geçte olsa geliyor benim telde yarın teslim sanırım dayanamayıp bunu da açarım 2 telefon olacak |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (666. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
4-5 şarj dan sonra daha iyi olacaktır
-
Hayırlı olsun..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung maili geldi sonunda ve sitesinde 10/02 oldu teslimat. Hepsijet bu tarihe mi uyuyor yoksa hemen yola çıkartıyor mu? Samsung'a göre pazartesi gelecek🥺
Hayırlı olsun...darısı başımıza..
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende bugün telefona Benks Anti Reflecting ekran koruyucu taktırdım.
Koruyucuyu takmadan önce tüm parmak izlerini silmeyi unuttum. Koruyucuyu taktıktan sonra parmak izlerini silip ekran koruyuculu hali ile tekrar tanıtım ama yok abi parmak izi okumuyor.
Bende kol saatimi Bluetooth ile telefona güvenli cihaz olarak tanıttım.Şimdi telefon saatin yanında iken direk açılıyor. Bunun ayarı güvenli cihaz ile kilit açma diye geçiyor. Parmak izi menüsünün altında. Bunu ve yüz tanımayı kullanıyorum. Ama parmak izi koruyucudan sonra pert.
hayır hocam en geç cumartesi gelir. bende de 10/02 gösteriyor sitede ama hepsijet ile gelen başka siparişlerim eğer öğle vakti verildiyse yarına kesin geliyordu (kayseri) hepsijet tahmini teslimat ise 8 şubat cumartesi görünüyor
-
Öyle umuyorum hocam. Teşekkürler.
-
Bende alabilirim
Yani boşa beklemeyelim mi ya da ne yapalım ? Özellikle mi gece siyahı alanların cihazları gönderilmiyor ?
Ne tavsiye edersiniz samsung destek üzerinden ben de 3 kez görüştüm 444lü numara ile. hep hazır deniyor ama siparişim 3. aşama olan hazırlanıyor aşamasında duruyor. Onlarda hazır kargonun alması bekleniyor diyorlar. 2 gündür bu şekilde oyalanıyorum.
Ne samsung'tan mesaj geldi ne de dhl firmasından... Galiba zaten en başta şu zaman teslim etmeyi planlıyoruz gibi samsung'tan mesaj geliyor biz o aşamaya bile gelmedik.
Ne yapacağımı şaşırdım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 6 Şubat 2025; 15:10:24 > -
Hocam, bence düzelmez çünkü ekran koruyucu takmadan önce oldukça iyi çalışıyordu. Ekran koruyucu çok güzel, lafım yok ama ben bu şekilde muhtemelen kullanamam. Sürekli parmağımı bastırmam gerekiyor.
Hocam ekran koruyucu taktırmadan önce kaydettiğiniz parmak izini silip tekrar parmak izi kaydeder misiniz? Böyle yapınca daha hızlı okuyacağını düşünüyorum.
-
Umarım biz biraz fazla evhamlıyızdır diyelim bu duruma :) @headhunter hocamın dediği gibi 4-5 şarj sonra daha iyi olacaktır inşallah.
Evet saat ile kilit açma ayarını ben de bir denedim ama saatin yakın iken direkt şak diye açıyor. Saat ile telefonun ne derece yakın olmaları gerektiğini çözemedim. Yanımıza biri gelip kaşla göz arasında kilidi açabilir, istenmeyen bildirimler okunabilir vs gibi durumlar yaşanabilir diye pek güvenemedim.
-
2 defa yaptım hocam. Hatta sağ baş parmağı 2 defa kaydettim, sonucu pek etkilemedi.
-
O iş öyle olmuyor , şarj konusunda belirgin değişiklik olmaz, güncelleme vs ile düzelmez ise döngü hikaye
Ekran koruyucu parmak izi performansını etkileyebilir ama bu kadar etkilemesi çok saçma değil mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kodu paylaşabilirsiniz,teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X