Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (664. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 37 Misafir (8 Mobil) - 42 Masaüstü12 Mobil1 Android
5 sn
16.393
Cevap
362
Favori
520.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kılıf silikon değil sert şeffaf plastik. Bana çok kaliteli ve güvenli hissiyatı vermedi, normal fiyatına alınacak bir kılıf değil bence. Ama idare eder.

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    Şeyle alakalı hocam telefon artık 15w 3a destekliyor yani bunu destekleyen adaptör ile 3a lik kablo 2.0 şarj edebilecek bakalım diğer adaptörler de de bu çalışacak mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doancrula kullanıcısına yanıt

Güncelleme geldi mi ben de cam konusunda kararsız kaldım. Mediamarkt'tan alsam mı diye düşünmüştüm ama benks gibi sanki ne dersiniz. Spigen daha uygun gibi o nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konserve corba -- 6 Şubat 2025; 14:10:21 >
  • ax kullanıcısına yanıt

Kargoyla'da yollamışlar mail olarak da geldi

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Ooovv yeahhhh :) çok hoşş...

• konserve corba kullanıcısına yanıt

Hocam ben MM dan ipad alırken koruyucu da almıştım, ordaki ürünü pek beğenmedim hatta pişman da oldum çok iz bırakıyor ve parlama yapıyor. Telefon için de aynı kalitede bir ürün olacaktır büyük ihtimalle. Dün benks aldım anti reflection ama verdiğim paraya da acıdım umarım iyi performans verir. Henüz kargolanmadı.

• Evet, Samsung 'dan mailimiz de geldi. 😊

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Ethem XQSFZ

Az önce hepsijeti aradım henüz teslim almamışlar sadece fatura kesilmiş samsungun sitesinde yolda gözüküyor halbuki Kocaeli nden teslim alınacakmış bian heyecanlanmıştım
    Şimdi mesaj geldi yarın teslim diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

Ahize olan hoparlörden daha az ses geliyor, stereo olayı sanki yok gibi deniyordu. Dikkat ettin mi bu duruma.

• Titanyum gri için mail geldi, ama mavi için hâlâ hareket yok :( Eşim iphone istiyordu, onu samsunga ikna ettim, onunki önce geliyor :(

• valla samsung çok enteresan stok yapmış bence. 3 şubat jetblack siparişim hala hazırlanıyor, öğlen verdiğim titanyum black kargo bekleniyora geçti.

yani online mağaza için özel renk yapıyorsun ama stok getirmiyorsun şaka gibi. neyse bakalım. geç olsun güç olmasın diyelim.

• davarsavar D kullanıcısına yanıt

Benks in AR olan modelini aldım pahalı ama şans vermek istedim. Beklersen denedikten sonra haber verebilirim. Telefon sabah kargolandı mesajı geldi koruyucu için henüz kargo mesajı gelmedi.

• mersahin kullanıcısına yanıt

3. kadem sipariş hazırlanıyor.

4. kademe gönderilmeye hazır.

5. kademe yola çıktı

6. kademe teslim edildi.

Sizin kargo bekleniyora geçti dediğiniz 4. kademe mi oluyor ?

Bana da jet black için hazır dendi dünden beri kargonun teslim alması bekleniyor dendi ortalığı ayağa kaldırdım yok bugünde bişey olmadı bu saatten sonra olur mu sizce ?

Sanki süreç dhl'den gelen mesajla başlıyor oda öğleden önce 11de bitiyor sanırım..

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    200-250 liraya geçici silikon kılıf alacağıma bunu 550 liraya aldım deri gelene kadar idare etsin yeter...

• visualize kullanıcısına yanıt

bugün verdiğim titanyum black siparişim 4. kademede.

3 şubatta verdiğim jet black ise 3 kademede şuan.

Dün whatsapp destek hattından yazdığımda 7sine kadar kargoya vericeğini iletmişti temsilci. zaten önceki gün de 7sinden önce kargoya vereceğiz diye mesaj gelmişti ama yarın 7si ve hala 3. kademede olduğu için yarın için bir beklentim yok jetblack için.

normal black yarın hepsijete verilir diye tahmin ediyorum ama.

• bu arada black siparişimde lansman kodu vs olmadığı için sadece telefon var. belki o nedenle hızlı olabilir.

lansman hediyelerinde stok problemi olduğundan bahsetmişti arkadaşlar. jetblack siparişimde lansman kodu kullandığım için ordaki hediye ürünlerden dolayı bekliyor olabilirim. o da bir ihtimal olduğu için paylaşayım dedim.

• mersahin kullanıcısına yanıt

Bana hiç mesaj falan gelmedi şu tarihte kargoya vereceğiz vs diye bence benim daha çok var hazır falan diyip beni oyaladılar.

• S24 ultra aldığım için kullanmak isteyene bu kodu paylaşabilirim.

Yalnız özel mesaj gönderemiyorum

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bitimine son 3 gün

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.