< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
hem dhlden hemde hepsijetten geldi samsung ürününüz kargoya verildi diye |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 1 Şubat 2025; 15:12:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hiç mağazada bakmıcam direk kargodan kutu açılışı yaparım,note 8 den sonra bana kendimi ferrarideki hamilton gibi hissettirsin yeter.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 1 Şubat 2025; 15:21:32 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
512 de var. Jetblack nam-ı diğer : Gece Siyahı ![]() Galaxy S25 Ultra (Samsung.com’a özel) | SM-S938BAKGTUR | Samsung TR https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/feature.SM-S938BAKGTUR/Diğerlerinin de görseli : ![]() |
hepsi aynı kutu da değilmi ki... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 1 Şubat 2025; 15:23:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben de sonunda vakit bulup AVM'ye giderek telefonu parmakladım. Alan kimse pişman olmaz. Bence Samsung'un bugüne kadar yaptığı en iyi ve güzel telefon olmuş. Standta gelen giden kurcalamasına ve şarjda olmasına rağmen buz gibiydi. Ayrıca dev gibi görüntüsüne oranla hafif geldi. Mağaza fiyatları çok pahalı. Tavsiyem kimse lansman fiyatından almasın. Tutun kendinizi. Tabi söz 70 ve altına maliyetlerle alanlardan dışarı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Şubat 2025; 15:37:42 > |