< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (662. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
:(((
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
45w adaptör + kutudan çıkan kablo ile şarjı kimse denemedi mi 2.0 yazıyor mu ?
valla 4. denemede de olmadı. sorun şu. en son basamakta içe aktar diyorum. içe aktarma yüzde 94'te iken whatsapp aktarma tamamlandı diyip yeni pencereye geçiyor. şu ismimizi girdiğimiz ve profil fotosu seçtiğimiz yere. ama bildirim çubuğuna baktığımda hala yüzde 94 aktarım devam ediyor görünüyor. ismimi yazıp devam ettiğimde mesajlardan sadece gruplar görünüyor. kişilere ise tek tek kendim yeni mesaj yazmak istediğimde yazabilyorum ve o kişiyle tüm sohbet geçmişi görünüyor. sorun yok gibi duruyor. ancak bildirim çubuğunda yüzde 94'te takılı kalıyor ve aktarma tamamlanmıyor. oraya tıkladığım anda ise hata veriyor aktarma tamamlanamadı diyor ve tüm mesajları siliyor :( internette baya araştırdım. redditte falan. samsung forumlarına da baktım. yüzlerce insan var bu şekilde. garip ya. heves kırıcı. neredeyse telefonu iade edeceğim.
-
valla 4. denemede de olmadı. sorun şu. en son basamakta içe aktar diyorum. içe aktarma yüzde 94'te iken whatsapp aktarma tamamlandı diyip yeni pencereye geçiyor. şu ismimizi girdiğimiz ve profil fotosu seçtiğimiz yere. ama bildirim çubuğuna baktığımda hala yüzde 94 aktarım devam ediyor görünüyor. ismimi yazıp devam ettiğimde mesajlardan sadece gruplar görünüyor. kişilere ise tek tek kendim yeni mesaj yazmak istediğimde yazabilyorum ve o kişiyle tüm sohbet geçmişi görünüyor. sorun yok gibi duruyor. ancak bildirim çubuğunda yüzde 94'te takılı kalıyor ve aktarma tamamlanmıyor. oraya tıkladığım anda ise hata veriyor aktarma tamamlanamadı diyor ve tüm mesajları siliyor :( internette baya araştırdım. redditte falan. samsung forumlarına da baktım. yüzlerce insan var bu şekilde. garip ya. heves kırıcı. neredeyse telefonu iade edeceğim.
sonuç olarak iphone 15 pro'dan galaxy s25 ultraya whatsapp mesajlarını sağlıklı bir şekilde taşıyamadım
-
Eyvah eyvah. Sizde iPhonedanmı geçtiniz..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Scroll.com.tryoutube
iPhone'dan Android'e Whatsapp Aktarma (Cihaz/Google Drive/iCloud) 2024 En Son Kılavuzhttps://www.youtube.com/watch?si=Qs168w6r7buAWjNU&v=2LxOoeHKPIA&feature=youtu.be
YouTube videosunun açıklama kısmında bir program var. Bu şekilde indirip denediniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Benim telefon 2 saat önce geldi. İphone 15 Pro Maxden geçtim. Şuan için izlenimim çok güzel, köşelerin oval olması daha iyi, düz kalsa hayatta almazdım. Ekranı beğendim. Mikrofon kalitesini çok beğendim. İphonun mikrofonlarının ne kadar çöp olduğunu çok net anladım. Telefon çok akıcı ios kullanıyorum hissi verdi. Gelelim kamera konusuna evde 16 pro max var hemen bir kıyaslama yaptım s25 ultranın ciddi 3 problemi var. Birincisi netleme problemi var elim titremediği halde titremiş gibi odaklama problemi var bu da fotoğrafı çektikten sonra yakınlaştırınca nesneleri bulanıklaştırıyor. İkinci problemi fotoğrafları iphona göre karanlık çekiyor kontrast ve aydınlık ayarı mutlaka düzeltilmeli. Netlik olarak arada bir fark yok ama kontrast düşük olunca bariz fark oluşuyor. Üçüncüsü renkler konusunda biraz daha sıcak renkler kullanılmalı vivonun ve iphonun bu kadar tutmasının nedeni insanların sıcak renk sevmesinden kaynaklı. Tamam sulu boya gibi olmasın ama renkler biraz daha belirgin olmalı. Son olarak eksi diyeceğim bir diğer yönü maalesef hazır şablonlar çok vasat. İphonedaki fotoğrafik stiller canlı-zengin vs bunlar çok daha iyi. Bunun da yazılımla düzelmesi lazım. Söylediğim şeyler donanımsal değil yazılımla alakalı çok rahat düzeltilecek şeyler ama düzeltilir mi bilemem. Ben enstruman çaldığım için benim için anlık kayıtlarda ses kayıt kalitesi çok önemliydi o yüzden aşırı memnun kaldım diyebilirim. Alan herkes güle güle kullansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick the Whopper -- 6 Şubat 2025; 13:28:31 >
-
Bu ücretli ben kullandım. Tek kötü yanı whatsapp gruplarda görselleri indirme ayarı seçiliydi iphone'da onlarında hepsini indirmişti. Taşıdığında fotoğraflarda görünce farkettim. Ama sorunsuz herşey geldi.
Ama ücretli 40-50 dolar falan sanırım. Ücretsizi ile birşey yapılır mı bilmem benim çok önemli yedeklerim o riske giremedim.
iphone'dan pixele taşımıştım. Pixel'i beğenmedim s25 ultra aldım cihaz gelince yine iphone'dan taşıma yapacağım.
-
Şimdi deneyeceğim bunu.
Hoparlör kalitesi ne durumda hocam iphone bu konuda çok iyiydi s25 ultrada düzelme var mı
Jtec markasi avrupa amazon depolarinda fazlasiyla var. Satilmazsa ana depolarda bulundurmazlar sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kamu indirimiyle bir türlü alamadım. Eposta gelmiyor. Kamu indirimiyle alan arkadaşların hakkı varsa ücret karşılığı satın alabilirim :)
-
hocam bunun baya yüksek ücreti var ve yorumlarda ücretli sürümü satın aldığı halde hata alanları görünce denemedim bunu. 3. parti yazılımlara o yüzden henüz bulaşmadım.
-
valla ben geçen sene s21'den iphone'a çok sorunsuz olarak geçmiştim de samsung'a geri dönüşü beceremedim henüz. smart switch factory reset ve resetsiz denemedim yine de olmuyor, whatsapp yordu baya.
-
Az önce hepsijeti aradım henüz teslim almamışlar sadece fatura kesilmiş samsungun sitesinde yolda gözüküyor halbuki Kocaeli nden teslim alınacakmış bian heyecanlanmıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hepsijet mesajı da geldi bana saat 1 gibi
22 ocak 512 gb mavi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 6 Şubat 2025; 13:40:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: the_tourist
Şimdi deneyeceğim bunu.Epey soran olmuştu.
Samsung orijinal 45W şarj cihazıyla, telefon kutusu içerisinden çıkan kablo kullanıldığında "Süper Hızlı Şarj 2.0" ibaresi çıkıyor.
Farkı marka 45W cihazda bu durum değişir mi bilmem..
-
İki tane lansman koduyla sipariş vermiştim, fakat tag'ler stokta olmadığı için sepette yoktu. Dün müşteri temsilcisinden talep oluşturdum. Bugün tag'lerin ayrıca gönderileceğini söyledi. İnşallah öyle olur :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X