Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (658. sayfa)

5 sn
13.409
Cevap
330
Favori
430.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lansman kodları hala geçerli mi? smarttag ve kablosuz şarj için?

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Bt olmayınca kalemi elinize alıp düğmesine bassanızda kamerada fotoğraf veya video çekme işlemlerini yapamıyorsunuz. Kalem elinizdeyken ekrana dokunmadan herhangi bir etkileşime giremiyorsunuz yani. Sadece ekrana çizmek için kullanılıyor artık anlayacağınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ares46 kullanıcısına yanıt
    Bence telefondur, Samsung da bende de bekleniyor yazıyor. Size hepsi beraber karşılanmıştır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Abi işleri çok karıştırdım bi bakalım sonuçtan haberdar edeceğim

• DreamSs kullanıcısına yanıt

evet geçerli

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Niye Abi hayırdır ne oldu ki

• 30-31 baglayan gece 02-00 siparişi Sms geldi dhlden
    Hepsijet ile tarafınıza teslim edeceğiz diye . Websitesinde de İmei vs artık görünüyor . Hadi hayırlı olsun :) kumarım biter 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iphone'dan geçenler başarılı bir şekilde whatsapp sohbetlerini aktarabildi mi galaxy s25'e? smart switch ile yapmayı denedim ama şöyle bi sıkıntı oldu. gruplar tamamen görünüyor. bireysel sohbetlerin hiç biri whatsapp ilk sayfasında görünmüyor. ama birisi bana mesaj attığında örneğin eşim yazdı, onun tüm sohbet geçmişi geliyor. videolar fotolar falan taşınmış. ama yeni galaxy s25'te henüz mesaj almadığım kişileri sohbet geçmişi kendilğinden çıkmıyor. ben onlara mesaj yazmak için o sohbete bizzat girersem çıkıyor. mesaj atarsam da ana menüye geliyor   factory reset atıp ilk kurulumda da denedim, resetsiz de denedim sonuç aynı maalesef. ilginç bir hata.

her şey bitti demesine rağmen şimdi fark ettim bildirim çubuğunda whatsapp içe aktarılıyor yüzde 94'te kalmış. muhtemelen takıldı. 45-50 dk oldu. alt tarafı 2.7 gb veri vardı.

edit: yüzde 94 veri içeri aktarılıyor yazan bildirime tıkladım. hata verdi. tüm mesajlar silindi. bomboş her şey :( en baştan geri yükleyeceğim. yine olmazsa bilmiyorum canımı çok sıktı mesela. 4-5 saattir şunla uğraşıyorum izin günümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 6 Şubat 2025; 11:38:7 >

• dostlar tükendi mi lansman kodları. kullanmayacak kimse yok mu destek olsanız da şu işi bitirsem biran önce.

• nty35 kullanıcısına yanıt
    Benzer durumu Android'den Android'e WhatsApp taşırken yaşamıştım
    Hadi bu defa Google Drive yedeği yerine sohbetleri aktar kısmından aktarayım dedim benzer şeyler başıma geldi
    Sonra tekrar eski cihaza giriş yapıp Drive yedeği alıp halletmiştim
    Tabii iPhone'da bu imkan yok nasıl halledilir bilemedim

• Kablosuz ikili şarj cihazını satmayı düşünenler özelden yazabilir
    Ben kendim için aldım Fakat çevrede birkaç arkadaş daha soruyor

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Beklemeye devam. Bugünü de pas geçtik. Müşteri hizmetlerini aradım az önce, robot gibi aynı şeyleri söyleyip duruyor.

Anlaşılan 11 Şubat'tan önce göndermeyecekler benim siparişi. İstanbul dışındayım diye mi anlamadım ki.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

ben geçen sene galaxy s21'den iphone 15 pro'ya sorunsuz geçmiştim de dönüş te sıkıntı çıktı maalesef

her şey bitti demesine rağmen şimdi fark ettim bildirim çubuğunda whatsapp içe aktarılıyor yüzde 94'te kalmış. muhtemelen takıldı. 45-50 dk oldu. alt tarafı 2.7 gb veri vardı.

edit: yüzde 94 veri içeri aktarılıyor yazan bildirime tıkladım. hata verdi. tüm mesajlar silindi. bomboş her şey :( en baştan geri yükleyeceğim. yine olmazsa bilmiyorum canımı çok sıktı mesela. 4-5 saattir şunla uğraşıyorum izin günümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 6 Şubat 2025; 11:38:23 >
  • Değişim kapmanyasında cihazı gönderirken sadece telefon mu istiyorlar?? Kutu, aparat vs. isteniyor mu??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nty35 kullanıcısına yanıt

Bende 14 gb veri var yandık desene :(

Uğur bey çok tşkr ederim banada msj geldi
    Lakin deri kılıf aynı duruyor

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Abi senin kargoyu da çıkardık inşallah :) ama kılıf duruyor şeffafla idare edeceğiz biraz :)

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    Hadi gözün aydın hocam

Benim kargoyu unuttun ama :) bir el atıver ya. dün 2 kez 444 ten aradılar herşey hazır kargonun almasını bekliyoruz dediler ama ses seda yok.

• WaRHe4D kullanıcısına yanıt
    Benim de günlerdir aynı şekilde görünüyor malesef...

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.