Kamu indirimiyle jet black alamiyor muyuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (536. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
45watt filan ne yazdığından çok kaç volt ve kaç amperlerde destekliyor ona bakılır.
15V 3A ibaresi varsa teorikte destekler. Teyide muhtaçtır. Anker in o modeline hiç sahip olmadım pratiksel bir deneyimim yok. Telefonu alana kadar kimsenin de yoktur zaten.
-
Anladım, öyleyse patch gelene kadar kullanılamayacak.
-
7 şubat çarşamba kargoya verilecek hocam, sizin beklediğiniz model hangi si
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jerry belli ki o çıkmalı çıkıntılı kamera halkalarını içgüdüsel çıkartma ihtiyacı duymuş. Eski modellerinde mesela S24 Ultra böyle bir teşebbüse kalkılmamıştı. Birçok teşebbüsü standart olmasına rağmen :) . Ezberleri bozdu ve S25 Ultra da yüzük/ halka krizi çıktı :) ...
Ama neden böyle ? Kamerası kayda değer değişmemiş algısal böyle mi yapmak istediler ? Yoksa mikrofonlardan biri de kamerasında daha verimli kaliteli ses için mi öyle tercih edildi ve sırıtmasın diye büyük 3 sıralı kamera lensine kalın çerçeve tercih bu yüzden edildi ? Yan tarafındaki biri de kamera idi ondan yok zaten ... Birşey var : Oraya kaçan toz kir zor dikkatli temizleyeme mahkum. Kompres hava filan her hafta basmak lazım ...
-
Şu kamu maili bulsam alacağım sonunda sırf şu resimlerden istediğimiz kısmı silmemiz için iPhone da sürekli programa ihtiyaç duyuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung'un kendi derisini söylüyorsunuz değil mi hocam? Aldım deri kılıfı ben de. Hocam şunlara bir Magsafe koymuyorlar ona sinirleniyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
https://www.avantajix.com/tr/samsung
https://www.iyzico.com/kendim-icin/sevgililer-gunu
Bu ikisi beraber çalışıyor mu? Deneyen oldu mu?
Garanti kullanacağım. Hesapladığım gibi giderse çok iyi fiyat ama eğer gitmezse hem kart bonusları boşa gidecek hem de 2800 TL'den alıp iade etmekle uğraşacağım.
Kılıf ve ekran koruyucu için, Spigen'e her yerden yazdım ama asla geri dönüş yapmadılar. Kılıf ve ekran koruyucularda %20 indirim var ama S25U için olan ürünler kılıf ve ekran koruyucu diye geçmediği için kampanyalı ürünler listesine eklenmiyor. Bunları mecburen muhtemelen Ziraat'le alırım ama katıldığımız tüm kampanyaların en yükseği hangisiyse sadece bir kampanya üzerinden yüklemesini sevmiyorum.
-
Alabilirsiniz, ben öyle aldım.
Yakışıklı bir kılıfmış
evet ben aldım
alınıyor 512gb titanyum gece siyahı
25 Ocak'ta sipariş verdim.
-
Evet onu söylüyorum. Aynen bir de cihaza dahili değilmiş magsafe saçmalık.
Yüzde 15 olanda samsung shop yok
Aynen hocam. Gelse direkt alacağım gelmedi bir türlü.
ibb.gov.tr ile de olmadı. Daha önce ilişkilendirilmiş bir şey de yok. Herkes 70bine alırken neden 83 vereyim kafasıyla vazgeçtim almaktan. Şu Huawei Android 12 de kalmasa bir dakika düşünmeyeceğim de şuan kullandığım P60 Pro üstüne çıkabilecek telefon görmüyorum Pura serisi dahil. Bakalım.
Arkadaşlar bu S25 ultra jet black rengi kenar kısımlarıda boya gibi duruyor,titanyum renk değil gibi, kılıfla beraber kullanacağımız için telefon ve kılıf arasına toz kaçabilir, bu da telefonun kenarlarını çizer, yanlış mı düşünüyorum,sizin düşünceleriniz nedir?
-
Benim aldığım tough armor u hiç bir telefonumda tercih etmemiştim çok kalınlaştırıyor telefonu ama bu sefer sağlam olsun dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X