Ben lansman esnasında aldım göndermediler mavi renk özel de değil. Sırası nasıl bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (560. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Benim mavi yola çıkmış. Takip no gelmedi henüz fakat teslim tarihi 04.02 olarak revize edildi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet aldı kurcaladı bozdu. Tr'de halen kargo bekliyor insanlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selamlar size bir sorum olacak;
Ben kendim thy çalışani değilim, thy de çalışan arkadaşımın mail adresini kullanarak indirimden yararlanacağım. Doldurulması gereken vergi numarası,vergi dairesi gibi bilgilerin bana mı ait olması gerekiyor yoksa thy çalışana mı?
Valla kamu indirimi ile nispeten uygun aldığım için sineye çekiyorum.. 83,5 koli koli var bayilerde :)
Sorunsuz, sağlam ulaşsın da telefonunuz, varsın kalem de açık renk olsun.
S24 Ultra'da yaşadığınız sorunları takip ediyordum, içtenlikle iyi şanslar diliyorum.
Bilmiyorum da, bu kadar premium duran bir renge o kalem rengini hiçbir sebep haklı çıkarmaz benim açımdan.
Zevk ve renk meselesine gönülden katılıyorum, bu konuda kimseyi eleştirmek haddimize değil.
-
Tabi tabiii günün sonunda renk zevk meselesi :) ben kendi açımdan ıyykkk buluyorum o telefona o açık renkli kalemi zenci çükü gibi karışık kuruşuk :) :)
Sesli güldüm.
-
Mesela ben
acaba b v3 mü denesm diyorum hala
-
😀😃
o bilgileri doldurmaya gerek yok bile.
sağ üstteki menüden mağazaya erişip alışveriş yapabilirsiniz.
-
Kod lansmandan önce kayıt alana geliyor hocam, tek seferlik. Onun dışında kamuda çalışan bir tanıdık vasıtasıyla aldım ben varsa alabilirsiniz. Adliye olur, sağlık olur vs.
Hocam zaten sen hevesini çoktan aldın. Biz daha video izliyoruz :D
-
Değerli arkadaşlar watch 7 almak istiyorum (44yeşil, 40 krem) , forumuna da baktım ama bulamadım nasıl uygun fiyata alabilirim 2 taneyi bilen var mı?
S938BXXU1AYA1
Güncellemesinin içeriği belli olmuş. Uygun ülkelere (İngiltere gibi) batarya sağlığı özelliği gelmiş. İsteyen İngiltere CSC'yi yükleyip bu şekilde kullanmaya başlayabilir.
-
Şu an shop'ta zaten ucuz. + Avantajix ile en uygunu oluyor ama avantajix ödeme yaparsa tabi:))
-
Geldi banada mail. Verdiler kargoya sonunda. Ama saat mi tefon mu bilemedim🥶
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 3 Şubat 2025; 15:46:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saattir hocam telefon olsa duramazsın :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X