< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (655. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ve evetttttttt. DHL'den mesajım geldi.
512 Titanyum Mavi +31 Ocak + Kamu.
@ugurtunc hocam verdiniz kargoya helal olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 6 Şubat 2025; 10:16:8 > -
Hocam bu ne işe yarıyor? Yapmak gerekli mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaaa kardeş biz sözümüzü tutarız :) dedim ya gönderiyorum diye.. daha ne diyeyim abi.. ahh ahhh sakalımız yok ye mi oluyo bunlar.. iyi tamam ne ısmarlıyon :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DHL mesajı da geldi. Bu mesajdan sonra takribi kaç gün sürüyor gelmesi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akşam hepsi jet alır.. yarın şehrinizde dağıtma çıkar
Ahahaha, bugün HepsiJet'e verilir mi acaba? Verilirse cumartesi alırım gibi. Sonrasına bakacağız.
-
Akşam hepsijette yarın sende... operasyonel aksaklıklar olursa ctesine kalır.. o kadarını da bizi idare edersin artık :)
Ya çıldıracağım. Kulaklığı ve Şarj Aletlerini kargoya verdiler yine telefonu vermediler kargoya :/
-
28 Ocak sipariş tarihli Kamu 512 gb gece siyahı hala hazırlanıyor aşamasında beklemedeyiz. Sipariş verince fabrikaya üretim için talimat geçiyorlar herhalde. 😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeb70 -- 6 Şubat 2025; 10:20:0 >
Bu kadar insan telefonu almış.batarya ekran kamera ile ilgili kullanıcı yorumu yok gibi.acaba hayal kırıklığı mı yarattı.hep kod kamu indirimi 600 sayfa olmuş.
Bemde s24 plus var.ultra üstüne 33 k. Vermem gerekiyor.kullanan arkadaşlar cevaplarsa memnun oluruz.işlemci ekran batarya kamera olarak almaya değer mi.yoksa 33 k ile şaomi 15 pro yurtdışı alıp s24 plusıda yedek telefon mu yapayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da geldi sms
Uğur hocam ağzından bal damlıyor :D
Yemin ederim bu sene cennetliğini yaptın şuradan aldığın hayır dualarıyla. :D
İnşallah inşallah :) senin ağzın bal şelelasi valla.. :) bizimki anca damla damla :) :)
Hadi senin de gözün aydın :) :) bak adamlar 11inden önce forumu başlığı tamamladılar nerdeyse :)
Bizi yine ektiler yaa 30/01/2025 Kamu 512 Gece Siyahı hay ben şansıma.... Mesajı gelen arkadaşların cihazları hayırlı olması dileğiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 6 Şubat 2025; 10:21:27 > -
2 soru sorsam bu koruyucu ile ilgili;
Kılıf durumu nasıl ? Bu edge to edge diye geçen çerçeveleri kılıfların kapsaması geniş olduğu için çoğu kılıfla uyumsuz. Sizin denediğiniz kılıf var mı ? Nasıl bir kılıf.
İkincisi de gerçekten yansıma engelleme özelliği var mı ? Şöyle söyleyeyim, samsung'un orjinal anti-reflective koruyucusu bu özelliği %70-80 koruyor. Bunun yansıma engelleme performansı nasıl.
Şimdiden teşekkürler..
-
Benim de aynı telefon aynı gün... Ümidi kestim artık hatta önümüzdeki hafta bile gelmez kesin bu şansla.
-
Aynen hocam bu saatten sonra bugün bize bir sms mail gelmez... Yarına allah kerim diyelim...
-
Arkadaşlar telefon tarafımıza teslim edildikten sonra easycep e eski telefonu gönderdik easycep beklenenden düşük fiyat verirse siparişi iptal etme durumumuzda yeni telefonun kutusu açılmamış mı olması gerekiyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X