Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (538. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (10 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 23 Masaüstü16 Mobil1 Android
5 sn
17.756
Cevap
374
Favori
566.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav spam maillerime DHL'den takip no'su ve mesajı gelmiş bi an boşluğuma geldi az kalsın tıklıyordum yiyecektik virüsü. Nasıl da sevindim telefonu kargoya verdiler diye bi an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey yarın belli olacak yarın verilmezse dedikleri 11 şubatta gelecek telefon. kargoya hazırsa verin gitsin ))

• Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

Olmadığını biliyorum yazılmıştı zaten. Sadece o şartın ne kadara kadar olan harcamalarda anlamlı olduğunu ötesinde bir anlamı olmadığını ifade etmek istedim sadece.

Avantajix te Samsung inisiyatifi elinde tutması ile bence risktir . Fazla bel bağlamamak gerekir. Öyle ki bazen çıkartıyor bazen ekliyorlar ... Avantajx doğruyu söylüyor olabilir de olmayabilir demek için ciddi bir delil şart. İndiragandi yapıyorlar mı bir açık mı var filan ?

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Geçen yıl Pazar günü S24Ultra siparişi Samsung online dan vermiştim lansman geçerliliği dönemindeydi ertesi gün Pazartesi teslim alındı . Yani herşey mümkündür.

• benim telefon da gönderilmeye hazır statüsüne geçmiş. hadi bakalım yarın ola hayrola gönderirler belki. sipariş hazırlanıp gönderime hazır hale geldiyse gönderin gari bekletmeyin 10 gün.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

avantajix detaylarında zaten s25 serisi telefonlarda %0 olarak görünüyor. ordan nasıl bir iade hesaplıyorsunuz ki.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Risk alarak deneyeceğim. Bizim ülkede herkes müşteriyi birbirine gönderiyor. O yüzden ikisi hakkında da ithamda bulunamıyorum, bazı durumlarda Avantajix Samsung'tan onayda bekleyebiliyormuş. Şikayet var üzerinden gözlemleyebildiğim bu kadar, daha fazlası için tamamen sürece girmek gerekiyor.

• Ben bireysel üyelikten 50W çiftli olan şarj kablosu alacağım. Ürün bazında uyuyor ama sonrası meçhul olacak.

• aventador07 kullanıcısına yanıt

256 GB gece siyahi göremedim sitede belki sadece 512de vardır hocam

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    Bunlar hangi kargo şirketi ile çalışıyor acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S24 ultra kullanıcısıyım 25 ultra sipariş verdim. Bugün gezerken kalyon avmde 25 ultrayı gördüm elime alınca en hoşuma giden yönü hafifliği oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mersahin kullanıcısına yanıt

iyzico daki olmayan Samsung firmalarındakiler içindi o hesap yaptıklarım. Bir bakıma konu ile alakası yoktur :) . Madem açılmış hesap yaptım sadece.

avantajix ten pekala Samsung un diğer ürünleri de alınabilir. Burada sadece telefonların kendisi değil aksesuarlar hatta diğer türden ürünleri için de geçerli ...

https://www.avantajix.com/tr/samsung

• saitates kullanıcısına yanıt

DHL den Kolay Gelsin veya Yurtiçi Kargoya veriliyor.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bugün kargolarlar yarın çıkış günü olduğu için herkese teslim ederler diye düşünmüştüm ama olmayacak sanırım:)

Kolay Gelsin hafta sonu da çıkarabiliyorlar fakat yurtiçi ye hafta sonu vermiyorlar.

• Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

Her şey mümkündür! Denetlenmiyor. Bence verilmezse iade edersiniz. Bu da onların riski olsun. Göze göz dişe diş. Herkes beyan edileni yapsın derim...

Sanki bu sene Hepsijetle çalışıyorlar. Benim adaptörü hepsijete vermişler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılıf almıştım kasımda kolay gelsin e vermişlerdi

Evet , kolay gelsin ve hepsijet hafta sonu alıyor. Bakalım biraz daha geç saate belli olur. Mantıklı olan çıkış günü teslim etmek ama onun için uğraştıklarını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 2 Şubat 2025; 17:18:0 >

Sorunsuz olsun da başka bir şey istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.