Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (559. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 29 Masaüstü7 Mobil
5 sn
15.567
Cevap
356
Favori
494.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan şubelerinde de satış başlamış, hemen her şubede tüm renkler var gibi. HB siyah titanyum için bugün kargoda diyor. Biz habersiz bekliyoruz bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt

Kalemin rengi bir tek beni rahatsız etmedi herhalde:)

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Kalem facia.. insan ortamda çıkarmaya utanır ya.. vizyonsuzluk mu zevksizlik mi? Maliyet düşürme mi? Satış stratejisi mi (ek kalem satma vs)

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Sen tek düze bi adam değilsin abi :) ondan beğenmişsindir.. açık fikirlisin yeniliklere değişikliklere açıksın... ama Allah için olmamış yaaaa :)

• Madem "Gönderilmeye Hazır" göndersene be insan oğlu :) :)

Samsung mh ile yazıştım işim gücüm var azcık erken gönderseniz keşke diye...

Cıkkk olmaz 11inden itibaren dediler :)

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 3 Şubat 2025; 15:2:3 >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Jet blackler de gönderilmeye hazır duruma geliyor mu? Hadi insallah bakalım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    Ben sizden önce sabah 10'da almıştım ama göndermediler. Çok garip bir süreçleri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka satıcıların Samsung Türkiye den önce gönderdiği saçma sapan bir sistem hb den alanlar telefonu eskitti 😀 Arkadaş biz telefona ilk ulaşalım diye ön sipariş veriuoruz.

• Athelonious kullanıcısına yanıt
    Valla sıra filan yok ya rasgele gönderiyorlar bence. Ordaki elemanların eline hangi poşet gelirse artık:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • riftwarrior R kullanıcısına yanıt
    Dün öğlen saatlerinde sipariş hazırlanıyordan gönderilmeye hazır kısmına geçti.. ama şu dakka itibariyle başka bir ilerleme yok :) gece siyahında....

• erenysfl kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Yola çıktı statüsüne geçti yarın elimde inşallah 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında premium renklere ve uyuma göre seçilmiş rengi. Siyah kalem boğucu olurdu. Fakat zevkler tartışılmaz. Beğenmeyen beğenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 3 Şubat 2025; 15:7:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

5385968425 bilal yıllardır bu arakdaştan alıyorum

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Yeri nerede dükkan mı? Benim de ufak ufak sadece ekran için el becerim oluştu ama full body yapabilir miyim emin değilim..

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    Aynı hesapta bekleyen yeşil yüzünden bunu da göndermiyorlar acaba anlamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurtunc

Yeri nerede dükkan mı? Benim de ufak ufak sadece ekran için el becerim oluştu ama full body yapabilir miyim emin değilim..

wrapsoll kendi sitesinden de alabilirsiniz ama bu arkadaş daha uygun veriyor el becerin varsa yapabilirsin zaten toz kaçsa bile elini su le ıslat çekip alıyorsun tekrar yapışıyor iz felan kalmıyor

• erenysfl kullanıcısına yanıt

Yola çıktı olarak görünüyor.

• Athelonious kullanıcısına yanıt

Sizinki de aynı renk miydi hocam?

Bu nasıl lansman neredeyse 1 ay sonra ulaşmış olacak. Apple her zaman 2 hafta sonra gönderir telefonu yani herkese böyle yapsa iyi sadece online alanlar bekliyor teknoloji marketleri satışa başladı ufaktan.

• 
Sayfa: önceki 557558559560561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.