< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (896. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
esr nin amazondaki cam korumasını alıp kullanan var mı?
-
Bildiğim kadarı ile yok. Ama Good lock ile belki olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: _PriNCeLy_Arkadaşlar bu whatsapdan bildirim geldiginde ekran siyah üstten geliyor bildirimler tam anlaşılmıyor bildirim geldiği.Bildirim geldiğinde ekranı belli bir süre acıp kapatma sansımız yok mu iphone daki gibi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun için ekstra uygulama kullanmak gerekiyor maalesef.
play.google.com
Glimpse Notifications - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=de.nullgrad.glimpse
Bu uygulama ile bildirim gelince iPhone'daki gibi ekran açılıyor. Batarya tüketimi yok gibi bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 15 Şubat 2025; 13:38:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
piyasa belliydi zaten kamu olmasa çok çok az kişi yükseltme yapardı doğru
-
Bu s22 ultra. Kameranın olduğu yerin derinliği biraz daha yüksek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kapalıyken bile göster seçeneğini açıkken ekrana gelip gidiyor zaten. iPhone de benzer değilmiydi?:) 1 haftada unuttuk😆
Hatta miss gibi efekt ve ışıklandırma ile açılıyor ekran ayara göre. Ben mi yanlış anladım acaba konuyu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 15 Şubat 2025; 13:44:45 >
Hocam iphone telefonun ekranı tamamen açılıyordu burada ekran siyah kalıp whatsapp bildirimini gösteriyor:D Bende yanlış hatırlıyor olabilir :D:D
-
Öyle güzel anlatmışsınız ki gözüme kolay göründü şimdi ama kesin bende bir aksilik çıkar şimdilik bekliyim
-
Hocam uygulama için teşekkürler. Çok iyi işini görüyor fakat o kadar mesaj bildirimi geliyor ki cihaz felç oldu ben eski düzen devam.
Ben de kendi düzeninde kullanıyorum hocam. Arkadaş iphonedaki gibi kullanmak isteyince paylaşayım dedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet belli oluyor, bu güzel kılıfın tek eksik yönü bu.
Vallahi bende oradan gaza gelip yükselttim. Menü akışkanlığı dışında birşey fark etmedim. 24 güncelleme alınca belki o da aynı olur.
Şeffaf kılıf arayanlara, Spigen alternatifi olarak Ringke Fusion öneririm. Telefona uyumu çok iyi. Geçen yıl S24U için de almıştım ama nasıl öyle bir tasarım hatası yaptılarsa kamera çıkıntısı neredeyse sıfıra sıfırdı. O yüzden kullanmamıştım. Bu sefer bu hatayı düzeltmişler. Dediklerine göre bu yeni nesilde, geçen yıla göre sararmaya daha dayanıklı bir malzeme kullanmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Şubat 2025; 14:19:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: corsairmsesr nin amazondaki cam korumasını alıp kullanan var mı?
Ben satın aldım pazartesi teslim alacağım,Bilgilendirim seni hocam
-
renk değişikliği için verdikleri 2500 lira ila shop'ta alacak birşey bulamadım. aksesuarlarımın hepsi tam. farklı birşey almaya kalksam üstüne bisürü para vermem gerekecek ve ayrıca shoptaki fiyatlar uçuk.
o yüzden beklemedeyim. exclusive kalmak istiyorum :)
Dün gece iade talebinde bulundum. İade talebi esnasında tüm ürünleri seçmeme rağmen telefonu dahil etmedi, kablosuz şarj ve smarttag için iade oluşturuldu ama telefon kaldı. Telefonu tekrar seçip iade talebi oluşturduğumda da hata alıyorum. İşin enteresan tarafı MH'de hata alıyor :) Kayıt oluşturduk, bekliyoruz bakalım. Bu durumu yaşayan bir kaç kişi olmuştu sanırım konuda. Çözüme ulaşabildiler mi?
-
-
bende de 2028 yılına kadar geçerli 200 gb var. siz denediniz mi 6 ay promosyonu aktif etmeyi. ben henüz denemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X