alınanları tespit edip ticari gelir elde etmeleri hakkında gerekirse ilgili devlet kurumu ile ortaklaşa çalışmalılar.

Ticari emellerle yapmayanlar elbette kimse laf etmez kullanıyorlar nede olsa...

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Bunlar sıfır araçların birkaç yıl önce pek bulunmadığı zamanlarda bayiye avanta verip alarak piyasada sıfır fiyatından çok daha fazlasına satmaya çalışanlarla aynı kafada. Ama bunlar Samsung'un fiyat politikası gazabına uğrayacaklar, haberleri yok Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Samsungun umrunda olduğunu sanmiyorim cihazı satsın yeter kim niye almış takmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İlk aldığın fatura garanti başlangıcı sayılır. İstersen bunun üzerine 10 kişi alsın. İlk aldığın fatura tarihi geçerli.

Hiç bir zaman tekrardan fatura kesilmez. Olan faturanın yani ilk kesilen faturanın çıktısını alabilirsin sadece o da e arşiv faturaysa. E arşiv değilse aynı faturanın çıktısını almak için mağaza ile iletişime geçip mağazayı inandirmaniz gerekiyor sizin aldığınızı doğrulamanız gerek fişle ve ya başka bir şekilde

• hasantarık kullanıcısına yanıt

Aynen öyle.

Sıfır satılan fiyata gidipte kimse sahibinden almaz. Adam mağazadan kendi isimine faturalı bir şekilde.

Yani bu satanlar 10 bin tl ucuza satar ya da aldığı bir fiyattan daha ucuza satar. Öyle satılır. Yoksa kimse bu fiyattan almaz. Zaten herkes kart ile alıyor. Sahibinden kişiden kart ile nasıl alacaksın. Fiyatlar artmazsa ellerinde patlamış oluyor. Kimse almaz o fiyattan.

• Telefonu kargoya verilen yok herhalde daha değil mi?

• ahmetak_44 A kullanıcısına yanıt
    Sanırım şu an benim kullandığım Youngkit kılıflar gibi sanırım. Onun da arka tarafı çok kaygan gibi ama yanları çok iyi tutunuyor. Aynıysa bir sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Satıcıya sorduğumda ürünün barkot numarasından Samsung'a sorgu yaptırın 2 yıl samsung garantili diyor sizce yamuk olur mu

• hasantarık kullanıcısına yanıt

bittibitiyor satıcısından geçen ay galaxy a55 telefon aldım sıkıntı yaşamadım, diğer ürünleri hakkında bilgim yok

• Passenger kullanıcısına yanıt

• Eğitim indirimine hoş geldiniz:)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Erdi Özüağ bunu paylaşmış. Ne olacağı belli olmaz. Fiyat düşeceğine yükselmesin de. Kamu indirimi ile alanlar her türlü mantıklı iş yaptı. Türkiye'de alınmış alınmıştır😊

• 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.