< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (759. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Cihazı aydınlık modda kullanmanın bataryaya olumsuz etkisi ne kadar olur? S24U da test eden olmuştur kesin:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saate ışığa göre falan ekranda gözü yoran renkleri değiştiriyor daha sarımtırak renkler verir.. gözü rahatlatıyor ama sevmeyebilirsin de abi.. bi dene bakalım.. bir de adaptif renk tonu var.. o da sanırım kamera ile ışığı takip ediyordu benzer şekilde.. ama çok şarj yer..
Vivo nun arayüzü akıcılığı genel kullanım deneyimi nasıl hocam valla kafam karıştı kamera ve batarya yüzünden iade edip x200 pro alasim var mantıklı olan hangisi sizce
-
S24+ dan S25 e geçmek istiyorum. Şuan fiyat 51 bin ₺ sanırım. En uygun nasıl alabilirim? Kod vs neler yapılabilir
Benim 3 günlük gözlemlerime dayanarak söylüyorum telefonda kamera ve bataryanın güncelleme ile düzeltilmesi gerekir.Bu ikisi yazılımla iyi yerlere gelirse telefona diyecek birşey yok.
-
Plus mı düz model mi?
Ultra
Hocam Çinli markalar umurlarında değil satsa ne kadar satacak. Böyle 1 2 yıl daha götürürler sonra yine en iyi donanımı kullanırlar diğerlerinin satışı düşünce tekrar 4 yıl eski donanım devam eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben biraz marka değerine önem veririm. Mesela 16 pro sonrası geçmeyi düşününce pixel 9 pro xl denedim o fiyata server kayıtta olduğu için sorun olmadan amiral gemisi kullanma deneyimi güzeldi. Sadece arayüz çok yavan geldi, launcher olmadan ikon, yazı fontu falan değişmiyor. Sonra s25 ultra lansman dönemine denk gelince arayüz falan daha güzel sattım s25 ultra aldım cihazda daha elime ulaşmadı.
Honor katlanır telefon vardı aklımda bir de vivo x200 pro.
Sonra marka değeri nasıl satabilirim vs vs derken doğru karar verdiğimi düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamu indirimi devam ediyor mu?
Dostlar smart tagları kaçtan verdiniz ne yazalım :)
Samsung One UI Home 16.0.01.2
Bunu da güncel tutun .
apkmirror
Samsung One UI Home 16.0.01.2 (arm64-v8a + arm-v7a) (Android 13+) APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-experience-home-touchwiz-home/samsung-one-ui-home-16-0-01-2-release/samsung-one-ui-home-16-0-01-2-android-apk-download/ -
Parmak izi okuyucu direk kare şeklinde belli oluyor küçük kare herkeste böyle mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasantarık -- 9 Şubat 2025; 13:33:53 >
S25 ultra için geçerli s24u da öyle bisey yok
Home Up a direk erişmek için bu ayardaki en alttaki
" Daha fazla kişiselleştirme " tıklanması kafidir...
Edge Panel ayarı aktif olması için telefondaki varsayılan olarak aktif olanı kapatmamanız gerekiyor. Kapatılırsa silik kalır aktifleşmez.
-
Normal beli açılardan ışık altında belli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 9 Şubat 2025; 13:38:0 >
Denediğim cihaz S25 Ultra.
Bu cihaza alıp alınabilecek en iyi ekran koruyucu Samsung'un orjinal Antireflection ekran koruyucusu..
S24 Ultra'da yaklaşık 5-6 aydır ilk taktığımı halen kullanıyorum. O zaman 2 kutu aldığım için 3 tane de yedeğim vardı. Evet kılcal çizikler var ama kesinlikle rahatsız edici değil, ekran kapalıyken ışık açıyla yansıtarak belli oluyor, ekran açıkken zaten belli olmuyor.
S25 Ultra'da kullanabilir miyim diye baktım, yan kenarlardan kısa kalıyor diye vazgeçtim. Sonra Amazon'dan gelen AmFilm cam koruyucuyu taktım ama parmak izin sorun oldu. Direkt çıkardım. Ayrıca ekranın aynaya döndüğünü de hatırlatmaya gerek yok, bu koruyucular ile. Düşünüyorum, yaww zaten yıllardır kullanıyoruz böyle nolacak kullan işte diyorum ama ekranın orjinal haline bakınca "kardeşim adamlar bu güzelliği yapmış, ben de parasını vermişim, niye iptal ediyorum" diye düşünüyor insan..
Sonunda elimdeki S24 Ultra için olan koruyucuların birinin 4 köşesini tırnak makasıyla çok çok az alıp taktım. Dünya varmış dedim gerçekten. Hem yansımasızlık büyük oranda korunuyor. Hem de ben en son iMate Jam kullandığım zaman ekranın üzerine telefonu düşürmüştüm, o günden beri ekranda darbe korumaya zaten ihtiyacım olmadı. İhtiyacım sadece çiziklerden korumak.
Kısacası Samsung Orjinal ekran koruyucu bu konuda bence rakipsiz. Parmak izi sıfır sorun..
Ben kendime y.dışından sipariş vereceğim. En az 2 kutu, toplam 4 adet.. Ama daha fazla miktarda getirtme imkanım da olabilir..
İsteyen varsa bana özelden yazsın, önden ücret ödemesi vs olmayacak, muhtemelen tanesi yine 1000 TL'ye gelir. Getirecek arkadaşlar da öğrenci zaten, ben de zaten sırf ona bir katkı olsun diye aynı parayı vereceğim. Geldiği zaman da (önümüzdeki haftasonu) paketler gönderirim. Ödeme vs özelden konuşuruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 9 Şubat 2025; 13:43:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X