Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (659. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 28 Misafir (6 Mobil) - 33 Masaüstü14 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
16.393
Cevap
362
Favori
520.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanmam ben geçen sene sadece teli yolladım, aparat falan koymadım ama kendi kutusu ile.
    Kutuyu da sorun yapacaklarını düşünmüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • itsmynick kullanıcısına yanıt
    sipariş tarihin neydi hocam?

• visualize kullanıcısına yanıt
    Tarih ne görünüyor sipariş ekranında? Bi de sms geldi mi önce teslim edicez yarih bu diye.. bi de renk ne :)

• ares46 kullanıcısına yanıt

valla her şey bitmişti. yüzde 94 veri içeri aktarılıyor bildirine tıkladım hata verdi tüm mesajlar silindi samsung'tan :(

• nty35 kullanıcısına yanıt
    IPhone'da şu an var mı peki mecbur en başta mı yapacaksın

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Bari zardan düşseydik... :)

• luckyluke34 kullanıcısına yanıt

26 Ocak

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

28.02 görünüyor :D hiç mesaj falan yok. ben dün samsung destek'e yazınca 444lü genel merkezden aradılar ürün hazır dediler kargonun almasını bekliyoruz dediler ama sistemde hiç öyle durmuyor dedim. imei numarası yazmıyor siparişte dedim ve sipariş hazırlanıyor olarak duruyor dedim. Endişelenmeyin dedi iyi dedim.

Sonra kandırıldığımı düşünüp tekrar Samsung destek'e yazdım yine beni 444lü numaradan aradılar yine bunları söyledim aynı bayan 2. kez aramanıza gerek yoktu herşey tamam gibilerden konuştu ben de bugünü bekledim sabırla hiçbişey yok...

Jet Black 512 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 6 Şubat 2025; 11:44:19 >
  • itsmynick kullanıcısına yanıt
    27 ocak benim de. hala sipariş hazırlanıyor durumunda :(

• Kargosu gelen arkadaşlardan fotoğraf bekliyoruz inceleme bekliyoruz batarya testi bekliyoruz özellikle 2-3 ay sonra alacak olsam da yine de takipteyim gün gün dakika dakika takip ediyorum

Abi senin kargoyu kısmetse haftaya çarşamba çıkarız.. en geç Cuma elinde olur ;)

• vgengin kullanıcısına yanıt
    Batarya ilk fikri verir ama kesin performans uzun kullanım sürelerinde 1 ay sonra falan kabaca ortaya çıkar.. pil oturacak uygulamalar optimize edilecek.. şarj döngüleri olacak vs vs.. bşr de pil performansı kullanım senaryolarına göre çok değişir.. 10 saat açık ekran da alan olacaktır 5,5 saatte :)

Hayatta beklemem 16 pro'dan devam ederim :D Ben şuan rekor zaman tanıdım Samsung'a ben araba bile gittim anasının gözüne 1 gün beklememek için 2 gün yol yaptım :D

İphone sana hayırlı olsun abi :)

• saitates kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum şimdi kulaklığa baktım sipariş tarihim 4 Şubat DHL de rezervasyon 3 Şubat gözüküyor

Kısacası DHL sisteminde siparişimizin 1 gün öncesi rezervasyon yapılmış gibi gösteriyor yani . Bu yüzden telefon hala bekliyor Samsung'u aradım dönüş yapacağız size dediler klasik olarak :)

Bütün moralimi bozdun şuan :D herkese motivasyon bize gelince iphone hayırlı olsun :D

• Anladığım kadarıyla 26 Ocak - 28 Ocak arası gece siyahları hazırlanıyor şuan. Haftaya kaldı gibi 30 ocak ve sonrası siparişler.

Sana sabır tavsiye ettim yok dedin abi napiim :) bak cumaya sende diyorum.. boşver sen finfonu.. ben takibime de aldım senin kargoyu.. pztesi salı çıkarmak için elimden geleni yapacağım :) :) :)

• Arkadaşlar 11i kargo diye belirtiliyordu sipariş verirken kabul ettik sabırlı olmak lazım.

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

iphone'dan siz uygulamayı kaldırmadığınız sürece iphone'da kalıyor çok şükür. yoksa yanmıştım zaten. 4. kez deneyeceğim. bu sefer factory reset atmadan. bakalım.

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.