< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (558. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Oneui7 sonrası, klavyede hala fps atlaması mevcut mu ? 60hz kitledigi için lag oluşuyordu, bunu kontrol eden var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzninizle şu telefona şu kalemi sokan zihniyetin taaaaa..........
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gümüşten sonra griye geçtiler demek ki bakalım benim gümüşte henüz hareket yok, siparişleri kısmında güncelleme yapmışlar mı yolda diye mi görünüyor bakabilir misiniz?
S25 ultra yada gelseydi keşke ama kılıf olucak zaten renk önemli değil sadece şeffaf kılıfda güzel olurdu👍
bu telleri kılıfla kullanmayın ya wrapsoll kaplama yapın mis gibi
-
Ben de gelince ilk buna bakacağım. S24 Ultra'da Aralık güncellemesinden sonra klavye kafayı yemişti.
Hocam bende soracaktım. Wrapsol kaplama yap deyince telefoncu anlar her halde. Ekran hariç diğer her tarafamı yapılıyor? Cepte anahtar vs çizemez her halde
wrapsolu herkes yapmaz. nerelerde olduğuna bakın önce sitesinden
aynı tarihte aynı renk almışız kargo tarihi de aynı olmuş haliyle. jetblack alanlar en geç teslim alacak herhalde belli oldu.
-
15 yıldır kullanıyorum dikkat edince kolay kolay da atmıyor her yeri kaplıyor çerçeve yan arka isteyen önede uygular ama bi cam gibi olmuyor önde herkes yapamaz ankara da olana yardımcı olurum ben hep kendim kaplıyorum
satıcı değilim :) siz alın ben kaplarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneryendi -- 3 Şubat 2025; 14:1:13 > -
çizilmez bir kaç kez ciddi düştü telefonlarım korudu kaplamayı kaldırdığımda sıfır gibi duruyor telefon yıllardır böyle şuan s23 kullanıyorum onda da kaplı
-
Merhaba dün Samsung 25ultra modelini satın aldım, iPhone 11 Pro Max telefonumdan WhatsApp konuşma geçmişimi taşımak istediğimde maalesef sorun yaşıyorum. Aktarım bir müddet sürüyor ancak %93 seviyesinde hata verip aktarılamadı şeklinde sonlanıyor. Çözüm olarak önce One ui7 olmayan bir Samsung cihaza aktarım yapıp oradan yeni telefona aktarmayı düşündük, bunu henüz denemedim ama aktarımda problem yaşayıp bunun harici bir yolla çözen oldu mu merak ediyorum çünkü boş bir android cihaz bulmak şu an benim için biraz zor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben izmirde iki kere servise verdim ikisinde de yedek cihaz vermediler. bir de telefon numaramı soruyor dedim telefonum yok napcan numaramı
-
Daha once de kod paylastim. Kendime sakladigim bir kod vardi, yurt disinda cihaz alacagim icin artik lazim degil. Ihtiyaci olan arkadas varsa kullansin.
TCM-5P5Z-ZCZ5-PHYY
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
23 ocak 16.47de titanyum gri sipariş etmiştim. Lansman hediyeleriyle beraber. Hepsijetten mesaj geldi az önce benimki de yola çıkmış. 5.2.2025 teslim edilecek diyor. Şehir antalya
Hoş buldum. Teşekkür ederim. O dönemle Tansu Yeğen bey ile güzel bir dostluğumuz oluşmuştu. Kendisinin katkıları ile sorunları olan tüm arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım. Vefanızdan dolayı size teşekkür ederim.
-
Abi nerden alıyorsun telefon gelince kaplayalım ama ben yine de kılıfla kullanacağım... :)
Renk tümden karizma, telefonun şekline de acayip uymuş, bence S25 Ultra'nın en güzel rengi.
Ancak karizma Spen'i çıkarana kadar...
O açık renk Spen'i şu telefona sokan vizyon fakiri Samsung'u ayrıca tebrik ediyorum.
Bu kadar zor mudur o kalemi de siyah yapmak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 3 Şubat 2025; 14:52:45 > -
Siparişleri kısmında ne görünüyor bakabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X