|
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (539. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam dokunmatik saçmalık dediğiniz neydi tam olarak?
-
arkadaşlar İstanbul da kapıda değişim olmuyor mu bu yıl, geçen yıl ki gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz elinize geçtiğinde ve ayarlamarı yaptıktan sonra arama kaydını yaparken karşı tarafa kayıt anansu veriliyormu deneme yapıp bilgi verebilir misiniz?
-
Bazı üretimler de bildiğiniz dokunmatik basmatik, zor algılıyor birkaç kere basmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 2 Şubat 2025; 17:20:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında kılıf ve aksesuar tavsiyeleri için ayrı bir konu olsa çok güzel olurdu. Burada her mesaj farklı içerikte olabiliyor ve gündem yoğun olduğu için açıp hepsine göz atmak gerçekten zor oluyor :)
-
Hocam oluyor, kapıya geliyorlar ürünü değerlendiriyorlar kapıda. Bir iş günü sonra paranız yatar hesabınıza diyorlar. 2 ay geçiyor para hala ortada olmuyor. Easycep in Twitter sayfasındaki mağduriyet yorumlarına bakabilirsiniz. Bunlardan biri de bendim.
cihazı göndermekten iyidir yine de ben 2 yıldır bu şekilde alıyorum Samsung shop tan, bu sene varmı bilemedim, o yorumlar easy cep ile yapılan alışverişler galiba
bu yıl Samsung shop ta varmı kapıda değişim programı tam emin olamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ILO dayım. Cihaz değişimi filan diye eski 6.1 e döndüm. Son 7 Beta yı da kullandım görüşmelerde karşı tarafa uyarı sesli filan gitmiyor. O durum yeni özelliği yüzünden EUX gibi ülkelerde tanıtılmaktadır.
Yani ILO da iseniz karşı taraf bilmez.
-
Hocam var ama artık easycep ile anlaşmalılar. Kapıda değişim dediğim gibi işliyor. Geçen yıl ki gibi kendileri almıyor ürünü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 2 Şubat 2025; 17:27:38 >
Amazon ile samsung Türkiye arasında sorun mu var. İlk defa sıradan bir satıcının amazon satıcısından önce gönderim yaptığını görüyorum ilginç hala 20 - 25 Şubat diyor.
Arkadaşlar S25 serisi telefonları mağazadan alacak olanlar bybuck için söylenen fiyatı hemen kabul etmesin. İki ayrı firma var cihazı alan firma ismi aklımda değil ama 4.000 TL ye yakın fark oluyor. Bazı personeller tek bir firma üzerinden sorguluyor, ikinci alan firmayı bilmiyordu. O yüzden sizde sorun ve iki ayrı firmadan fiyat teklifi almalarını isteyin
Bugün teknoloji mağazasına uğradım S25 Ultra gösterim olarak gelmiş, ellerinde yokmuş daha.. Deneyimleme şansım oldu. Samsung kampanyası bazı mağazalarda vardı; aynı fiyata 2 katı hafıza olayı.. Yalnız telefon bana çok kaba geldi. Kalınlık azalmış diyor ancak S24Ultra'ya göre daha kalın geldi. Köşeler yuvarlatılmış ancak bu seferde kenarlar çok keskin olmuş. Kılıfsız kullanacaklar için sıkıntı olabilir. Diğer telefonlara da bir hayli benziyor. S24 Ultra daha elde tutulur geldi. Onda ekrandan arkaya doğru bir kavis var elde tutuşu kesinlikle daha iyiymiş.. Keşke S25 Ultra'yı da yanlarını kavisli yapsalarmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 18:9:5 > -
Ben de sipariş verdim ikinci kez, ama tekrar iptal etmemek için zor tutuyorum kendimi. İnovasyon adına donanımsal olarak hiçbir yapılmamış cihaza s24 ultradan geçmeyi hala tam olarak kabullenebilmiş değilim :D
Özel renk sadece 512
-
Ben de aynı fikirdeyim ama kılıf şart 🙄
Mesela geçen gün telefon cebimden asfalt zemine düştü, kılıfın ekran koruma çıkıntıları pütür pütür oldu. Kılıf olmasa ya ekran kırılacaktı ya da kasa hasar görecekti.
S23 ultra kullanan birinden bunları duymak güzel
Oranın personeli biraz zayıf kalıyor. Dün 65w adaptörü tarif ettim onlara. GAN özelliği var zannediyordu bir tanesi.
Ön sipariş kodu verebilecek var mı teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X