+1 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (656. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bana şimdi geldi dhl mesajı. 4şubatta sipariş vermiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben daha sevinemiyorum hocam çünkü saat mi telefon mu bilemiyorum sayfada bir şey yazmıyor. Aynı gün kargo olarak belirtilen saat gönderilmedi diye dün talep oluşturmuştum belki odur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi telefonu elimize alalım da senin de merakını gideriri arkadaş.. hiç mi lansman zamanı başlık takip etmedin.. tabi kampanya kod indirim teslim vs konuşacağız önce.. herkes telefonunu alsın kursun kullanmaya başlasın onları da yazarız.
Siparişlerine bak samsungdan.. telefona imei atanmışsa telefondur.. saatin de lte versiyondu galiba.. saate imei atanmışsa siparişler sayfanda saattir.. bak da haber et bize..
Aynen öyle, şu an ne konuşsun millet? Apple başlıkları da aynı oluyor zaten ilk başta.
Sonra deneyimler paylaşılmaya başlanır.
-
bende muzadripim Samsungtan gelen mailin içinde gönderilen ürünleri gösteriyorlar.
-
Doğrudur promax seviyesinde haklısın ama ben arayacağımı sanmıyorum :)
Estağfurullah hocam S25 Ultra sürecsine adını altın harflerle yazdırdın vallahi :)
Dün sipariş geçtim bugün hepsijetten mesaj geldi gönderilmeye hazır yazıyor
01.02.2025 de Titanyum siyah spariş verdim. Bugün kargoya verilmiş.
Bende bir telefon için DHL mesajı geldi. Diğeri daha gelmedi.
-
Enstantene hızını sıfıra yakın tutmuşlardır. Kamera yazılımını ayarlayan ekip fotoğraftan anlamıyor sanırım :) ya da fotoğraf çekerken manuel modda çekeceksiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fotoğraf için store dan çok daha kaliteli foto çekebilecek uygulamalar satın alabilir ömürlük, onu çok dert etmemek lazım. ben iphone 15 proda bile procam uygulamasını aldım para verip.
-
arkadaşlar kamu ile aldığım ama iade ettiğim titanium gray rengi yanlışlıkla göndermişler isteyene uygun fiyattan yardımcı olağım donanım haber bunu ilan sayıp ceza yazmasın :) yardımcı oluyoruz arkadaş
-
bende muzadripim Samsungtan gelen mailin içinde gönderilen ürünleri gösteriyorlar.
Başta bende telefon sanmıştım ama 2 kargoda Kulaklık ve Şarj aleti içinmiş malesef :( senin mesajda saat için olabilir.
-
Orada yoksa stokta çok zormuş ;)
Maalesef şu an gözükmüyor pazar gününe kadar gelirse haber ederim.
Değerli arkadaşlar bu kamu indirimi bitti mi? bitmediyse yanında verilen ( sanırım hızlı şarjla başka bişy daha vardı) hala veriliyor mu?
bir de bu ızyco platformundan ödeme yapınca taksitlendirme var mı? Tesekkürler.
-
Teknosa veya mediamarkt'ta ömür boyu ekran koruyucu taktırsak sorun olmaz, değil mi? Bir de spigen kılıf aldım, ama daha gelmedi. Bir de oyun oynuyor musunuz? Oynuyorsanız hangi oyunları?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X