< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (660. sayfa)
-
-
Hepsijet ayrı sıkıntı, yurtiçi olsa genelde 1 günde geliyor. Bunlar sallar şimdi birde kar filan derken
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sabah DHL mesajı geldi. 31.01.2025 sipariş tarihi, 512 GB Gri.
-
Hepsijetin demesi firma geç teslim etmiş kargoyu diyor ama aynı gün mesaj gelenlerden dün bile teslim edilen oldu. Sorun hepsijet muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son durum hakkında bilgi verirsen sevinirim hocam Umarım hallolur
Dün sipariş geçtim bugün yola çıkmış valla bravo
hangi renk sipariş verdiniz hocam.
-
Titanyum siyah 512
Tavsiye edebileceğiniz ekran koruyucu markası var mı? Bazı arkadaşlar Spigen gibi global markaların ürünlerini önerdi ama bunun gibi global markalar henüz satışa sunmamış görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipariş sonrası mail kutusuna DHL ve PTT adını kullanan spam mailler ile doldu sanırım bilgiler yine satılmış
ben de ondan sipariş vereyim madem. jet black kaç gündür gelmedi.
titanyum siyah ya da titanyum gümüş alayım diyorum. titanyum gümüş alan arkadaşlardan fotoğraf alsak aslında çok süper olur.
-
Göreceli konu tabiki ama titanyum siyah çok çok daha iyi duruyor bence
Kablosuz şarj kutusunda şarj aleti çıkıyor mu? S23le gelende çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Onu başka yerde kullanıyorum iyi olmuştu.
teşekkür ederim, pek gümüş alan da olmadı herhalde gördüğüm kadarıyla. siyah alayım o zaman ben de.
bir de lansman kodu bulabilseydim iyiydi ama kimsede kalmadı ya da paylaşmak isteyen bulamadım. artık sipariş vermem lazım çünkü.
-
Hepsijet saçma sapan birşey ya.. dedim gideyim depodan alayım.. bizim bankomuz yok şube gibi teslim alamazsınız kurye getirecek diyor....
Yok hocam bende de yeşil vardı hiç ne gideni ne de gerçek de elinde kullananı gördüm :(
Kutu içeriğinde şarj aleti vardır.
Smart Hocam daha önce yazdım ama görmedin sanırım. Sen 6.1 e nasıl döndün. Ben direkt Eeu Beta 3 den en son Tur romuna Odinden flaşlayamadım. "secure check file pit hatası" veriyor. Bunu niye veriyor ve sen nasıl döndün 6.1 e. Selamlar.
Benim 25 Ocak 512 gece siyahı siparişimi niye hala hazırlıyorlar ya o zaman?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X